Oekraïne heeft verontwaardigd gereageerd op de opmerkingen van de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger over dringende vredesbesprekingen tussen Oekraïne en Rusland.

Het optreden van oorlogsmisdadiger Kissinger in Davos wekt verbazing.

Oekraïne is altijd cruciaal geweest om Rusland te onderwerpen. Denk aan de plannen van Brzezinski en de Rand Corporation.

Hoe Rusland te vernietigen. 2019 Rand Corporation Rapport: "Overextending and Unbalancing Russia"

Er is veel tijd, moeite en geld gestopt in Oekraïne om het op te zetten tegen Rusland en het land liep voorop met het invoeren van The Great Reset.

Kissinger – een Rockefeller loopjongen – stond decennia in het centrum van deze zwendel. Het was Kissinger, op bevel Rockefeller, die Klaus Schwab klaarstoomde om het WEF op te bouwen.

Henry Kissinger, het Wereld Economisch Forum en de ontvolkingsagenda

Davos is slechts een front voor de mensen die echt de touwtjes in handen hebben, het WEF blijft de belangrijkste club van invloedrijke schurken op de planeet die erop uit is hun agenda overal door te drukken.

De oprichting en de activiteiten van het WEF met steun en onder leiding van de VS

De draai van Henry Kissinger

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger heeft gezegd dat Oekraïne moet accepteren een deel van zijn grondgebied op te geven om een vredesakkoord met Rusland te bereiken, en de nu al drie maanden durende oorlog onmiddellijk te beëindigen, meldt Newsweek.

In een toespraak op het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, op maandag, zei de 98-jarige Kissinger dat het niet hervatten van de onderhandelingen met Rusland en het blijven tegenwerken van Moskou desastreuze gevolgen zou kunnen hebben voor de stabiliteit van Europa op de lange termijn.

“De onderhandelingen moeten in de komende twee maanden beginnen voordat er onlusten en spanningen ontstaan die niet gemakkelijk overwonnen zullen worden. Idealiter zou de scheidslijn een terugkeer naar de status quo ante moeten zijn. De oorlog voortzetten voorbij dat punt zou niet gaan over de vrijheid van Oekraïne, maar een nieuwe oorlog tegen Rusland zelf.”

Zelensky’s team is ziedend van woede

De Oekraïense presidentiële adviseur Aleksej Arestovitsj heeft obscene taal gebruikt om diegenen in het Westen te bekritiseren die er bij Kiev op aandringen om een deel van het grondgebied van het land aan Rusland af te staan omwille van de vrede.

“Krijg de klere met zulke voorstellen, stomme f**ks, om Oekraïens grondgebied een beetje te ruilen! Zijn jullie gek geworden? Onze kinderen sterven, soldaten stoppen granaten met hun eigen lichaam, en zij vertellen ons hoe we ons grondgebied moeten opofferen. Dit zal nooit gebeuren,” zei Arestovich in een interview op woensdag.

Een andere adviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, Mikhail Podoliak, nam woensdag het woord op Telegram om de “pro-Russische lobbyisten in Europa” aan te spreken.

“Wij verkopen onze burgers, grondgebieden of soevereiniteit niet. Dit is een duidelijke rode lijn. De Oekraïense samenleving heeft een verschrikkelijke prijs betaald en zal niemand toestaan ook maar een stap in die richting te zetten – geen regering en geen land,” aldus Podoliak.

Hoewel niemand een lange militaire actie of een voedselcrisis wil, “is de kortste weg om de oorlog te beëindigen met wapens, sancties en financiële hulp aan Oekraïne,” betoogde hij.

