De Covid-19 ‘plandemie’ heeft alle kunstmatige terreur voor het grootste deel van de wereldbevolking verloren. De timing van de apenpokken, die zich nu naar verluidt plotseling zou verspreiden (in werkelijkheid stapelen de bewijzen van de ziekte zich momenteel op – volgens artsen zou het virus al lang in omloop moeten zijn) lijkt daarom best interessant. Sterker nog, apenpokken had blijkbaar ook zijn eigen “Event 201”: een “simulatie-spel” dat – net als bij SARS-CoV-2 – een mogelijke pandemie met de ziekteverwekker tot in detail plande met alle gevolgen van dien, meldt Report24.

Terwijl “Event 201” over een nieuw type coronavirus plaatsvond in oktober 2019 – kort voor de officiële “pandemie-uitbraak” – was de simulatie van de apenpokken iets langer geleden: In maart 2021 organiseerden het Nuclear Threat Initiative (NTI) en de Munich Security Conference (MSC) een simulatie over een pandemie met een ongebruikelijke stam van het apenpokkenvirus. De gebruikelijke verdachten waren hierbij betrokken – d.w.z. vertegenwoordigers van de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation, de VN, farmaceutische bedrijven (Johnson & Johnson en Merck) en het hoofd van de Wellcome Trust, die nauw verbonden is met de farmaceutische industrie, Jeremy Farrar.

De samenvatting van de “oefening” luidt als volgt:

Het fictieve oefenscenario werd ontwikkeld in overleg met technische en beleidsdeskundigen en verbeeldde een dodelijke wereldwijde pandemie waarbij een ongewone stam van het apenpokkenvirus voor het eerst opdook in het fictieve land Brinia en zich in 18 maanden over de hele wereld verspreidde. Uiteindelijk bleek uit het oefenscenario dat de oorspronkelijke uitbraak was veroorzaakt door een terroristische aanslag waarbij gebruik was gemaakt van een ziekteverwekker die was geproduceerd in een laboratorium met ontoereikende bioveiligheids- en biobeveiligingsvoorschriften en een zwak toezicht. Aan het eind van de oefening had de fictieve pandemie wereldwijd geleid tot meer dan drie miljard gevallen en 270 miljoen sterfgevallen.
Bron

Het scenario is gebaseerd op een genetisch gemodificeerde apenpokkenstam die resistent zou zijn tegen pokkenvaccins. Het virus zou zijn losgelaten door terroristen – uitgerekend in mei 2022:

klik voor groter

Screenshot van „Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats: Results from the 2021 Tabletop Exercise Conducted in Partnership with the Munich Security Conference

Van mei/juni 2022 tot december 2023 fantaseert het scenario dan maar liefst 271 miljoen doden. De conclusies van deze “simulatie-spellen”, zoals Bill Gates ze noemt, zijn altijd dezelfde: er moet meer geld worden gepompt in “preventie van pandemieën” – en er is meer “internationale samenwerking” nodig. Bij voorkeur zoals in het kader van het massaal omstreden pandemieverdrag van de WHO, dat de deur verder open moet zetten voor willekeurige afschaffing van grondrechten.

De discussies tijdens de table-topoefening hebben geleid tot een aantal waardevolle inzichten en belangrijke lessen. Het belangrijkste is dat de deelnemers aan de oefening het erover eens waren dat het internationale systeem voor de preventie, de opsporing, de analyse, de waarschuwing en de reactie op pandemieën, ondanks de verbeteringen na de wereldwijde reactie op COVID-19, jammerlijk ontoereikend is om de huidige en de verwachte toekomstige uitdagingen aan te pakken. De lacunes in de internationale structuur voor bioveiligheid en paraatheid voor pandemieën zijn groot en fundamenteel, en ondermijnen het vermogen van de internationale gemeenschap om toekomstige biologische gebeurtenissen – waaronder die welke de impact van COVID-19 kunnen evenaren of aanzienlijk grotere schade kunnen aanrichten – te voorkomen en er doeltreffend op te reageren.
Bron

Men kan het goed en belangrijk vinden om met dergelijke scenario’s te werken om zich voor te bereiden op een noodsituatie – de beschreven horrorscenario’s illustreren echter vaak hoe waanzinnig wordt gerekend op een uiteindelijk dodelijke en zeer besmettelijke ziekte door diegenen van allen die er veel geld mee kunnen verdienen en/of macht mee kunnen verwerven. Als de zogenaamde Covid-pandemie één ding heeft bewezen, dan is het wel dat de gezondheid van de bevolking voor de machthebbers geen enkele rol speelt. Het werkelijke effect van Covid-19 zelf, vooral in vergelijking met de verwoestende gevolgen van de genomen maatregelen, is inmiddels welbekend en jaagt niemand meer angst aan.

Onlangs vatte een arts het treffend samen in het wetenschappelijk tijdschrift „Surgical Neurology International“:

De COVID-19 pandemie is een van de meest gemanipuleerde besmettelijke ziekten in de geschiedenis, gekenmerkt door een eindeloze stroom officiële leugens onder leiding van regeringsbureaucraten, medische verenigingen, de medische beroepsgroep, de media en internationale organisaties. We hebben een lange lijst gezien van ongekende aantastingen van de medische praktijk, waaronder aanvallen op medische deskundigen, de vernietiging van medische carrières van artsen die weigeren deel te nemen aan het doden van hun patiënten, en massale regulering van de gezondheidszorg onder leiding van ongekwalificeerde personen met enorme rijkdom, macht en invloed.

Lauterbach roept op tot “snelle actie”

De systeemmedia hoeven dus niet verbaasd te zijn dat hun paniekerige apenpokkenartikelen op de sociale netwerken nu net zo overspoeld worden met lachende emoji’s als hun dagelijkse Lauterbach-waarschuwingen en dramatische Corona-verhalen. Naar aanleiding van wat nu het eerste bekende geval in Duitsland is, verzint Karl Lauterbach in feite al dat er “snel gehandeld” moet worden om de “uitbraak” van apenpokkenvirussen in te dammen. Misschien door miljoenen doses vaccin te kopen, zoals in de VS? Door massale PCR testen, zoals we die kennen van SARS-CoV-2?

De WHO adviseert ondertussen het volgende:

Tijdige tracering van contacten, surveillancemaatregelen en bewustmaking van zorgverleners, waaronder klinieken voor seksuele gezondheid en dermatologie, zijn van essentieel belang om verdere secundaire gevallen te voorkomen en de huidige uitbraak doeltreffend te beheersen. Bovendien kan het gebruik van farmaceutische tegenmaatregelen worden overwogen als onderdeel van de testprotocollen.

Dat weten we al: zo begon het al eens eerder.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates waarschuwt voor nieuwe pandemie – ’10 keer erger’

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lord of Hosts
Lord of Hosts
10 maanden geleden

Zo voorspelbaar…, ze gaan de gewone waterpokken diagnoseren als apenpokken om zo niet alleen de volwassenen maar ook de jonge kinderen te vaccineren. Er zal wel weer getest moeten worden bij kinderen die de waterpokken hebben: diagnose apenpokken!

Waterpokken treft altijd de kinderen 1x in een mensenleven…

Daarnaast worden homo’s en sexwerkers ieder jaar gratis gevaccineerd tegen hepatitis B…
Dus deze vaccinatie is gevaarlijker dan de kans op hepatitis B wanneer er door het laboratorium mee gerotzooid wordt… apart dat op dit moment, volgens de media, voornamelijk homo’s de apenpokken hebben.

Aids komt ook niet zomaar uit de lucht vallen.

Hagar
Hagar
10 maanden geleden

Zolang er “virologen” bestaan, gaat deze komedie voortduren.

Die gekken zijn uit hun kooi, en willen er niet terug in.

Weg met die kwakzalvers!

Laatst bewerkt op 10 maanden geleden door Hagar
Bert
Bert
10 maanden geleden

Alle volwassenen die 45plus zijn, zijn al gevaccineerd tegen pokken. Bullshit dus.

curiousmarco
curiousmarco
10 maanden geleden

Ik zag het toevallig gisteren op youtube bij Oliver Klemm. Echt een toffe gast wiens voorspelling heel vaak kloppen.

Namets
Namets
10 maanden geleden

Deel 1 de Cojona Poppenkast heeft al onherstelbare schade aangericht.
De bevolking weet nog niet half hoe failliet Nederland is op dit moment.
Adolf Rutte en handlangers(Corrupte Mainstream Media) hebben hun orders uitgevoerd in opdracht van Bill Mengele Gates en Nazieklaus heeft de MSM 24/7 Angst gezaaid mensen een gifspuit opgedrongen volksgroepen uitgemaakt voor “Wappies” Zijn Politie en ME en BOA’s de nieuwe Stasi en NSBers van Bananen Republiek Nederland geworden.
De constante Censuur en 24/7 Cojona Angst Propaganda bedoelt om de bevolking te onderdrukken en te Tirraniseren dmv Lockdowns,en Nazie maatregels de gestoorde schofterige Avondklok puur om mensen te Tirraniseren.
Hoge zware boetes,sluiten van zaken en bovenal het geweld tegen jong en oud van dit slappe corrupte politie apparaat.
Deze smeerlappen die nu tegen de bevolking zijn en Pshyopaat Adolf Rutte steunen.
Deze bezeten droeftoeters die straks op hun bord gaan krijgen dat ze ook hun eigen families/kinderen hebben opgeofferd voor de uitvoer Agenda 2030.
Wacht maar tot er straks ook in hun families doden gaat regenen door de Gifspuiten misschien dat zij dan eens wakker worden hoe zij ook gebruikt zijn door het Corrupte WEF Kabinet.
Deel 2 de Oekraine Anti Rusland propaganda om te kotsen gewoon en weer heeft de bevolking niets geleerd en geeft massaal geld en goederen aan het meest Corrupte land terwereld.
Adolf Rutte die de Oekrainse Nazi Groet in het Openbaar brengt niets is deze Pshyopaat te gek.
Hij doet het gewoon en komt er mee weg OMDAT WIJ DE BEVOLKING DAT TOELATEN!!
Afijn de gecreerde Sancties bedoeld om een Energie en Voedsel en Vluchtelingen Crisis te creëren.
2/3 van onze slaperige bevolking heeft niet door dat deze Sancties als een Boomerang op ons eigen bord terecht komt.
Energie en Voedsel prijzen worden onbetaalbaar voor normale mensen.
De Oekrainse Vluchtelingen(Groten deels tuig van de Richel lacht zich dood allemaal een goed gevulde buik Iphone op zak krijgen hier Uw huis of bezittingen.
De oude Oorlogswet: Bevolkings Verplaatsing is in werking getreden dat betekent
dat Burgemeesters Uw Huis of Loods of Whatever kan vorderen om deze ” Zielepoten” op te vangen ook krijgen ze gelijk geld en middelen om het huis aan te kleden.
Ondertussen creperen onze ouderen(Mensen die dit Klote Land groot gemaakt hebben)
Onder Pshyopaat Rutte’s Regime worden onze ouderen in Verpleegtehuizen vermoord door Corrupte Artsen en Verplegend Personeel.
Iedereen heeft natuurlijk het niet bestaande Cojona maar moeten wel 3x de Dood en Verderf spuit hebben want ze moeten Dood!!
Ze kostten teveel dat kan niet want ons geld moet naar de WEF Elite pshyopaten.
Inmiddels heeft Adolf Rutte Bananen Republiek Nederland al verkocht en Verraden!
Wij zijn inwonende van de NWO Bananen Republiek der Nederlanden.
Deel 3
Uiteraard moet Agenda 2030 vetder uitgerold worden.
Wat kunnen we allemaal nog verwachtten.
Het nieuwe Apenbrood “virus”
De MRNA doden zijn de slachtoffers hiervan.
Of gaan ze dit keer echt afrekenen met de wereldbevolkingen?
Krijgen we een Cyberaanval olv WEF/NWO?
En valt de stroom uit bedoeld om alles te vernietigen?
Krijgt Schurkenstaat US/Oekraine Trol Zelensky en de Ruggegraatsloze NAVO het voor elkaar om RUSLAND uit te dagen WO3?
In dat geval zullen wij Allemaal op de Wereld moeten boeten voor onze gestoorde slappe corrupte politici die hier verantwoordelijk voor zijn.
Hoe gestoord kan je wezen om KERNMACHT NR 1 Rusland uit te dagen om WO3 te straten?
Door Openlijk Schurkenstaat US te steunen heeft Adolf Rutte van Bananen Republiek der Nederlanden een doelwit gemaakt voor Russischse Atoomwapens?
De stoere MSM met de constante 24/7 Anti Rusland Propaganda krijgt vandaag of morgen een staartje.
En als wij dan toch zo goed als al naar de kloten zijn door de Cojona Poppenkast. dan hoop ik dat Putin heel snel een grote bom op het Haagse Torentje gooit.
Liever vandaag nog als morgen.