Michael Yeadon was 32 jaar werkzaam in de farmaceutische industrie als expert op het gebied van onderzoek naar allergieën en ademhalingsproblemen. Hij was 16 jaar lang Pfizer’s hoofd van het allergieën- en ademhalingsonderzoek. Toen de Covid-19 pandemie uitbrak, werd hij een van de meest uitgesproken critici van lockdowns, vaccinmandaten en maskermandaten, meldt 100percentfedup.

Gisteren zei hij in een interview met The Epoch Times dat gedwongen vaccins een ‘misdaad tegen de menselijkheid’ waren. “Het was nooit gepast om te proberen ‘een einde te maken aan de pandemie’ met een vaccin op basis van een nieuwe technologie. Bij een massa-ingreep op het gebied van de volksgezondheid is veiligheid de hoogste prioriteit, meer nog dan effectiviteit, omdat zoveel mensen het zullen krijgen”, aldus Yeadon in een document dat hij naar The Epoch Times heeft gestuurd.

“Het is eenvoudigweg niet mogelijk om data te verkrijgen die voldoende longitudinale veiligheid aantonen in de periode die een pandemie kan duren. Degenen die deze argumentatie hebben doorgedrukt en het mogelijk hebben gemaakt dat de op genen gebaseerde middelen nodeloos bij miljarden onschuldige mensen werden geïnjecteerd, maken zich schuldig aan misdaden tegen de mensheid.”

Yeadon zei verder dat natuurlijke immuniteit doeltreffender is gebleken bij de bescherming tegen Covid-19 en dat als hij de leiding had gehad over de reactie op de pandemie, hij geen noodvergunning voor het vaccin zou hebben gegeven. Hij zei ook dat hij kinderen, zwangere vrouwen en mensen die al besmet waren, zou hebben verboden om het vaccin te krijgen.

“Ik zou het gebruik ervan bij kinderen, zwangere vrouwen en geïnfecteerde/herstelde personen ronduit hebben verboden. Point blank. Ik zou jaren van veilig gebruik nodig hebben voordat ik een wijziging van dit standpunt zou overwegen.” Zei hij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is ‘heel goed mogelijk’ dat vaccincampagnes ‘gebruikt zullen worden voor massale depopulatie’: Voormalig vice-president van Pfizer

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties