Op het Wereld Economisch Forum in Davos waarschuwde globalist en miljardair George Soros dat de wereld zou kunnen afglijden naar de Derde Wereldoorlog als gevolg van het conflict in Oekraïne, meldt Report24. De beschaving zou dit niet overleven, verklaarde hij.

Miljardair George Soros heeft verklaard dat de invasie van Rusland in Oekraïne het begin zou kunnen zijn van een derde wereldoorlog en dat “de beschaving dit misschien niet zal overleven”. De 91-jarige miljardair-globalist zei in Davos dat de beste manier om een vrije samenleving te behouden is dat de westerse landen de strijdkrachten van Vladimir Poetin verslaan. Dat wil zeggen dat de EU en de NAVO Oekraïne wapens en geld moeten blijven geven om Rusland tot de laatste Oekraïner te bestrijden, om zo het Russische leger zo veel mogelijk uit te dunnen.

En in een breed opgezette boodschap aan het adres van China’s Xi Jinping en Rusland’s president, zei Soros, die zelf consequent regimewisselingen heeft gesteund via zijn Open Society Foundations, dat repressieve regimes “in opmars” zijn en open samenlevingen “worden belegerd”. Hij waarschuwde de EU-landen, die kritiek hebben gekregen vanwege hun te grote afhankelijkheid van Rusland voor energie, ook dat Poetin de aardgasleveranties, die momenteel goed zijn voor ongeveer 40% van de Europese behoefte, zou kunnen stopzetten “terwijl het echt pijn doet”.

Soros roept op tot regime-change in China

Over het conflict tussen Rusland en Oekraïne zei Soros: “De invasie kan het begin zijn geweest van de Derde Wereldoorlog, en onze beschaving zal die misschien niet overleven.” Hij voegde daaraan toe: “De beste en misschien wel de enige manier om onze beschaving in stand te houden is Poetin zo snel mogelijk te verslaan. Daar komt het op neer.” Soros zei dat hij geloofde dat Poetin nu geloofde dat de invasie van Oekraïne een vergissing was geweest en dat de Russische president – geplaagd door geruchten over een slechte gezondheid – zich voorbereidde op onderhandelingen over een staakt-het-vuren. “Maar het staakt-het-vuren is onbereikbaar omdat het niet te vertrouwen is,” zei de globalist. “Hoe zwakker Poetin wordt, hoe onvoorspelbaarder hij wordt.”

Soros beschreef Rusland, verreweg ‘s werelds grootste land qua oppervlakte, en China, ‘s werelds op een na grootste economie, als toonaangevende leden van een groep opkomende “gesloten samenlevingen” waarin het individu ondergeschikt is aan de staat. “Repressieve regimes nemen nu toe en open samenlevingen worden belegerd,” zei hij. “Tegenwoordig vormen China en Rusland de grootste bedreiging voor open samenlevingen.”

Chinese staatsmedia: George Soros is een 'wereldwijde economische terrorist'

Soros zei dat digitale technologie, met name kunstmatige intelligentie, China heeft geholpen persoonsgegevens te verzamelen en zijn burgers agressiever dan ooit tevoren te monitoren en te controleren. Chinese functionarissen doen buitenlandse kritiek af als verouderd koloniaal denken en beweren dat de Communistische Partij het land heeft heropgebouwd en 800 miljoen mensen uit de armoede heeft gehaald. Soros had ook harde woorden voor China’s “zero covid”-strategie en zei dat die mislukt is en het land “op de rand van openlijke rebellie” heeft gebracht.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


George Soros: “Wat er in Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
9 maanden geleden

Als Soros zo te keer gaat tegen Rusland is het misschien tijd om Russisch te leren en daarheen te emigreren.

Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Alles wat deze gek zegt is letterlijk het tegenovergestelde van de realiteit.

Hij is het prototype van een Satanist.

Steven
Steven
9 maanden geleden

Soros zei dat digitale technologie, met name kunstmatige intelligentie, China heeft geholpen persoonsgegevens te verzamelen en zijn burgers agressiever dan ooit tevoren te monitoren en te controleren.

ENNUHH… wat zijn ze hier in het westen aan het doen dan….iets anders dan dat hjij beweert over China? wat een mongool!