klik voor groter

Bijna alle Oekraïense strijdkrachten zijn omsingeld. Ondanks alle propaganda zal hulp uit het buitenland de uitkomst van deze oorlog niet beïnvloeden. Om meer zinloze doden te voorkomen zou het het beste zijn dat terreurorganisaties NAVO en CIA erkennen dat Oekraïne altijd al Russisch was.

Het probleem is dat Rusland deze oorlog liever aan de onderhandelingstafel wil beëindigen en het Westen Rusland tot de laatste Oekraïner wil bevechten.

De Russen trekken vrij ongehinderd op en zullen met een paar dagen langs de hele Djnepr staan. De Oekraïense hoofdmacht staat al dagen vast waar het zich verzameld had om Donbass aan te vallen. Als ze zich niet overgeven vrees ik het ergste voor ze.

Het grootste probleem zijn de steden Kharkov en Kiev. Er wonen miljoenen mensen en oorlog in stedelijk gebied is gruwelijk. Er zijn maar twee opties; overgeven of een bloedbad.

Amerikaanse Biolaboratoria bevestigd

Ik heb al een paar keer gepubliceerd over Amerikaanse Biolaboratoria in Oekraïne. Dergelijke verhalen worden door het establishment graag naar het Wappierijk der Fabelen verwezen, maar zijn vandaag dus bevestigd als zijnde waar.

Niet alleen in Oekraïne hebben de VS biolaboratoria, maar ook in andere ex-Sovjet-staten, omdat daar geen toezicht is, geen controle en de Amerikanen zich daar aan geen enkele regel of wet hoeven te houden. Het is een beetje als alle buitenlandse strijders die ze in de oorlog tegen ‘terreur’ gevangennamen en in het buitenland martelden omdat dat thuis niet mocht. Wat thuis verboden is kunnen ze wel doen aan de grenzen met China en Rusland. En als er een keer iets misgaat kun je altijd Wuhan nog de schuld geven …

Het Pentagon wil niet dat u deze documenten ziet over biolaboratoria in Oekraïne

Rusland publiceert documenten waaruit blijkt dat Oekraïne in de buurt van de Russische grenzen werkte aan biologische wapens – zoals Anthrax en Pest en dat het Pentagon opdracht heeft gegeven deze te vernietigen – hetgeen in strijd is met artikel 1 van het VN-verbod op biologische wapens. – Dit zijn door de VS gefinancierde laboratoria.

Hier het linkje naar RT.

Polen

Er komen tegenstrijdige berichten uit Polen of dat land nou wel of niet MIG-29’s aan Oekraïne wil leveren.

Polen speelt in ieder geval met vuur als het dat zou doen, want Rusland is bezig alle Oekraïense vliegvelden onklaar te maken en als Polen vliegtuigen op laat stijgen van Poolse bases is dat een oorlogsdaad die Russische vergelding uit zal lokken.

Het bureau van de premier van Polen beweert dat het fakenews is dat Polen vliegtuigen zal leveren, de dubbelpaspoortige Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken zegt dat hij groen licht heeft gegeven.

Polen is er gek genoeg voor. Het heeft al eens eerder een wereldoorlog veroorzaakt toen het de nietszeggende garanties van Churchill geloofde en Duitsland net zolang provoceerde tot dat land binnenviel.

Kharkov

Dat de Russen Kharkov bombarderen kan er ook mee te maken hebben dat Oekraïne stelselmatig alle afspraken aan zijn laars blijft lappen en weigert de burgerbevolking een vrije aftocht te geven.

https://twitter.com/spriter99880/status/1500543026418049033

Mariopol

De Azov-nazi’s, die zo ontzettend ‘nazi’ zijn dat het opgericht en gefinancierd werd door een joodse oligarch, en joden er gewoon lid van worden, laten nog steeds de burgerbevolking niet gaan.

Kiev

Odessa

https://twitter.com/ASBMilitary/status/1500533374204719105

Odessa dat bekend staat als de Parel van de Zwarte Zee dreigt vernietigd te worden. Niet omdat Rusland oorlog wil, maar omdat de VS Rusland er toe gedwongen heeft.

Heel wat mensen roepen fakenews over onderstaande. Feit blijft dat de acteur Zelenksi door een joodse oligarch in het zadel is geholpen (hier kun je meer lezen over Ihor Kolomoyskyi die samen met zijn vriendjes Oekraïne leeggeroofd heeft) en de Amerikaanse Deep State aan de touwtjes trekt.

https://twitter.com/ASBMilitary/status/1500505238507249664

Amerikaanse inlichtingendienst CIA traint paramilitairen in Oekraïne om Russen te doden

Ik heb in het overzicht van gisteren (hieronder, onderaan) al beschreven dat de Amerikanen er op uit zijn een Syrië/Afghanistan scenario voor Rusland te creëren in Oekraïne.

Vandaag bevestigde de Washington Post dat:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Russische invasie in Oekraïne – Dag tien

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 jaar geleden

Het is inderdaad mogelijk dat de NATO de Russen opzettelijk Oekraïne hebben binnengelokt, om op die manier een langdurige oorlog te creëren, met zeer veel vernieling en bloedvergieten, massale vluchtelingenstroom, en opnieuw een permanente noodtoestand in de westerse wereld. Op die manier versterken ze hun greep op het westen.

Het is ook mogelijk dat ze overmoedig werden in hun globalistische waanbeelden, en net iets te hard op Putin’s tenen hebben gestampt, en niet hadden voorzien dat dit de laatste druppel was die hij aankon.
Uiteindelijk is Putin een president die zo goed mogelijk zijn land en zijn volk probeert te besturen, en die het beste wil voor iedereen, en dat is een mentaliteit die mijlenver weg staat van de mentaliteit van onze westerse psychopaten, zij begrijpen zo’n gedachtegang gewoonweg niet.

Lieselore
Lieselore
1 jaar geleden

Het is een misvatting “nazi’s” en “joden” (dit zijn verkorte benamingen) als twee tegengestelde partijen te kenschetsen, het is een familie acteurs in een wreed theater waar men elkaar opoffert.

NOCO
NOCO
1 jaar geleden

Het wordt steeds duidelijker dat deze oorlog gecreëerd is zoals ook de oorlogen in Syrië, Libanon, etc. Amerika was er zo zeker van dat Rusland zou aanvallen dat Beiden zijn mond er zelfs niet over kon houden. De CIA bleef o.a. via Oekraïne, Polen, Roemenië, Rusland provoceren door wapentuig tegen zijn grenzen te stationeren en de Russische bewoners van te discrimineren door o.a. de Russische taal te verbieden. Dit nog los van het geweld tegen de bewoners van de Krim en Dombas. Dit alles komt wel goed uit om de Great Reset er op allerlei gebieden door te drukken. We zien nu gelijk de klimaathysterie weer oplaaien waarna zonder meer de elektrische/nano ID ook weer doorgevoerd (moet) worden.https://www.nu.nl/economie/6188130/europese-unie-wil-versneld-stoppen-met-invoer-van-russisch-gas.html