Van de afdeling van Are You Fucking Kidding Me*

CNN heeft zojuist een stuk gepubliceerd waarin wordt uitgelegd dat “wetenschappers dringend proberen een oplossing te vinden” voor de vraag of de eindeloze golven Covid die we nu hebben “het resultaat kunnen zijn van de mRNA-technologie die gebruikt wordt om sommige Covid-19 vaccins te maken”, meldt Alex Berenson.

Ik verzin dit niet:

Bron

Oh? Dat meen je niet? Nu zijn “wetenschappers” “dringend aan het uitzoeken” of de “mRNA technologie” het probleem is en niet de oplossing?

Nu?

NU?

Misschien kunnen ze ook dringend proberen een tijdmachine te bouwen, of een ontvaccineer machine.

Het artikel bevat ook dit juweeltje, van Dr. Anthony Fauci:

Oh, Tony! T-Dog! Laat me het vertalen:

Ik zeg niet dat het helemaal niet werkt, oké? Niet hardop. Ik zou wel gek zijn om dat hardop te zeggen nadat ik tegen MILJOEN mensen heb gezegd dat ze het moeten nemen. Ik zeg alleen dat het beter kan. En met beter bedoel ik echt werken. Maar dat heb ik niet gezegd.

En tenslotte dit:

Ja, blijkbaar zullen we “booster shots moeten toedienen… [of] een geheel nieuw vaccin moeten uitbrengen”?

Wat je hier ziet is de eerste stap in de richting van een officiële erkenning dat de mRNA vaccins hebben gefaald en dat er vroeg of laat nieuwe vaccins zullen komen.

Booster shots? Onthoud, booster shots zijn nu overal verkrijgbaar. TWEEDE booster shots zijn overal verkrijgbaar. En ondanks eindeloos aandringen van de media en de volksgezondheidsautoriteiten, is het gebruik al maanden bijna nul.

De bijwerkingen zijn bij de derde en vierde dosis minstens zo erg als bij de eerste twee – dat wil zeggen, erger dan Covid voor veel, zo niet de meeste mensen – en iedereen weet dat de spuiten niemand ervan zullen weerhouden Covid te krijgen.

De boostercampagnes zullen dus, waarschijnlijk binnen enkele maanden, in rook opgaan. Het Witte Huis zal het falen van de vaccins verontschuldigen als een falen van de publieke opinie, door te beweren dat “de aarzeling ten aanzien van mRNA-vaccins tot een onhoudbaar niveau is gestegen”, of iets dergelijks, en dat we nieuwe vaccintechnologie nodig hebben. (Met nieuw bedoel ik waarschijnlijk oud.) Misschien zijn ze zelfs cynisch genoeg om diegenen onder ons die al die tijd gelijk hadden, de schuld te geven van die aarzeling.

Het grote mRNA-experiment zal tot een einde komen, niet met een knal maar met 200 miljoen verlopen doses in de vriezers. De meest waarschijnlijke, maar geenszins zekere uitkomst is: nul langetermijnvoordeel, nul tot wat langetermijnschade, en meer dan 100 miljard dollar voor Pfizer en de bende.

Kop wetenschap wint, munt jij verliest:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dr. Fauci geeft toe dat vaccins niet werkten zoals geadverteerd en dat gevaccineerden vandaag in groot gevaar verkeren (VIDEO)

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties