Als je om de een of andere onverklaarbare reden geen reden kon bedenken om je voor de VS te schamen, dan heb ik er wel een voor je: Henry Kissinger is al zes decennia een alom vereerd denker en staatsman, en is de ontvanger van onderscheidingen als de Nobelprijs voor de Vrede (1973); Presidentiële Medaille van Vrijheid (1977); en Medaille van Vrijheid (1986).

Ik zal binnenkort misschien een lang artikel schrijven om tenminste een deel van Kissinger’s gruwelijke catalogus van criminaliteit te documenteren, meldt Mickey Z.. Voor nu wil ik alleen zijn voortdurende rol als een soort Godfather voor alle andere onverlaten die de top 1% vormen, verduidelijken.

Ik bedoel, de gewaardeerde HK heeft zijn eigen verdomde pagina op de website van het Wereld Economisch Forum (WEF) en is al decennia lang mentor van de beruchte Klaus Schwab. Op de foto hierboven, plannen Kissinger en Schwab openlijk voor ons om “niets te hebben” en “gelukkig te zijn”.

Kissinger’s belangen hebben de parasieten die de leiding hebben (ongeacht hun politieke partij) zwaar beïnvloed. Al in 1974 schreef hij  National Security Study Memorandum 200 over “Implications of Worldwide Population Growth For U.S. Security and Overseas Interests”. In dat document mijmert de Nobelprijswinnaar over “technologische innovaties” die de wereldbevolking zouden kunnen verminderen.

Kissinger heeft ook verklaard: “Ontvolking moet de hoogste prioriteit krijgen in het buitenlands beleid ten aanzien van de Derde Wereld, omdat de Amerikaanse economie grote en toenemende hoeveelheden mineralen uit het buitenland nodig zal hebben, vooral uit minder ontwikkelde landen.”

Dit brengt ons bij Bill Gates – nog zo’n psychopaat die samenspant met de moordzuchtige Henry K en zijn handlangers van het WEF. Gates ziet zichzelf wellicht als de aangewezen persoon om Kissinger te voorzien van de “technologische innovaties” die de wereldbevolking zouden kunnen terugdringen:

Klik hier om Gates deze woorden te zien en horen zeggen, voor het geval u denkt dat het een verkeerd citaat is.

Ik heb u verteld over dodelijke protocollen die Amerikaanse ziekenhuizen zijn opgelegd en die ongeveer een miljoen mensen hebben gedood. Ik heb jullie verteld over alle bijwerkingen van vaccins die worden genegeerd terwijl ontelbare lijden en sterven. De sociopaten die de leiding hebben, hebben een duidelijk, makkelijk te vinden papieren spoor van hun bedoelingen achtergelaten. Wat gaat u hieraan doen?


Dissident:

Keer op keer wordt er gemeld dat de ontvolkingsagenda op de Derde Wereld gericht zou zijn, maar er is niets dat daar op wijst, al zou het nog wel te begrijpen zijn gezien de ongebreidelde Afrikaanse bevolkingsexplosie.

Het is de blanke wereld die door deze lieden aangevallen wordt. In Afrika is er nul aandrang tot een vaccinatieplicht, terwijl er nog geen 7% gevaccineerd is.

De klimaatwaanzin is er enkel op gericht de Blanke Westerse economieën en industrie te slopen. Wij worden zelfs geacht een aflaat te betalen aan de niet-Blanke wereld, terwijl wij bij lange na niet de grootste vervuiler zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Jacques Attali: We gaan eerst de ouderen uitmoorden en dan de zwakkeren en nuttelozen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
10 maanden geleden

In plaats van ons nu te bemoeien met het Oekraïne conflict, dat eigenlijk volledig een interne Russische kwestie is, zouden wij ons beter bezighouden met het wereldwijd oppakken en opsluiten van alle gekken die actief hebben meegedaan met de pandemiehoax.

Iedereen in de politiek, de media, de academia, de medische en farmaceutische wereld, de ambtenarij die eraan meegedaan hebben moeten levenslang achter slot en grendel.

Geen genade!

Het feit dat wij ons nu laten afleiden door Oekraïne, en die gekken gewoon laten verder doen met hun moordlustige plannen, gaat ons nog zeer zuur opbreken.

mensje
mensje
10 maanden geleden

Als je naar Henry Kissinger kijkt op de foto met Klaus Schwab, heeft Henry een heel groot hoofd en een heel onbeduidend zwak lichaam, met andere woorden, hij is zich niet ervan bewust, dat hij een lichaam heeft, wat er in hun zit is vast niks goeds!

Jan
Jan
10 maanden geleden
Antwoord aan  mensje

Beide zijn “nutteloze mee-eters” die al met 1,5 been in het graf staan, net als soros, gates etc. Deze ouwe knarren willen eerst nog even rotzooi trappen voordat ze naar het hiernamaals vertrekken. Laat ze zelf maar oprotten, dan kunnen ze de mensheid niet verder lastigvallen met hun waanideeën. Opgeruimd staat netjes.