EU-grenspolitie Frontex stelt dat het aantal “vluchtelingen en migranten” dat dit jaar tot dusver illegaal Europa is binnengekomen, met 70 procent is toegenomen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Het aantal migranten dat in de eerste maanden van het jaar “via illegale routes” naar Europa kwam, is dit jaar met bijna 70 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, meldt de EU-grensautoriteit Frontex. Volgens Frontex reizen de meeste van deze illegale indringers via de Middellandse Zee en de Westelijke Balkan naar Europa. In april van dit jaar was het aantal illegale migraties bijna 80 procent hoger dan in dezelfde maand vorig jaar.

In dit verband kan worden opgemerkt dat deze statistieken alleen betrekking hebben op migratiebewegingen die volgens de huidige wetgeving illegaal zijn. Verder is alle migratie uit Oekraïne uitgesloten.

Illegale migranten komen van over de Middellandse Zee en via de Westelijke Balkan onder meer uit Syrië, Pakistan, Bangladesh, Nigeria, Egypte, Congo en Tunesië.

De migratiestromen over de Middellandse Zee zullen naar verwachting de komende maanden toenemen. Met warmere temperaturen hebben steeds meer boten de neiging om uit te gaan.

Als het gaat om het illegale transport van niet-Europeanen naar Europa, richt de UNHCR zich uitsluitend op de veiligheid van de zogenaamde vluchtelingen en migranten. Er wordt verwezen naar het feit dat dit jaar naar schatting 700 mensen zijn omgekomen tijdens een reis over de Middellandse Zee, terwijl naar verluidt vorig jaar ongeveer 2.000 mensen zijn omgekomen tijdens dergelijke transporten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Afrikaanse migranten schieten rond met machinegeweren in Spaanse exclave

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
6 maanden geleden

Wat mij betreft mogen er nog miljoenen binnenkomen zodat de EU en zijn onderdanige landen mogen beginnen met al die monden te voeden en onderdak te geven. En dat met de huidige gigantische prijzen en tekorten op de woningmarkten. Een onmogelijke taak dus en is meer dan voldoende om dit ‘imperium’ (eindelijk) totaal te laten instorten.
Het volk, en dus ook al die nieuwelingen, zullen hun rechten opeisen maar waarschijnlijk met een kluitje in het riet worden gestuurd en dan breekt de hel los als ze er achter komen dat het ‘leven’ hier misschien wel eens veel slechter kon zijn dan het land wat ze ontvluchten.Hier is het uiterlijk nog mooi maar de binnenkant is helemaal verrot.
Dit klinkt misschien hard maar de EU is nu al volop bezig onze ondergang te veroorzaken, maar wij hier, tenminste de meesten, zijn te slap om hier tegen in verweer te komen, maar met de hulp van nieuwelingen die niets te verliezen hebben kon dat wel eens voor een keerpunt zorgen.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Niet zo fatalistisch!
Kop op!
Geef de strijd niet op voor we eraan begonnen zijn.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Het gaat een gigantische opdracht worden om die allemaal terug buiten te krijgen.

Maar we hebben geen keuze, we moeten het doen, als ons volk en de beschaving wil overleven.

Maar ja, in vergelijking met het veranderen van het klimaat, of het veranderen van een man in een vrouw, is het eigenlijk toch kinderspel, dus we zullen het wel klaarspelen, uiteindelijk.

En dan is Europa, ons historische land, het land van onze voorvaderen, terug helemaal van ons.

Johan
Johan
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

“uw” volk wil niet overleven, zolang ze naar de pijpen van de jood dansen is het een verloren zaak. Zodra men stelling neemt tegen de jood en hun knechten zal er een wereld opengaan, ziet u dat gebeuren met deze geïndoctrineerde generatie?, ik niet!

Johan
Johan
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Het persoonlijk leven is dood: Lang leve het volk!

Het persoonlijk leven is, of zou eigenlijk moeten zijn, dood. Dood omdat het ware doel van onze individuele levens is om ons volk vooruit te helpen: om onze plicht richting naar ons volk te doen.

Het is deze plicht welke ons defineert, als menselijke wezens. Wanneer we deze plicht negeren, en ons enkel bezig houden met onze eigen problemen, ons eigen comfort, ons eigen geluk en ons eigen welzijn, zijn we in wezen niet werkelijk menselijk. In plaats daarvan gedragen we ons als onontwikkelde kinderen, welke nog moeten opgroeien om te denken, handelen en zich te gedragen als ontwikkelde mensen.

Dat wil zeggen, onze eigen persoonlijke zorgen, geluk, comfort en zelfs welzijn zouden niet tot onze prioriteiten moeten behoren. Onze prioriteit in het leven zou moeten liggen bij onze plicht, om als denkende mens de wil te hebben om aan onszelf te werken en bij te dragen aan de positieve weg van evolutie der de natuur, de evolutie van al het leven.

Wij hebben ons ontwikkeld tot menselijke wezens door de natuur, zodat wij dit kunnen doen: zodat wij bewust kunnen zijn van onze plicht, en hiernaar kunnen handelen. Daar ons volk, en onze cultuur, een levende essentie is, een creatie van de natuur. Evenals wij levende wezens zijn, een creatie zijn, welke afhankelijk is van de natuur.

De vreselijke, verdoemende waarheid over de samenlevingen van het westen, is dat deze samenlevingen men aanmoedigen, en zelfs vaak eist van het volk om niet op te groeien. Deze samenlevingen moedigen ons actief aan om egoistisch te zijn, om ons bezig te houden met ons eigen comfort. Zo zijn ze ook aktief bezig met het ontmoedigen van het volk, van het handelen naar de nobele plicht richting het volk. Vanzelfsprekend trachten deze samenlevingen te voorkomen dat wij de waarheid over onszelf leren, evenals de kennis van onze cultuur, volks erfgoed, tradities en manier van leven.

De vreselijke, verdoemde waarheid van onze tijd, is dat de meeste mensen niet opgegroeid zijn, en nooit zullen opgroeien als menselijke wezens. Ze zullen hen gehele levens als onontwikkelde kinderen in volwassen lichamen doorbrengen, nooit de kennis bijgebracht hoe met waardigheid te handelen, nooit te hebben geleerd over eer en hoe controle te hebben over de eigen tantrums, de eigen persoonlijke wensen, en nooit een perspectief ontwikkeld dat verder gaat dan de eigen levens, en dat van de directe familie.

Alle samenlevingen van het westen, met haar kapitalistische consumatie ethos, haar verwaarlozing van eer en hun disrespect voor het leven culturen, zweren samen om mensen als onontwikkelde kinderen te houden.

Aldus hebben we misselijkmakende televisie programmas waarin mensen hen zogenaamde persoonlijke problemen bespreken, waar ze zeuren en jammeren op een oneervolle manier, en ze te koop staan met het weinige, of de volledig ontbrekende, zelfcontrolle, en weinig of geen eer en nobelheid laten zien. Aldus hebben we misselijkmakende films, televisie programmas, radio programmas, boeken en voorstellingen, over het persoonlijke leven van individuen en hen zelf toegeeflijk, onwaardig, meestal immoreel leven. Met personen welke hun levenspartners verraden, elkaar, geweld, intimidatie, vrees, en manipulatie gebruiken om hun bescheiden meestal seksuele of materialistische doelstellingen en wensen te bereiken.

Zo hebben we mensen welke werken aan, of een criminaliteit began. Dag op dag, week op week, maand op maand en jaar op jaar, om materialistische comfort en meer materialistische goederen voor zichzelf, of maximaal voor hen directe familie vergaren. Zonder veel of zonder enige rekening te houden met de eigen cultuur, traditie en manieren van leven van hen voorouders, naar de gezondheid van het thuisland of rekening houden met het feit dat ze zelf een levende link zijn tussen het verleden van het eigen volk, en de toekomst hiervan.

Het perspectief van de meerderheid van de mensen in de westerse samenlevingen is dat van de eigen levens, soms dat van hen kinderen, en als er een aantal mensen zorgen hebben verder dan dit, gaat dit vrijwel zonder uitzondering over abstracte, levenloze, politieke en sociale gedachtegangen welke totaal gescheiden zijn van, en altijd schadelijk voor de werkelijke, levende cultuur en de landen waar deze cultuur blijft stilstaan, of waar het ooit leefde en is ontsprongen.

Want de realiteit is, dat onze individuele levens geen enkele betekenis hebben tot ons volk, tot onze cultuur of de tradities en levenswijze van onze voorouders. Ons eigenlijk doel, als individuen, is om de gezondheid, de overleving te verzekeren van het leven, welke ons volk, onze cultuur is, want wij in waarheid slechts een samenhang, een levende verbinding tussen het verleden van ons volk en zijn toekomst zijn, en de gezondheid, het welzijn, de eigenlijke toekomst van onze mensen hangt van ons af: op wat wij, of wat wij niet voor onze ons volk doen.

Om ons volk te helpen, ons menselijk lot te vervullen, ons doel, tot onze menselijke plicht, is om de kennis te hebben van ons volk: om te weten waar wij behoren; om een waar gevoel van identiteit en behoren te hebben; om de ware betekenis te kennen van het doel dat onze levens overtreft. Dat wil zeggen, het hebben van een perspecitief voor ons volk: met ons als nexus, een levende samenhang, tussen het verleden en de toekomst van de natuur, van al het levende.

Onze plicht, onze verantwoordelijkheid als menselijke wezens, is ons volk te kennen door de tradities en de manier van leven van onze voorouders. Door de kennis van onze cultuur, en het identificeren hiermee, kunnen we haar welzijn veiligstellen, haar bestaan, zodat we kunnen bijdragen aan onze cultuur, en het hierbij de mogelijkheid bieden, en de natuur, om verder te evolueren.

https://vnnforum.com/showpost.php?p=2270880&postcount=6

Petra
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Volledig ophouden met hun ondersteuning is eigenlijk het enige dat nodig is.

Petra
6 maanden geleden

De echte oorzaak van het probleem zijn de berg met kado’s die de regering voor hen heeft klaarliggen.

Als men daar mee zou stoppen is het probleem snel afgelopen.

Hen gewoon NIKS geven en lijfstraffen als ze ook maar iets stelen of op andere wijze de regels overtreden. Dat zou de beste oplossing zijn.

Doen we dat, dan zijn ze zo weg. Ook de indringers die de afgelopen jaren zijn gekomen. Alle huizen, hotels en opvangcentra waar ze zitten moeten geleegd worden en het tuig op straat gezet met alleen hetgeen ze zelf uit Afrika hebben meegebracht.

Dat zou de juiste aanpak zijn en zouden veel problemen snel opgelost zijn.