Als we een dodelijke menselijke vogelgriep krijgen, is er alle reden om te vermoeden dat het door de mens is gemaakt. Er is ook alle reden om aan te nemen dat een vogelgriepvaccin ofwel ondoeltreffend, gevaarlijk, of beide zal zijn, meldt Mercola.

Terwijl het nieuws over de COVID pandemie over de hele wereld afneemt, zien we plotseling waarschuwingen dat er een andere pandemie op komst is – vogelgriep, ook bekend als vogelgriep (H5N1). In een CenterPoint interview van 30 maart 2022 verklaarde Dr. Robert Redfield, voormalig directeur van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention:1

“Ik geloof dat de grote pandemie nog in de toekomst ligt, en dat zal een vogelgrieppandemie voor de mens zijn. Het sterftecijfer zal tussen de 10 en 50% liggen. Het wordt een probleem.”

Iedereen die een beetje weet over vogelgriep zal zich waarschijnlijk afvragen waar Redfield en andere “deskundigen” hun voorspellingen vandaan halen, want natuurlijke vogelgriep is notoir ongevaarlijk voor mensen.

Begin april 2022 werd het nieuws gemeld van een hoog pathogene vogelgriep die kippen en kalkoenen in de V.S. teisterde en de slachting van miljoenen van deze dieren veroorzaakte.2,3 Historisch gezien heeft de vogelgriep echter nooit een bedreiging voor de mensheid gevormd – dat wil zeggen totdat wetenschappers ermee begonnen te knoeien en een hybride creëerden met het potentieel van een menselijke pandemie.

Natuurlijke vogelgriep heeft nooit een bedreiging voor de mens gevormd

Zoals gerapporteerd door Alexis Baden-Mayer, politiek directeur voor de Organic Consumers Association:4

“H5N1 doodt meer dan de helft van de mensen die het krijgen, maar H5N1 cirkelt al tientallen jaren rond de wereld en er zijn wereldwijd slechts 860 menselijke infecties geweest …

H5N1 wordt niet van mens op mens overgedragen5 … Er zijn geen risico’s voor de voedselveiligheid verbonden aan H5N1. Als landarbeiders en vleesverpakkers geen vogelgriep krijgen in smerige fabrieksboerderijen of slachthuizen, is het geen verrassing dat de rest van ons geen vogelgriep krijgt van het eten van rauwe eieren of het hanteren van rauwe kip.”

Desondanks zijn de VS en andere landen al begonnen met het aanleggen van voorraden H5N1-vaccin, en wordt het H5N1-vaccin Audenz op de markt gebracht “voor 2022. “6 De goedkeuring voor dit vaccin is in januari 2020 verleend door de Amerikaanse Food and Drug Administration, gevolgd door een aanvullende goedkeuring in 2021. Alsof het op het juiste moment was, werd eind april 2022,7 het allereerste H5N1-positieve geval geïdentificeerd in de VS.

De volgende grote pandemie: astronomische sterftecijfers worden nu aan het publiek gecommuniceerd en op de markt gebracht

Vogelgriep is al ‘bewapend’

Het lijkt erop dat de enige manier waarop een menselijke vogelgriep kan bestaan, zou zijn als het werd gecreëerd, en precies dat is gebeurd. Dr. Anthony Fauci, directeur van de National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) heeft gain-of-function onderzoek gefinancierd met de bedoeling om H5N1 overdraagbaar te maken op mensen, net als de wereldwijde vaccinprofiteur Bill Gates, merkt Baden-Mayer op.8

Een deel van dat onderzoek is uitgevoerd in door het Pentagon gefinancierde biolaboratoria in Oekraïne.9,10,11 Lees voor meer details hierover Baden-Mayers uitgebreide artikel.12 Niet verrassend heeft Gates gewaarschuwd dat er een andere pandemie zal opduiken – iets anders dan het coronavirus – en dat deze nog te komen pandemie “deze keer de aandacht zal krijgen. “13

In de video vertelt Christian Westbrook, alias de Ice Age Farmer,14 in detail hoe Gates Dr. Yoshihiro Kawaoka in Wisconsin financiert om mutaties in verschillende vogelgriepvirussen te identificeren die een pandemisch potentieel zouden kunnen hebben. Fauci heeft sinds 1990 ook het werk van Kawaoka gefinancierd.15

In één experiment mengde Kawaoka het vogelgriepvirus met het Spaanse griepvirus, wat resulteerde in een zeer dodelijk respiratoir virus dat ook bij mensen kan worden overgedragen. Kawaoka heeft ook gespeeld met mengsels van het H5N1-virus en het H1N1-virus (varkensgriep) van 2009, waarbij hij een hybride16,17,18 virus creëerde dat zich door de lucht verspreidt en dat in staat is het menselijke immuunsysteem volledig te ontwijken, waardoor de mens er in feite weerloos tegen wordt.19 Terzijde zij opgemerkt dat dit uiterst riskante onderzoek werd uitgevoerd in een bioveiligheidsniveau 2-laboratorium!20

Rond dezelfde tijd creëerde een ander team van Nederlandse onderzoekers, onder leiding van viroloog Ron Fouchier, ook een door de lucht overdraagbare versie van de vogelgriep, met behulp van een combinatie van genetische manipulatie en seriële infectie van fretten.21 Het werk van Fouchier werd ook gefinancierd door Fauci.


Vorige maand Dissident:

Vogelgriep bij mensen is extreem dodelijk in tegenstelling tot de griep die de afgelopen twee jaar Covid werd genoemd.

