In februari ‘waarschuwde’ de Amerikaanse ambassade in Rusland voor mogelijke terroristische aanvallen in Rusland.

Als moslimextremisten aanslagen plegen in landen waar de VS een appeltje mee te schillen hebben dan worden die moslimextremisten meestal aangestuurd door de VS. In Afghanistan lieten de VS de Taliban en Al-Qaeda los en bewapenden en financierden ze. In Syrië Al-Qaeda en ISIS en nog een handvol ‘gematigde’ rebellengroepen.

Als de Amerikanen ‘waarschuwen’ of ‘voorspellen’ moet je dat opvatten als een dreigement.

Dit is een groot probleem dat niet veel aandacht krijgt: er zijn veel moslims in Rusland. Dit is een overblijfsel van het Russische Rijk, toen de tsaren in het zuiden gebied veroverden dat vol zit met moslims. De meesten van hen spreken Russisch als eerste taal, maar velen van hen zijn hardcore islamitisch.

Een groot aantal van hen ging naar Syrië om door de CIA/Mossad te worden opgeleid in hun ISIS-programma, en keerde daarna terug naar Rusland.

Dus, als er een oorlog zou uitbreken, zelfs een beperkte oorlog in de Oekraïne, zou de CIA al deze moslims activeren…

Amerikaanse ambassade voorspelt terreuraanslagen in Rusland

Het is natuurlijk (nog) niet bewezen dat wat er vandaag gebeurd is terreuraanslagen zijn door door de VS aangestuurde moslims, maar het is wel opvallend nu het Oekraïense proxy-regime van de VS de oorlog aan het verliezen is.

Zero Hedge:

Grootste chemische fabriek van Rusland in vlammen opgegaan, uren na dodelijke brand in militaire onderzoeksfaciliteit

Het dodental van de enorme brand die eerder op de dag uitbrak in een gevoelige onderzoeksfaciliteit van het Russische ministerie van Defensie in de stad Tver, is opgelopen tot zeven nadat reddingsploegen de brand van donderdag de hele middag hebben bestreden, meldt het door de staat gecontroleerde TASS.

De oorzaak van de brand is nog steeds onbekend of wordt op dit moment niet bekendgemaakt door de Russische staatsagentschappen, maar nu worden er meer vragen gesteld omdat er een andere mysterieuze grote brand is uitgebroken, dit keer in de grootste chemische fabriek van Rusland, luttele uren na de brand in Tver – de laatste die een faciliteit voor het geheimzinnige Centrale Onderzoeks- en Ontwikkelingsinstituut van luchtverdedigingstroepen had overspoeld. De Britse media berichten over de laatste grote brand als volgt:

Enorme rookpluimen omhulden de chemische fabriek in Dmitrievsky aan het eind van de middag. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Naar verluidt zijn bijna 150 fabrieksarbeiders geëvacueerd.

De fabriek in Kineshma, ten oosten van Moskou, produceert meer industriële oplosmiddelen dan enige andere in Rusland. De fabriek ligt op minder dan 1.000 km van de grens met Oekraïne.

Nu de grote oorlog in Oekraïne woedt, beginnen waarnemers zich natuurlijk af te vragen: toeval? sabotage?

Anti-Poetin autocoureur Igor Sushko tweette de bovenstaande video van de chemische fabriek in Dmitrievsky die in vlammen opgaat en zei: “We beginnen een patroon te zien ontwikkelen.”

En ook westerse veiligheidsanalisten beginnen zich af te vragen of actieve sabotage de oorzaak kan zijn van het feit dat twee grote Russische installaties op één dag in vlammen opgaan…


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Instroom van buitenlandse strijders: honderden jihadisten zijn in Oekraïne aangekomen

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
9 maanden geleden

Historisch gezien zou het zeer abnormaal en ongewoon zijn indien de Geheime Diensten van de VS, GB en Frankrijk op dit moment niet bezig zouden zijn met het plannen en uitvoeren van terroristische aanslagen en politieke moorden in Rusland.

Rudolf
Rudolf
9 maanden geleden

Rusland ligt onder vuur. En zonder zich zelf de vingers te branden, weten de heren in het Westen er wel raad op. Dezelfde lieden die ze manipuleerden voor vuile karweitjes in Syrie, kunnen ook in Rusland zelf worden ingezet. Rusland pas op Uw zaak, het Westen is een slechte verliezer.