Oekraïne heeft volgehouden dat het niet zal instemmen met vredesvoorstellen die zijn grenzen van voor 2014 niet respecteren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


George Soros: “Wat er in Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
6 maanden geleden

De oorlogszuchtige jood heeft een grote bek (naast zijn grote neus) voorlopig word er al opgeroepen hoe de behartigers van de joodse agenda zich dienen over te geven aan de Russen (in het Engels) ; https://en.topcor.ru/25892-sredi-soldat-vsu-rasprostranjaetsja-instrukcija-kak-pravilno-sdavatsja-russkim.html

paulien
6 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

YES mooi verteld, Is niet grappig om mee te maken toch vind ik het een ouwe peer in het vak doe hem maar eens na op deze LEEFTIJD oh wacht

Peter
Peter
6 maanden geleden

Ik denk dat het voorstel is gedaan zodat Oekraïne uit woede gifgas in gaat zetten zodat het westen daar Rusland van kan beschuldigen.

Rusland pas goed op want het westen en vooral Amerika is totaal niet te vertrouwen.

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Peter
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

President Holodomor Kaganolensky zal moedig de Russen blijven uitdagen, totdat de laatste Oekie is gesneuveld of gevlucht.

Daarna zal hij het vliegtuig naar Israël nemen, om eindelijk van zijn welverdiende fortuin te kunnen genieten.

Dr.Frida F. Arendt
6 maanden geleden

Wat schrift u hier? Henry Kissinger is al lang dood!!!Hij is in 2020 of 2021 gestorven

Pipo
Pipo
6 maanden geleden
Antwoord aan  Dr.Frida F. Arendt

Ik denk dat u fout geinformeerd bent? Zie link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger
En u bent dokter?
Dan was Covid 19 ook in 2020 of 2021weg

cees
cees
6 maanden geleden

ZE zullen wel moeten , Rusland heeft alles in handen,ze gaan nu redden wat er te redden valt en dat is heel erg weinig,En waarom willen ze nu een einde aan de oorlog eigenlijk? Twee reden zijn daar voor de KHARIHA MAFFIA is alles kwijt wat ze daar hadden en de andere reden is dat de buurlanden als Polen en Hongarije er wel genoeg van hebben,
en eigenlijk het belangrijkste ze hebben van PUTIN verloren gewoon hun petro dollar is wc papier geworden zo ook de euro trouwens maar de roebel is nu een ijzer sterke munt geworden , en china aast op Taiwan die is erg druk in de weer in het verre oosten ,en dan word RUSLAND weer belangrijk want dat land heeft ijzererts , gas olie kolen en heel veel andere hulpbronnen die ze als CHINA zou aan vallen ze hard heel hard nodig zullen hebben , POLITIEK is een vreemd gemeen spel wat op vele fronten gevoerd word maar nooit eerlijk, MAAR IK VOORSPEL WEL DAT ER BINNEN NU EN DRIE MAANDEN DE WERELD HEEL ERG OP ZIJN KOPSTAAT ER HONGER GELEDEN GAAT WORDEN EN BURGEROORLOGEN UIT GAAN BREKEN IN EUROPA MAAR OOK IN DE VS WE WORDEN OVER SPOELT MET ASIELZOEKERS NET ALS DE VS TROUWENS MAAR WAT KOMT ER ALLEEN MAAR TUIG NIKS MEER NIKS MINDER DIE AAN GESTUURD WORDEN DOOR NOG GROTER TUIG WAT MACHT HEEFT IN DE EU EN WEF EN IN ONS LAND EN ANDERE LANDEN
We zullen alleen maar kunnen overleven als we ons binden ik ga voor ons LIJF LIED VAN BOTS WAT ZULLEN WE DRINKEN VELE NACHTEN LANG WAT ZULLEN VECHTEN SAMEN STAAN WE STERKT WAT ZULLEN WE VECHTEN MAANDEN LANG ,,,

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

En als Holodomor Kaganolensky in de toekomst kritiek zal krijgen voor het gigantische en totaal nutteloze bloedbad dat hij veroorzaakte in Oekieland, zal hij zeggen:
“Ja er zijn wel wat slachtoffers gevallen, maar zo gaat dat nu eenmaal in een oorlog. En bovendien is het dank zij mij dat de Azov Nazi’s zijn uitgeroeid!!!”

En dan zegt de premier van Israël: “En daarvoor verdient hij onze eeuwige dankbaarheid!!”