In 2011 slaagde het Erasmus MC, van Marion Koopmans en Ron Fouchier,  er in een variant te ontwikkelen die van dier op mens overdraagbaar was. Met dezelfde duivelse idioterie houden de Amerikanen zich bezig in hun biolaboratoria in Oekraïne en landen grenzend aan China.


De vogelgriep is dus op verschillende manieren gemanipuleerd, waardoor hij zowel in de lucht voorkomt (wat aanvankelijk niet het geval was) als in staat is tot besmetting van verschillende soorten.

Een decennium geleden leidde het werk van Kawaoka en anderen tot wijdverbreide bezorgdheid over onderzoek naar functievermeerdering, omdat men snel inzag dat het per ongeluk een menselijke pandemie zou kunnen veroorzaken.22,23 Als gevolg daarvan vaardigde de Amerikaanse regering in 2014 een tijdelijk verbod uit op onderzoek naar functievermeerdering van bepaalde virussen, dat van kracht bleef tot december 2017.24

We hebben onlangs ontdekt dat dit verbod werd omzeild door Fauci, die in die jaren doorging met het financieren van “gain of function”-onderzoek naar coronavirussen in China. En vandaag ziet het ernaar uit dat gewapende vogelgriep uiteindelijk opzettelijk zou kunnen worden vrijgelaten om de geopolitieke doelstellingen van de technocratische elite, waartoe Gates behoort, te bereiken.

Een truc om de vleesconsumptie te elimineren?

Westbrook (de Ice Age Farmer), vermoedt dat de bewapende vogelgriep wordt vrijgelaten om de Grote Reset en de Vierde Industriële Revolutie in te luiden, die de eliminatie van traditionele landbouw en vleesconsumptie inhoudt ten gunste van gepatenteerd lab-gecreëerd “voedsel”.

Miljoenen stuks pluimvee worden momenteel geruimd in naam van de voedselveiligheid.25,26 Het is geen verrassing dat de test die gebruikt wordt om deze uitbraken te identificeren de frauduleuze PCR-test is die het mogelijk maakte om COVID-“gevallen” te fabriceren.

Begin april 2022 kregen kuikenverkopers in Noord-Carolina te horen dat ze niet eens hun voorraden mogen aanvullen.27 Ze mogen de kuikens verkopen die ze al in voorraad hebben, maar meer niet. Het is onduidelijk hoe lang deze beperking van kracht zal blijven, maar zoals de zaken er nu voor staan, zou ze wel eens permanent kunnen zijn.

Jacob Thompson van Wine Press News is ook van mening dat de vogelgriep wordt gebruikt als een handig excuus om de markt te ontdoen van natuurlijk rundvlees en gevogelte:28

“… heb je die kleine subtiele invloed en COVID-propaganda in dieren opgemerkt? Het wordt steeds duidelijker dat dat de richting is waar het verhaal naartoe gaat … De booswichten moeten de massa’s van het vlees afkrijgen, en dus zal de ‘oplossing’ zijn om ze kunstmatig te doden, ze dood te vaccineren, en te eisen dat het uit de schappen wordt gehaald.”

Gecontroleerde vernietiging van de eiwitvoorziening

Zoals Westbrook opmerkt, waarschuwen de media nu dat we op een dag te maken kunnen krijgen met “een apocalyptische vogelgriep” die de helft van de wereldbevolking kan uitroeien. Ondertussen hebben Gates en anderen de afgelopen 15 jaar de ontwikkeling van zo’n ziekteverwekker gefinancierd, en heeft het Amerikaanse Ministerie van Defensie onderzoek gefinancierd om uit te vinden hoe virussen aan trekvogels kunnen worden bevestigd.29

Toch worden we geïndoctrineerd om te geloven dat dodelijke menselijke vogelgriep, als die al ontstaat, door natuurlijke evolutie is ontstaan. Laat je niet voor de gek houden. Om Westbrook te citeren, waar we naar kijken is “een gecontroleerde vernietiging van de eiwitvoorziening.” Er is niets toevalligs of natuurlijks aan.

Tekorten aan meststoffen hebben ook een verwoestend effect op onze voedselvoorziening door de hoeveelheid maïs en soja die dit jaar kan worden geplant te beperken, en deze tekorten betekenen op hun beurt dat boeren hun vee, inclusief kippen, niet kunnen voeden, zodat er nu ook eiertekorten aan de horizon opdoemen.

Als je nog steeds moeite hebt om de puzzelstukjes van gefabriceerde voedselschaarste, hongersnood en De Grote Reset in elkaar te passen, bedenk dan hoe gemakkelijk het zal zijn voor de wereldwijde cabal om bevolkingen te controleren als ze verhongeren. In een wereldwijde hongersnood, kunnen ze zichzelf dan presenteren als de “redders” en digitale ID’s uitdelen, waarmee je een rantsoen van verwerkt voedsel kunt verzamelen.

Iran rolt digitale voedselrantsoenering uit (Video)

Natuurlijk zal die digitale ID ook functioneren als een vaccinpaspoort, dus om je voedsel te krijgen zul je het vaccin moeten nemen dat ze je opdragen, en het zal worden verbonden met een centraal gecontroleerde programmeerbare valuta die in beslag kan worden genomen als je er niet aan voldoet. Het eindspel is eenvoudigweg zo’n wijdverspreide ramp te creëren dat de mensen van de wereld vrijwillig alle rechten en vrijheden opgeven.

{…}

Bronnen en referenties


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates waarschuwt voor nieuwe pandemie – ’10 keer erger’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties