In illegale biologielaboratoria van de VS in Oekraïne werd onderzoek verricht naar ziekteverwekkers van ebola en pokken, aldus de medevoorzitter van de Russische parlementaire commissie. Oekraïne was dus een van de Amerikaanse werkplaatsen geworden voor de productie van bacteriologische wapens, meldt RT.de.

Op 20 mei presenteerde een Russische parlementaire onderzoekscommissie, die documenten over het werk van Amerikaanse biologielaboratoria in Oekraïne doorzoekt en analyseert, nieuwe gegevens. Met name werd bekend gemaakt dat de VS volgens de ontvangen documenten betrokken waren bij het onderzoek naar ziekteverwekkers van ebola en pokken in de laboratoria in Oekraïne. Aldus werd bevestigd dat ook de VS belangstelling hadden voor virussen en pathogenen die endemisch zijn voor Oekraïne.

Irina Jarovaya, de medevoorzitter van de onderzoekscommissie, benadrukt:

“Wij zien Oekraïne als een van de locaties van het grootschalige militair-biologische programma voor de productie van bacteriologische wapens dat door de Verenigde Staten van Amerika wordt uitgevoerd. Deze conclusie trekken wij uit de door de Commissie verzamelde documenten, die vandaag zijn gepresenteerd tijdens de presentatie van ons biomedisch team”.

Volgens documenten die tijdens de militaire operatie in Oekraïne in beslag zijn genomen, waren de VS niet alleen betrokken bij biologisch onderzoek op het grondgebied van het land, maar hadden zij ook een systeem opgezet voor volledige controle van de epidemiologische situatie in Oekraïne. Dit systeem zou onder toezicht komen te staan van het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Irina Yarovaya maakt duidelijk:

“In Oekraïne werd met de steun van het Amerikaanse ministerie van Defensie een online-evaluatiesysteem ingevoerd, d.w.z. een systeem van voortdurende controle op de verzameling en verwerking van gegevens. Alle gegevens zijn overgedragen aan het National Centre of Medical Intelligence van het Amerikaanse ministerie van Defensie.”

De parlementaire commissie had bij de VN-Veiligheidsraad een gedetailleerd dossier ingediend met bewijzen voor de biocriminaliteit van de VS in Oekraïne. Er wordt ook gewerkt aan de bescherming van Rusland tegen biologische bedreigingen.

“Rusland heeft zijn partnerlanden, zijn buurlanden, herhaaldelijk uitgenodigd om bilaterale overeenkomsten op het gebied van bioveiligheid te ondertekenen. Er zijn reeds overeenkomsten met Armenië, Oezbekistan, Tadzjikistan en Turkmenistan. Vier andere moeten nog worden ondertekend”,

Zei Konstantin Kosachev, plaatsvervangend voorzitter van de Russische Federale Raad, tegen de nieuwszender Westi.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oekraïne Biolab Update: Rusland beschuldigt Pfizer, Moderna, Merck, Obama, Soros, Clintons, Bidens, Rockefellers & Anderen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Namets
Namets
6 maanden geleden

Als dit echt waar is. Waarom straffen de Russen dit dan niet af verdorie?
Of dit is een groot spel( Het Grote Reset Spel!) waar ook Rusland en China deel van uit maken?
Waar blijft die stoere praat van Putin?
Het Westen strooit met miljoenen aan Wapens voor Oekraine en de gestoorde 24/7 Anti Rusland Propaganda kent werkelijk geen grenzen meer.
Extreme Russen haat wordt bekant een sport!!
Alles mag en is geoorloofd.
De Russenhaat is niet te filmen.
De inmiddels Verplaatsing Bevolkingswet is van kracht geworden u kan nu ten alle tijden gedwongen worden leegstaande kamers ie geven aan de ozo zielige oekrainse bevolking(en ander tuig).
De woningbouw stuurt al mailtjes of u een kamer of etage wil verhuren?
Nu wordt het nog netjes gevraagd maar reken erop dat dit heel snel met dwang zal gaan!
De mensen die Oekraine nu nog steunen zullen daar straks gauw spijt van krijgen als hun huizen,kamers gevorderd zullen worden voor de “zielige vluchtelingen”.