De gouverneur van de Bank of England, Andrew Bailey, heeft gewaarschuwd dat er wereldwijd “apocalyptische” voedseltekorten op komst zijn, onder verwijzing naar de stijgende inflatie.

In een vergadering met parlementsleden van de Treasury Select Committee op maandag legde Bailey uit dat de bevolking van Groot-Brittannië wordt geconfronteerd met een “zeer grote inkomensschok” die alleen maar erger zal worden naarmate de inflatie in het laatste kwartaal van 2022 versnelt tot dubbele cijfers, meldt Infowars.

“Het [risico] waarover ik nogal apocalyptisch ga klinken is, denk ik, voedsel,” zei Bailey, die beweerde dat uit een ontmoeting met de minister van Financiën van Oekraïne was gebleken dat Oekraïne niet in staat zal zijn zijn tarwe- en olievoorraden het land uit te verschepen te midden van het conflict met Rusland.

Het is wel mogelijk om 60 miljard aan wapens Oekraïne in te brengen, maar niet mogelijk om een paar ton graan mee terug te nemen. Klinkt logisch, toch?

“Oekraïne heeft wel voedsel in voorraad, maar kan het op dit moment niet naar buiten krijgen. Hoewel [de minister van Financiën] optimistisch was over het planten van gewassen – zoals u weet is Oekraïne een belangrijke leverancier van tarwe, een belangrijke leverancier van olie – zei hij dat hij optimistisch was over het planten, maar hij zei dat we op dit moment geen manier hebben om het te verschepen, zoals de zaken er nu voor staan, en het wordt erger,” zei Bailey.

“Dat is een grote zorg. Het is niet alleen een grote zorg voor dit land, het is een grote zorg voor de ontwikkelingslanden,” voegde hij eraan toe. “Sorry dat ik apocalyptisch ben, maar het is een grote zorg.”

Bailey drong vervolgens aan op meer militaire interventie door de NAVO en de VS om Oekraïne te helpen zijn voedselexporten het land uit te krijgen.

Ja, want meer oorlog en de daarmee gepaard gaande vernietiging van de infrastructuur zal zeer behulpzaam zijn voor voedseltransport. Wie denkt deze oorlogsduivel dat hij voor de gek houdt?

“Ik ben absoluut geen militair strateeg, maar alles wat gedaan kan worden om Oekraïne te helpen zijn voedsel weg te krijgen, zou een enorme bijdrage zijn”.

Een paar weken geleden kondigde de voorzitter van de Rockefeller Foundation aan dat hij begonnen is met aftellen tot de hel losbarst, omdat er een “enorme, onmiddellijke voedselcrisis” aan de horizon is.

Rockefeller Foundation voorzitter begint met aftellen tot de hel losbarst

Diezelfde Rockefeller Foundation die al decennia een ontvolkingsagenda bepleit en de totale controle over de wereldwijde voedselvoorziening, en één van de opdrachtgevers van Klaus Schwab’s Great Reset is.

De geplande oorlog in Oekraïne dient precies de doelen van de Great Reset, het breidt nog eens de bewuste vernietiging van de aanvoerketens door de lockdowns uit en wordt ingezet als afleiding om te verhullen dat deze voedselcrisis een gevolg is van de coronamaatregelen, die in de herfst weer ingevoerd zullen worden om de ellende nog te verergeren.

Dit zijn geplande ontwikkelingen als onderdeel van de Great Reset van de industriële wereld door het Wereld Economisch Forum, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gecontroleerde onderbreking van het aanbod van basisgoederen en -diensten om een wereldwijd voedselsysteem te reconstrueren dat mensen dwingt tot het consumeren van insecten en plantaardige eiwitten.

In een artikel van juni 2020 op de WEF website, getiteld “How to reimagine our food systems for a post-COVID world”, roept het WEF op tot social engineering-initiatieven om het wereldwijde eetpatroon te veranderen in naam van de gezondheid en de strijd tegen de klimaatverandering.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Globalisten: De wereld zal doodhongeren over 6 maanden vanaf nu

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties