Monkey 🐵 pox of moet ik zeggen Money 💰 pox is de laatste dagen overal in de media geweest. Nauwelijks verrassend als je bedenkt dat de exacte datum al sinds vorig jaar gepland was, meldt Threads Irish.

Uitbraak in mei 2022, 270 miljoen doden op het einde: Apenpokken-pandemie reeds in 2021 aangekondigd

Apenpokkenproducent Bavarian Nordic heeft op zijn zachtst gezegd een interessante pijplijn met vaccins. Het zal geen verrassing zijn dat enkele van de grootste aandeelhouders Invesco, Blackrock & Vanguard zijn.

De 3 afbeeldingen hieronder zijn opklikbaar voor de leesbaarheid:

Invesco en Blackrock zijn beide partners van het Wereld Economisch Forum.

Invesco https://www.weforum.org/organizations/invesco

Blackrock https://www.weforum.org/organizations/blackrock-inc

Bavarian Nordic, hoewel geen partner van het World Economic Forum, heeft banden met het WEF die teruggaan tot 2011. In een artikel dat op de WEF-site verscheen onder de titel

Biologische wapens, het tegengaan van de dreiging

“Zij maakten deel uit van een paneldiscussie “deelden perspectieven op een aantal belangrijke benaderingen van de omgang met dreigingen van biologische wapens, waaronder bewaking en opsporing, profylactische vaccins, therapeutica en biorisicobeheer”

https://www.weforum.org/agenda/2011/12/biological-weapons-countering-the-threat/

Het apenpokkenvaccin dat in de VS door Bavarian Nordic op de markt wordt gebracht, heet Jynneos. Het zal wel toeval zijn, maar de FDA keurde het pas goed in september 2019, een maand voordat Event 201 plaatsvond.

https://www.bavarian-nordic.com/investor/news/news.aspx?news=5758

Bavarian Nordic heeft tijdens de ontwikkeling van JYNNEOS aanzienlijke steun ontvangen van de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA), een onderdeel van het Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response bij het U.S. Department of Health and Human Services, de National Institutes of Health (NIH), het Department of Defense (DoD) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Wat ook veelzeggend is, is dat Bavarian Nordic in zee is gesprongen met Johnson & Johnson om aan hun Ebola- en Marburg-vaccins te werken. Dr. Ruxandra Draghia-Akli, Global Head, Johnson & Johnson Global Public Health R&D Janssen Research & Development verscheen ook op de 2021 Pandemic Tabletop oefening die de exacte datum voorspelde van het apenpokkenvirus.

Johnson & Johnson zijn ook een WEF-partner

https://www.weforum.org/organizations/johnson-johnson-pharmaceuticals

Net als het Covid-vaccin is het ebolavaccin een tweedoseringsschema.

“Het tweedoseringsregime van Ad26.ZEBOV en MVA-BN-Filo, verkocht onder de merknamen Zabdeno en Mvabea, is ontwikkeld door Johnson & Johnson bij zijn farmaceutisch bedrijf Janssen. Het werd in juli 2020 goedgekeurd voor medisch gebruik in de Europese Unie.

Het schema bestaat uit twee vaccincomponenten (eerste vaccin als prime, gevolgd door een tweede vaccin als boost) – het eerste gebaseerd op de AdVac-technologie van Crucell Holland B.V. (dat deel uitmaakt van Janssen), het tweede gebaseerd op de MVA-BN-technologie van Bavarian Nordic.

https://www.bavarian-nordic.com/pipeline/mva-bn-filo.aspx

Opnieuw zien we dat boosters noodzakelijk zijn en dat bij de ontwikkeling van de vaccins een geheel nieuwe technologie wordt gebruikt. Wie weet wat ons in de toekomst nog te wachten staat. Covid, Monkeypox, Ebola/Marburg.

In een niet-verwante voetnoot lijkt het erop dat de goede oude PCR-test opnieuw zal worden gebruikt om vast te stellen of iemand monkeypox heeft. Het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITM) in Antwerpen heeft van de autoriteiten toestemming gekregen om met het apenpokkenvirus te werken.

https://www.itg.be/E/Article/institute-of-tropical-medicine-now-conducting-its-own-monkey-pox-pcr-tests

En ja je raadt het al. Het ITG heeft ten minste 44 miljoen dollar aan financiering ontvangen van The Bill And Melinda Gates Foundation.

Alle wegen leiden voortdurend terug naar Rome.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


RIVM verwijdert feit dat er een anti-viraal middel is tegen apenpokken van website – Kamervragen FvD

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
9 maanden geleden

COVID in de herhaling?

Binnenkort komt natuurlijk de mededeling dat je SYMPTOOMVRIJ onder de apenpokken kunt zitten en dan zéér besmettelijk bent.

De bijbehorende RT-PCR test zal dan snel komen. Christian Drosten van het Charité ziekenhuis in Berlijn staat al in de startblokken. Tip voor hem: doe maar een Ct waarde van 47 of nog wat meer: succes gegarandeerd!

Het CRIMINELE RIVM heeft de antivirale geneesmiddelen al van hun website verwijderd, dus de weg wordt al gebaand richting de injectie van dit VERGIF.

Ga er maar vanuit dat ook deze gifprikken GRAFEENOXIDES en andere stoffen bevatten om je lichaam met het internet te verbinden.

De ‘Young Global Leaders’van het WEF zijn nu zo voorspelbaar in hun uitrol van AGENDA2030.

Dissident, succes met het in beeld brengen van dit volgende hoofdstuk in de opzettelijke vernietiging van de mensheid.

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Tijdens de Covid komedie hebben ze de peperdure infrastructuur gebouwd om massaal mRNA vaccines te produceren.
Die toestellen staan daar nu, en die moeten opbrengen.
Nu moeten ze alleen nog een ziekte vinden waarover ze een nieuwe paniek kunnen starten, en dan de overheden en de WHO bestellingen kunnen laten plaatsen.