De bloedstollingsaandoening cerebrale veneuze trombose (CVT), die onomkeerbare hersenschade kan veroorzaken, wordt significant geassocieerd met mRNA Covid-prikken, zo heeft een officiële studie in het toonaangevende medische tijdschrift Vaccines geconcludeerd.

Wetenschappers analyseerden 1.154.023 meldingen van ongewenste voorvallen uit meer dan 130 landen die waren aangemeld bij VigiBase, de wereldwijde databank van de Wereldgezondheidsorganisatie, en ontdekten een “potentieel veiligheidssignaal voor het optreden van CVT na COVID-19 mRNA-vaccinatie”.

De onderzoekers waarschuwen dat veel meldingen bij jongere mensen waren en dat de aandoeningen ernstig waren: “CVT’s werden vaak gemeld bij patiënten van 18-44 en 45-64 jaar, vaker bij vrouwen, en voornamelijk in Europa en Amerika… Meer dan 90% van de patiënten was in ernstige toestand, en 33% herstelde niet of overleed.”

Infowars meldt: De onderzoekers houden rekening met onderrapportage om te komen tot schattingen van verhoogd risico boven een basislijn: ongeveer 3,5 keer meer risico voor mRNA-vaccins en zeven keer meer risico voor AstraZeneca. Dit betekent dat het CVT-risico van mRNA-vaccins, hoewel hoog, ongeveer de helft is van dat van AstraZeneca.

klik voor groter

De onderzoekers halen eerdere studies aan om te suggereren dat het mechanisme verband houdt met de binding van het spike-eiwit aan de wand van bloedvaten, met name in de hersenen, en de activering van stollingsmechanismen.

De associatie van bloedstollingsbijwerkingen met adenovirale vectorvaccins van AstraZeneca en Johnson and Johnson heeft ertoe geleid dat deze in veel landen aan banden zijn gelegd of zijn teruggetrokken, het meest recent door de FDA in de VS. Het feit dat deze bijwerking ook wordt geassocieerd met mRNA-vaccins, zij het in een iets minder dodelijke vorm, suggereert dat de verschillende behandeling van de twee vaccintypes op deze basis waarschijnlijk niet houdbaar is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Covid ‘vaccins’ veroorzaken microbloedstolsels bij miljoenen … en er is geen medische oplossing

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties