De huidige uitbraak van apenpokken is afkomstig uit een biowapenlaboratorium in Oekraïne, zo heeft een bron bij de European Centers For Disease Control naar verluidt bekendgemaakt.

Onafhankelijk onderzoeker Dr. Benjamin Braddock beweert dat een niet nader genoemde bron bij het ECDC hem heeft verteld dat uit een voorlopige analyse van de apenpokkenstam die momenteel de ronde doet, is gebleken dat het virus afkomstig is uit een lab en mogelijk verband houdt met het biologisch onderzoek van de V.S. in Oekraïne.

“ECDC bron vertelt me dat de voorlopige analyse van apenpokken aangeeft dat het ‘een derde lab stam met onbekende kenmerken’ is en dat er gekletst wordt over dat dit op een of andere manier verband houdt met Moskou’s aanklachten tegen de biologische activiteiten van de VS in Oekraïne,” tweette Braddock op zaterdag.

Infowars meldt: Daarnaast heeft een Russisch-Chinese gezamenlijke taskforce naar verluidt een onderzoek ingesteld naar “waar het vandaan komt, of het detecteerbaar is in onderzoek dat door de VS is uitgevoerd in Oekraïne, Georgië; of er een verband is met biologisch onderzoek dat door de VS is uitgevoerd naar pokken in Oekraïne,” voegde hij eraan toe.

Met het oog op de toenemende gevallen van apenpokken in de VS en Europa beweert de ECDC-bron naar verluidt dat het agentschap van plan is pokkenvaccins (Imvanex) te kopen van biotechbedrijf Bavarian Nordic, ook al zijn deze niet getest op deze specifieke stam van monkeypox.

“Het ECDC richt zich nu vooral op het opkopen van zoveel mogelijk BN-vaccins. ‘Ze kopen al voordat ze weten of het wel effectief is tegen deze stam van de apenpokken. Het zou me niet verbazen als ze het testen van de werkzaamheid helemaal hebben overgeslagen”, twitterde Braddock.

Kort na de Russische invasie in Oekraïne waarschuwde de Wereldgezondheidsorganisatie de Oekraïense autoriteiten om alle risicovolle ziekteverwekkers die in biolabs werden onderzocht, te vernietigen om “mogelijke verspreiding” onder de bevolking te voorkomen.

De Russische parlementaire commissie voor onderzoek naar Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne beschuldigde de VS er vrijdag van illegaal onderzoek te doen naar pokken en ebola in clandestiene biolabs in Oekraïne.

“Vandaag hebben we een analyse gepresenteerd van welke pathogenen de VS met name geïnteresseerd waren in Oekraïne,” vertelde Irina Jarovaya, medevoorzitter van de commissie, vrijdag aan verslaggevers. “Naast de ziekteverwekkers die territoriaal gebonden zijn aan Oekraïne, onderzochten [de laboratoria] virussen en ziekteverwekkers die endemisch zeer ver van Oekraïne liggen, zoals ebola en pokken.”

Vóór deze recente uitbraak waren gevallen van apenpokken alleen gedocumenteerd in Centraal- en West-Afrikaanse landen, wat deskundigen verbijstert over de gevallen van monkeypox die de laatste weken snel opduiken in Noord-Amerika en Europa.

“Ik ben er stomverbaasd over. Elke dag word ik wakker en zijn er meer landen besmet,” zei Oyewale Tomori, een viroloog die vroeger aan het hoofd stond van de Nigeriaanse Academie van Wetenschappen en die in verschillende adviesraden van de WHO zit.

“Dit is niet het soort verspreiding dat we in West-Afrika hebben gezien, dus er kan iets nieuws aan de hand zijn in het Westen,” zei hij.

Vreemd genoeg heeft de U.S. Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) onlangs 13 miljoen doses van Bavarian Nordic’s Jynneo pokken/monkeypox vaccin gekocht, maar de Health and Human Services (HHS) heeft een verklaring vrijgegeven waarin wordt beweerd dat de grote bestelling niets te maken heeft met de aan de gang zijnde apenpokken uitbraak.

“De meest recente BARDA-aankoop van pokkenvaccin was onderdeel van een standaard en voortdurende paraatheidsinspanningen en niet gerelateerd aan specifieke gebeurtenissen,” vertelde een HHS-woordvoerder vrijdag aan Axios.

“BARDA heeft samengewerkt met de industrie om vaccins en behandelingen te ontwikkelen en te kopen voor een potentiële noodsituatie met pokken, waarvan sommige ook kunnen worden gebruikt om te reageren op apenpokken,” voegde de woordvoerder eraan toe.

Sinds het virus in 1980 werd uitgeroeid, hebben zich in de VS geen natuurlijke gevallen van pokken meer voorgedaan.

Waarom zou de Amerikaanse regering zich genoodzaakt voelen een lading pokken/apenpokken-vaccins aan te schaffen, vooral op dit moment?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uitbraak in mei 2022, 270 miljoen doden op het einde: Apenpokken-pandemie reeds in 2021 aangekondigd

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
8 maanden geleden

Ze komen er achter door die PCR test te gebruiken, je weet wel die test , die zowat alles kan aantonen, als de cyli (het aantal vermenigvuldigen van het monster dat bij +/- 25 nog redelijk is maar bij 40 alles aantoont wat je maar wil aantonen) maar hoog genoeg liggen en je zo die (en elke) ‘uitbraak’ kunt aantonen.
Trouwens, de WHO heeft vorig jaar de definitie van een pandemie verlaagd zodat een simpele verkoudheid al tot paniek (bij de WHO dus) kan leiden met gevolg weer muilkorven en lock down.

Calvin
Calvin
8 maanden geleden

Alternatief narratief voor diegene die zogenaamd wakker zijn.
Je moet begrijpen dat dit weer afleiding voor de grotere dingen.
Linksom of rechtsom hebben ze je in hun macht.
De mailtjes van Hillary, Bidens zoon zijn laptop, Oekrains lab…
Allemaal afleiding.