De wereldberoemde arts heeft uitvoerig gesproken over hoe COVID wel of niet moet worden behandeld. Nu dringt hij door tot de kern van wat hij denkt dat er achter de schadelijke protocollen zit, meldt LifeSite.

Dr. Peter McCullough heeft vrijdag geschetst wat volgens hem het ware doel is van een in gang gezette COVID “medische crisis”: een wereldwijde wereldregering.

“Wat we nu zien is het gebruik van vaccins als een middel tot wereldwijde onderwerping van de mens. De onderwerping van de hele wereldbevolking op hetzelfde moment, volgens dezelfde methode. Onze rechten zijn gebonden aan het uiteinde van een injectienaald,” vertelde McCullough, een gerenommeerd arts en veelgevraagd auteur en spreker, op de gezondheidsconferentie “Reclaiming Science Together” in Bath, Engeland, op vrijdag.

Sinds de begindagen van COVID-19 heeft McCullough regelmatig gesproken over de gevaren van COVID-injecties en de afschaffing van een effectieve vroegtijdige behandeling van COVID. Hij heeft echter meestal gezwegen over de redenen voor de schijnbaar alomtegenwoordige aansporing tot de gevaarlijke vaccinaties en de onderdrukking van een doeltreffende behandeling.

Op de conferentie van vrijdag heeft hij echter openhartig beschreven wat er volgens hem achter de behandeling van de COVID-“crisis” zit, namelijk een sinistere strategie ten dienste van een wereldwijde, kwaadaardige agenda.

Hij wees het conferentiepubliek erop dat hij kort voor zijn toespraak podcasthost Joe Rogan een exemplaar had overhandigd van het onlangs verschenen boek dat hij samen met John Leake had geschreven: “The Courage to face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex.”

Hij verklaarde dat het “gaat om het misdrijf van de onderdrukking van vroegtijdige behandeling”, dat volgens hem “integraal deel uitmaakt van het creëren van angst, lijden, ziekenhuisopname en dood om de wereld voor te bereiden op het aanvaarden van massavaccinatie”.

Volgens McCullough maakt het niet uit of het “vaccin” een genetisch vaccin is, zoals in het Westen wordt gebruikt, of een “dodelijk virusvaccin”, dat volgens hem in het Oosten wordt gebruikt. Volgens hem dienen zij hetzelfde doel: zij ondermijnen onze medische, sociale en economische vrijheid.

“Omdat degenen die onder druk staan om het vaccin te nemen, worden geconfronteerd met de meest kwellende beslissing: De beslissing om een product te nemen waarvan ze weten dat het hun lichaam schaadt, of hun broodwinning te verliezen. In sommige landen verliezen ze zelfs de financiële steun van de overheid of de toegang tot hun bankrekeningen,” zei McCullough.

Hij wees erop dat vaccins ook nauw samenhangen met het vermogen om deel te nemen aan sociale activiteiten zoals naar school of naar de kerk gaan.

“Wat we nu zien is een poging tot een wereldwijde wereldregering in de context van een medische crisis en medische hulp,” zei McCullough.

Supranationaal monster WHO krijgt regeringen over de hele wereld in zijn greep met pandemieverdrag

“De volgende stap in dit proces is het wereldwijde verdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), dat landen zal opsluiten in dit soort totalitaire slavernij,” voegde hij eraan toe, verwijzend naar onlangs voorgestelde wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling van de WHO, die volgens velen zou ingrijpen in de soevereiniteit van naties in geval van een “noodsituatie op gezondheidsgebied”.

“Naar mijn mening is de enige rechtbank die nu open is, de rechtbank van de publieke opinie,” zei McCullough, die eraan toevoegde dat hij gelooft dat “het onze uitdaging is om onze zaak hier te bepleiten”.

“De slachtoffers zijn nog maar net begonnen en ik denk dat de inzet steeds hoger wordt. Ik denk dat de vaccins slechts een hoofdstuk zijn in een zeer, zeer duister verhaal dat ons wordt voorgeschoteld,” vervolgde hij.

McCullough riep op tot verzet en strijd tegen de venijnige agenda achter de medische, sociale en economische tirannie die COVID veroorzaakt.

“Als de hele wereld deze vaccins morgen zou afwijzen, uniform zou afwijzen, zou het hele duistere complot vallen,” verklaarde hij.

“En ik moedig ieder van jullie aan om een kracht en vastberadenheid te hebben die alles overtreft wat je ooit voor mogelijk hield in je leven. Dit is de grens. Het is duidelijk geworden dat dit de grens is. Alleen door deze lijn vast te houden kunnen we deze trein stoppen.”

“Er is een vaccin cabal – vaccin belanghebbenden … we weten dat je luistert. En mijn boodschap aan u is dat we moedig zijn, we zijn meedogenloos, we zijn niet te stoppen, en we hebben de waarheid. En de waarheid zal zegevieren.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dr. Peter McCullough: De COVID-prik is een vorm van ‘bioterrorisme’, het spike-eiwit is ‘ziekteverwekkend’ – Meer doden dan de Irak oorlog

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
Jan
8 maanden geleden

Dat we van de ene in de andere (medische) ‘crisis’ belanden om een werelddictatuur erdoor te jassen weten we al 2 jaar. Leuk dat deze arts ook wakker wordt.

Theo
Theo
8 maanden geleden

Zal wel moeten als ze één wereldregering willen hebben
En wie niet voor is is tegen hen en heeft het risico gevangen gezet te worden of gedood te worden

Hagar
Hagar
8 maanden geleden

We moeten zeker allemaal deze gifspuiten weigeren.

Maar dat is slechts een defensieve tactiek, en lost uiteindelijk niets op, want de globalisten bedenken gewoon direct een nieuwe aanval.

Wat we moeten doen is al deze duivels levenslang opsluiten, en we weten wie ze zijn: het zijn al diegenen die de spuit en de lockdowns aanprijzen.

Petra
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Ze zitten nu in Davos bij het WEF te overleggen hoe ze ons verder aan zullen pakken.
De lijst met namen is bekend.

Screenshot_2022-05-22-17-19-17-78_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.jpg
yves de vlieger
yves de vlieger
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Opsluiten heeft geen zin, drugdealers handelen ook gewoon verder vanuit de gevangenis. Dus enige oplossing, hetzelfde wat zij met ons willen doen, uitroeien!!!

Peter
Peter
8 maanden geleden

Het anti viraal middel is brincidofovir

https://americasmutualholdingcompanies.com/nl/brincidofovir/

Zo dat heeft het RIVM voor niets verwijderd. Wie gelooft het RIVM nog.

Peter
Peter
8 maanden geleden

We moeten met zijn allen de msm belachelijk maken.

yves de vlieger
yves de vlieger
8 maanden geleden

Als we nog ooit normaal willen leven moet de ganse davosmaffia dringend uitgeroeid worden !!!