De Wereldgezondheidsorganisatie is verschrikkelijk en Rusland moet onmiddellijk zijn lidmaatschap opzeggen van deze door Bill Gates gesponsorde internationale moordclub. Iedereen is het ermee eens. Het is een no-brainer, schrijft Edward Slavsquat.

Het probleem is dat veel hooggeplaatste Russische regeringsjongens Dr. Tedros een stuk vinden en hem mee naar het bal willen nemen en zwanger willen maken.

Het vreemde is dat deze walgelijke verliefdheid niet eens wederzijds is. De WHO heeft vorige week een resolutie aangenomen waarin gedreigd wordt het kantoor in Moskou te ontruimen. Als reactie daarop, is Rusland gewoon… gaan brommen.

Maar dit begint (langzaam) te veranderen? Interfax heeft het laatste WHO-Rusland drama alert:

Een lijst van overeenkomsten tussen de Russische Federatie en internationale organisaties die in aanmerking komen om te worden opgezegd, is naar de Doema gestuurd, zei de vice-voorzitter van het Lagerhuis, Pjotr Tolstoj.

“Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een lijst van dergelijke overeenkomsten naar de Doema gestuurd, en samen met de Federatieraad zijn we van plan ze te analyseren en voor te stellen ze op te zeggen”, zei Tolstoj dinsdag in het Hogerhuis.

“Rusland heeft zich teruggetrokken uit de Raad van Europa, nu is de volgende stap zich terug te trekken uit de WTO (Wereldhandelsorganisatie) en de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), die alle verplichtingen jegens ons land hebben verwaarloosd”, voegde Tolstoj eraan toe.

“Er moet gewerkt worden aan het herzien van onze internationale verplichtingen, verdragen, die vandaag de dag geen voordeel, maar directe schade aan ons land brengen,” zei de parlementariër.

Het nieuwe logo van de WHO is erg hip

Over welke overeenkomsten hebben we het precies, en wat betekent het om ze “op te zeggen”? Wij hopen dat de antwoorden op deze vragen zijn: 1. Allemaal. 2. Gooi ze door de papierversnipperaar, twee keer. Tolstoj’s opmerking over het uiteindelijk verlaten van de WHO is natuurlijk bemoedigend, hoewel dit niet de eerste keer is dat hij deze belofte doet.

Desalniettemin zijn we blij te lezen dat wetgevers actie beginnen te ondernemen. Tolstoj is ook niet zomaar een naamloze sukkel: hij is een invloedrijk en machtig politicus en een ster onder de Russische conservatieven.

In oktober berispte Tolstoj de regering omdat zij niet transparanter was over haar dwangmatige vaccinatiecampagne (“Er zijn weinig antwoorden op de vragen waarom degenen die worden gevaccineerd ziek zijn, waarom degenen die worden gevaccineerd sterven, waarom er problemen en complicaties zijn na de vaccinaties zelf”).

Al met al, is hij een goed ei.

Dus… wat komt er nu?

Op 22 mei komt de WHO in Genève bijeen voor de 75e Wereld Moord Assemblee.

De agenda zal vooral gaan over moord en hoe het te blijven doen. Waarschijnlijk zullen de afgevaardigden ook brainstormen over een naam voor de volgende nepplaag die de wereld zal dwingen tot het aannemen van bug-burgers en e-coins van de centrale bank: zullen ze kiezen voor Monkey Herpes of Sneaky Sigma? Het is een verrassing.

Om eerlijk te zijn – en eerlijkheid is altijd het beste beleid – is er een goede kans dat we in de nabije toekomst allemaal opgesloten zullen zitten in onze huizen, zonder voedsel, in Shanghai-stijl, voor altijd.

Maar misschien zegt Rusland wel Nyet? Alsjeblieft? We kunnen dit niet nog eens doen. We hebben een knuffel nodig.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zal Rusland de WHO dumpen?

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Liberté
Liberté
10 maanden geleden

Als Rusland ballen heeft….ze zijn binnenkort gezamenlijk te elimineren

Hoop zo dat dit onze redders gaan zijn. Andere kansen zijn er niet…

Peter
Peter
10 maanden geleden

Als Rusland echt een vuist wil maken tegen het westen dan zeggen ze het verdrag op met WHO.

Hagar
Hagar
10 maanden geleden

Hopelijk kan Rusland de almacht van de internationale organisaties een beetje aantasten.

Want van onze eigen regeringen moeten we niet veel verwachten: zij aanbidden internationale organisaties, en ze staan te popelen om al hun macht eraan af te staan.

Zelf regeren over je eigen land, dat vinden ze toch een beetje teveel verantwoordelijkheid, daar hebben ze schrik van, en bovendien hebben ze niet echt persoonlijke ideeën.

Ze zijn liever brave meelopertjes in de grote globale machine, zonder eigen verantwoordelijkheid.

Het idee om een stapje terug te zetten in de trend van toenemende globalisering en internationalisering beschouwen zij als erger dan godslastering.