Moderna CEO Stéphane Bancel heeft gereageerd op eisen van EU-gezondheidsfunctionarissen dat contracten voor Corona-prikken worden gewijzigd als gevolg van ongebruikte voorraden. Bancel klaagde dat zijn bedrijf 30 miljoen doses van de Covid-19-prikken heeft moeten “weggooien” omdat “niemand ze wil hebben”.

“Het is triest om te zeggen dat ik bezig ben 30 miljoen doses in de vuilnisbak te gooien omdat niemand ze wil. We hebben een groot vraagprobleem,” zei Bancel op een bijeenkomst van het Economisch Wereldforum in Davos. Pogingen om regeringen onder druk te zetten zijn blijkbaar mislukt, aldus Free West Media.

“We hebben op dit moment regeringen – we hebben geprobeerd contact ze op te nemen … via de ambassades in Washington. Elk land, en niemand wil ze nemen. Het probleem in veel landen is dat mensen geen vaccins willen.”

Onderzoeker Steve Quayle had er eerder op gewezen dat de zeer specifieke MSH3-gensequentie in de Moderna-prik op 4 februari 2016 was gepatenteerd en op 7 maart 2017 was goedgekeurd. Frontiers in Virology publiceerde de bevestiging van de aanwezigheid van de MSH3-gensequentie in de furinesplitsingsplaats van SARS-CoV-2. De aanwezigheid van het MSH3-gen – die een kans van één op drie biljoen heeft om in de natuur voor te komen – is “hoogst ongebruikelijk en vereist verder onderzoek”.

Terwijl u werd afgeleid door Oekraïne, werden documenten gepubliceerd die bevestigen dat Moderna het Covid-19-virus heeft gecreëerd

De regeringen hebben hierover inmiddels een gezamenlijke brief aan de EU-Commissie gestuurd: “We hopen dat de discussie met de commissie en tussen de lidstaten flexibiliteit in de vaccinovereenkomsten mogelijk zal maken.” Volgens de Poolse regering is de oorlog in Oekraïne de schuldige: “Wij rekenen er ook op dat vaccinproducenten begrip tonen voor de uitzonderlijke uitdagingen waarvoor Polen zich geplaatst ziet door Oekraïne te steunen en onderdak te bieden aan miljoenen Oekraïense burgers die de oorlog ontvluchten.”

Het argument is enigszins onoprecht omdat de meeste Oekraïense vluchtelingen niet zijn geprikt.

Vorige maand hebben de premiers van Estland, Letland en Litouwen in een gezamenlijke brief aan Commissievoorzitter Ursula Von Der Leyen gepleit voor het recht van de lidstaten om “de leveringen van vaccins met een korte houdbaarheid te herfaseren, op te schorten of volledig te annuleren”.

In een afzonderlijke brief eiste het Bulgaarse ministerie van Volksgezondheid een “open dialoog” met de Commissie en de farmaceutische bedrijven om te voorkomen dat zij de lidstaten zouden dwingen “hoeveelheden vaccins aan te kopen die zij niet nodig hebben”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uitgelekte documenten: Moderna-vaccin was volledig ontwikkeld voordat COVID-19 opdook

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Ocharme die Bancel, hij zit met 30 miljoen doses dodelijk gif en niemand wil het hebben. Nu gaat hij natuurlijk via de rechtbank toch betaling eisen voor die doses die verlopen zijn, ja want contract is contract..