De persoon die werd gefilmd in een virale gewelddadige aanval in 2020 op een legerveteraan in Detroit is naar verluidt vrijgesproken van alle aanklachten in verband met het incident, bericht Kelen McBreen.

WXYZ Detroit meldde maandag dat de aanklachten van de 22-jarige Jadon Hayden werden ingetrokken nadat een rechter hem “onbekwaam” had bevonden.

Zoals te zien is in de beelden hieronder, viel Hayden een oude man genaamd Norman Bledsoe wreed aan en vertelde hem om “op te rotten” van zijn bed.

Bledsoe stierf twee maanden na de afranseling, maar zijn dood werd niet aangemerkt als moord.

In een bizar verhaal zei Hayden dat hij stemmen hoorde en vervolgens naar het Universiteitsziekenhuis van Michigan in Ann Arbor werd gestuurd, waar de diagnose COVID-19 werd gesteld en hij naar het Westwood Verpleegcentrum aan de westkant van Detroit werd gestuurd.

Michigan, en andere door Democraten bestuurde staten zoals New York, dwongen beruchte Covid-positieve patiënten in verpleeghuizen waar kwetsbare bejaarde Amerikanen massaal stierven.

Meerdere politici werden zelfs betrapt toen ze probeerden het werkelijke aantal sterfgevallen in verpleeghuizen te verdoezelen, als gevolg van dit belachelijke beleid.

Hayden’s vader Marty ging in op de beslissing om zijn Covid-positieve en waarschijnlijk geesteszieke zoon naar een verpleeghuis te sturen en zei: “Waarom zouden ze mijn kind in een verpleeghuis stoppen?”

“Ik denk dat de instelling een idee had van wie Jadon was en wat voor behandeling hij nodig had,” voegde Marty eraan toe. “Ik denk dat ze wisten, of een voorgeschiedenis hadden, dat hij schizofreen was en dat het anders aangepakt had moeten worden. Helaas zijn zowel het slachtoffer in deze zaak als de verdachte allebei in een slechte situatie terechtgekomen.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Als zwarte mag je blanken vermoorden in de VS en word je vrijgelaten

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eric
eric
8 maanden geleden

Opsluiten!
+- 25 jaar

Hagar
Hagar
8 maanden geleden

Zwarten hebben een gemiddeld IQ van 75.

Dit wil zeggen dat de helft van hen onder 75 zit, en dus volgens onze maatstaven “geestelijk onbekwaam” zijn, en dus niet kunnen gestraft worden.
Alhoewel het “gewone” zwarten zijn.
Bovendien hebben zij een veel hoger percentage dan wij aan schizofrenie en andere geestelijke afwijkingen.

Hierdoor ontsnappen veel zwarten in Europa en de USA aan hun straf.

Zwarten die op straat willekeurige blanken neersteken of onder een bus duwen, worden bijna altijd onmiddellijk als “geestelijk onbekwaam” bestempeld, en dus niet gestraft, maar doorverwezen naar de hulpverlening.

Johan
Johan
8 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Nou zo geestelijk onbekwaam zijn ze niet, ik lees weinig over zwarten die zwarten afslachten, dus is het wel degelijk ingegeven door haat tegen Blanken. Haat in dit geval is een emotie ingegeven door een gedachte over een specifieke groep en door een afgunst tegen iets of iemand. Dus de primaten weten donders goed wat ze doen, dat er dan weer allerhande (s)linkse idioten zijn die ze een hand boven het hoofd houden en trachten wat krom is recht te praten is een ander verhaal.

Blank en zwart zullen nooit samen gaan, net zoals in de natuur leeuwen het houden bij leeuwen, en herten bij herten. Allebei dieren met een geheel eigen behoefte en manier van leven, waarbij de een ten prooi zal vallen aan de ander, in dit geval herten die opgegeten zullen worden door leeuwen. Maar goed dat is de natuur en zijn beloop, kan je nagaan hoe laag deze primaten zijn die enkel en alleen vanuit haat doden en niet zoals leeuwen om te overleven.

Unauthorized User
Unauthorized User
7 maanden geleden

Dit valt onder nummer 8 van de lijst van actiepunten van het cultureel Marxisme.

8. An unreliable legal system with bias against victims of crime.

https://billmuehlenberg.com/2009/05/11/the-frankfurt-school-and-the-war-on-the-west/