Meer dan 220.000 euro is uit het EU-jeugdprogramma Erasmus+ gevloeid naar zogenaamde “Drag Queen”-projecten. Dat blijkt uit onderzoek van het Duitse Europarlementariër Nikolaus Fest (AfD).

Erasmus+ is een EU-programma van meerdere miljarden euro’s ter ondersteuning van “onderwijs”, jeugd en sport. Onder de vele gefinancierde projecten zijn verschillende “drag”-organisaties, meldt Free West Media.

Volgens openbaar beschikbare informatie uit Brussel werd een workshop “Drag It Up” van een Berlijnse groep gefinancierd met 21.797 euro aan belastinggeld. In november 2021 organiseerde de groep Critical Queer Solidarity het “Drag It Up”-seminar, dat door de EU werd omschreven als een “jongerenuitwisseling” in Berlijn met 38 deelnemers tussen 18 en 30 jaar.

Het promotiebeeld voor het evenement toont een half ontklede, opgemaakte man in een wulpse pose.

De Europese Commissie ziet dit blijkbaar als een educatief project dat het waard is te worden gefinancierd. Zij verklaarde dat zij “Drag It Up” promootte om “het zelfvertrouwen van jonge homo’s” te vergroten. Zij wilde “hen in staat stellen artiesten en performers te worden”. Daartoe zou hun tijdens het seminar worden geleerd hoe zij “make-up en pruiken moeten dragen, op hoge hakken moeten lopen en andere methoden om de traditionele binaire genderrollen te vervagen”.

Volgens het prospectus konden de deelnemers aan het seminar “kennismaken met de rijke en diverse drag- en queer-scene in Berlijn”, aldus de beschrijving van de EU.

‘EU financiert gendercultuuroorlogen’

De nieuwssite Breitbart London was het eerste Engelstalige medium dat zaterdag berichtte over de promotie van de verschillende “drag”-groepen. Parlementslid Nikolaus Fest, hoofd van de AfD-delegatie in het Europees Parlement, heeft hier echter al jaren onderzoek naar gedaan.

Hij bekritiseerde het gebruik van EU-fondsen in niet mis te verstane bewoordingen tegenover Breitbart. “Dit is een verspilling van het geld van de belastingbetaler.” De EU gooit het geld van de belastingbetaler weg “voor cursussen lippenstift en kanten ondergoed voor mannen”. Daarmee laat ze zien dat ze “hoe dan ook een woke agenda volgt”. De AfD-politicus sprak van een door de EU gefinancierde cultuuroorlog tegen traditionele genderrollen.

Drag projecten en LGBTQ-vriendelijke scholen

De lijst van door de EU gefinancierde “Drag”-projecten die hij heeft opgezet, is verrassend lang. Zo subsidieerde de EU in 2021 een “Beyond Gender Summer Camp” in de buurt van Göttingen met 62.690 euro. In een academie zouden 75 deelnemers – namelijk “trans*, inter*, non-binary en gender-questioning young people” – samenkomen voor een zomerkamp van een week.

De EU-Commissie heeft ook bijna 40.000 euro belastinggeld uitgetrokken voor het project “EUROPA – identiteiten in (trans)formatie: GENDER*X”, dat plaatsvond in Salzburg.

In Spanje en Slovenië steunde Erasmus+ ook diverse “drag queen”- en LGBTQ-projecten. De EU betaalde 24.597 euro aan de LGBTQ-groep “Dragtivism” voor seminars in Barcelona en Girona en 21.770 euro aan het Sloveense project “United with Pride”, waarbij ook “drag queens” betrokken waren.

De EU financiert andere LGBTQ-initiatieven

De EU-Commissie financiert het project voor “LGBTQ-vriendelijke scholen in heel Europa” met 434.000 euro. Een door Erasmus+ gefinancierd project van bijna 135.000 euro is bestemd voor betere zorg voor “queer migranten”.

Fest klaagde ook dat de EU kinderboeken over “avonturen van homoseksuele kangoeroes” promootte, hoewel dit in strijd is met de EU-verdragen, omdat opvoedingskwesties een zaak van de lidstaten zijn, niet van de EU.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


‘Woke’ scholen beginnen 4-jarigen te leren hoe ze moeten masturberen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doordenker-2
Doordenker-2
10 maanden geleden

Uittreksel uit het boek van Tony Vakirtzis, evolutionair psycholoog over mannelijk homoseksueel gedrag. (Voor vertaling gebruik bvb. translate.google.com)

The most comprehensive study of male homosexual behavior surveyed several hundred men in the San Francisco area in the late 1970s. [17]
The study found that two thirds of white homosexual men reported more than 10 different sexual partners in the previous year – more than the typical heterosexual man will have in a lifetime.
Forty three percent of white homosexual men reported more than 500 lifetime partners and 28% reported over 1000.
Due to the way responses were structured, the study did not provide a median number of lifetime sexual partners but making reasonable assumptions from the data we can calculate a median of around 400. [18]
Not only are the typical numbers of lifetime sexual partners reported by homosexual men enormous, but the nature of their sexual encounters is qualitatively different. [19]
Anonymous sexual encounters with complete strangers in wholly inappropriate public places like restrooms are common.
These can be initiated and completed in a few minutes, without a single word being spoken. A common pastime activity of these men is “cruising.” This is the colloquial term given to the purposive search for a sexual partner that can take place anywhere and at any time: on the street, in gay bars, parks, movie theatres, parties, beaches and, of course, gay bathhouses.
The purpose of these bathhouses is to facilitate anonymous, one-on-one or group sex with strangers in a public setting. Patrons of these baths can go through up to several dozen partners in one night. [20]
Critics of homosexuality can understandably condemn such wildly promiscuous behavior, be it on religious or moral grounds.

AUTEUR Tony Vakirtzis. Hack your mating: An evolutionary psychologist’s guide to a life of sexual abundance. Old Marston Press.