Het Agentschap voor de volksgezondheid (FHM) heeft de statistieken over sterfgevallen door kransslagaders “verdraaid” en meer dan 900 gevaccineerde sterfgevallen verkeerd voorgesteld als niet-gevaccineerde sterfgevallen, aldus een groep artsen.

Een dertigtal artsen van de zogenaamde Läkaruppropet, die kritisch staan tegenover de Zweedse corona aanpak en het vaccinatiebeleid, hebben een brief ondertekend waarin zij de FHM beschuldigen van “misleiding van het publiek” met haar statistieken, meldt Friatider.

“Meer dan 900 sterfgevallen met Covid-19 zijn verkeerd voorgesteld als niet-gevaccineerd, waardoor het beeld van het vaccinatieprogramma waarvoor de FHM verantwoordelijk is, sterk wordt vertekend”, schrijven de artsen.

In de wekelijkse verslagen van het agentschap werden mensen tot 14 dagen nadat zij hun tweede dosis hadden ingenomen, in de statistieken als niet-gevaccineerd geteld.

“Wat deze verschuiving in het aantal sterfgevallen betekent, wordt niet gemeld en aan de media en het Zweedse volk wordt een onjuist beeld geschetst”, schrijft de groep artsen.

Volgens de artsen heeft het FHM 919 gevaccineerde sterfgevallen overgeheveld naar de groep van niet-gevaccineerden. Als deze sterfgevallen worden overgebracht naar de gevaccineerde groep, stijgt het aantal sterfgevallen door vaccinatie met maar liefst 135 procent.

De artsen eisen nu dat het FHM “openbaar en toegankelijk voor het publiek” ruwe gegevens rapporteert over sterftecijfers voor zowel volledig ongevaccineerden als gevaccineerden vanaf de dag dat zij dosis 1 kregen.

“Wij zijn van mening dat, om de effecten van het vaccin goed te kunnen beoordelen, alle geïnjecteerde personen als gevaccineerd moeten worden beschouwd. Hoewel significante immuniteit via antilichamen pas 21 dagen na dosis 1 of 14 dagen na dosis 2 optreedt, moeten bij de beoordeling van de werkzaamheid van het vaccin ook de sterftecijfers gedurende deze perioden worden gemeld. Als het sterftecijfer hoger is in perioden voordat het vaccin de tijd heeft gehad om immuniteit op te wekken, vergeleken met het sterftecijfer voor niet-gevaccineerden, dan is het beschermende effect negatief”, schrijft de groep.

Fria Tider heeft sinds maandag herhaaldelijk commentaar gevraagd aan het Bureau Volksgezondheid. Dinsdag beloofde persvoorlichter Christer Janson van het agentschap telefonisch een schriftelijk antwoord, maar dat is nooit gekomen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


‘Volledig gevaccineerden’ waren de meerderheid van COVID-doden in Zweden, VK in september

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties