Onderzoek van Pfizer suggereert dat het Covid-19-vaccin verantwoordelijk is voor de enorme toename van hepatitis bij kinderen, terwijl de Britse regering een dringend onderzoek lanceert

Het UK Health Security Agency heeft aangekondigd dat het recentelijk hogere dan gebruikelijke leverontstekingen (hepatitis) bij kinderen heeft ontdekt, maar de veelvoorkomende virussen die hepatitis veroorzaken heeft uitgesloten en daarom een ​​dringend onderzoek is gestart, meldt The Expose. De allereerste plaats waar ze zouden moeten kijken, is de experimentele Pfizer Covid-19-injectie die schandalig en onnodig … Meer lezen over Onderzoek van Pfizer suggereert dat het Covid-19-vaccin verantwoordelijk is voor de enorme toename van hepatitis bij kinderen, terwijl de Britse regering een dringend onderzoek lanceert