De omstreden voorzitter van de Oostenrijkse artsenvereniging wil ongevaccineerde artsen hun geschiktheid voor het artsenberoep ontzeggen: Iedereen die zich niet onderwerpt aan de verplichte inenting is duidelijk gemarkeerd om te worden ontslagen. De redenen om de Covid-vaccinatie te weigeren, spelen voor Szekeres geen rol, meldt Report24.

Vernietiging van het levensonderhoud van leden als medische vereniging nieuwe stijl?

Wenen (OTS) – Een nu uitgelekt document laat waarschijnlijk veel artsen verbijsterd achter: ÄK-voorzitter Szekeres schreef in december vorig jaar op eigen initiatief een brief aan BM Mückstein om ook artsen tot vaccinatie te dwingen. Daarin stelt hij in zijn functie van voorzitter van de artsenvereniging voor dat artsen alleen mogen werken als zij de voorgeschreven inentingen hebben. Bewijzen van vaccinatie moeten worden overgelegd aan het plaatselijke districtsbestuur. Alle artsen die niet volledig zijn gevaccineerd, zouden van de lijst van artsen worden geschrapt, d.w.z. dat zij hun beroep niet meer mogen uitoefenen.

Willekeurige handeling?

“Dit betekent dus dat artsen die naar eer en geweten handelen als gevolg van een willekeurig besluit van hun president een beroepsverbod krijgen opgelegd als zij een andere mening hebben dan de regering over de Corona-vaccinatie”, is DDr. Christian Fiala van de artsengroep MFG verbijsterd. “De beslissing voor of tegen vaccinatie moet in de vrijheid van ieder individu liggen. Vooral gezien de vele problemen en soms zeer ernstige complicaties met de Covid-vaccinatie, hebben collega’s goede redenen als zij ertegen beslissen”.

Artsenvereniging belooft actie tegen eigen leden

De voorzitter van de medische vereniging geeft blijk van een eigenaardig begrip van professionele vertegenwoordiging. In plaats van op te komen voor de belangen van de artsen, steekt hij hen in de rug en sluit hij akkoorden met de minister van Volksgezondheid tegen de artsen.

En het gaat verder: in een brief (“Memorandum of Understanding”), dat ook nog maar net bekend is geworden, verzekeren Szekeres en zijn plaatsvervanger Johannes Steinhart de Minister van Volksgezondheid: “De Medische Vereniging zal een mediacampagne voeren, alsmede een campagne onder de medische beroepsgroep om de bereidheid tot inenten onder de bevolking te vergroten. Dit houdt ook in dat vaccinatie aan de orde moet worden gesteld bij andere medische afspraken (bv. gezondheidscontroles) en dat (de Medische Vereniging, noot) strenger zal worden opgetreden tegen artsen die onjuiste informatie verspreiden”.

Bijsluiters als valse informatie?

Szekeres interpreteert het blijkbaar al als “valse informatie” wanneer artsen plichtsgetrouw waarschuwen voor bijwerkingen volgens de bijsluiter. Fiala: “Dit is zeer alarmerend in het licht van de onschadelijke Omikron-variant, die reeds in december aan het licht is gekomen, en de toenemende twijfels over de doeltreffendheid en verdraagbaarheid van de Covid-vaccinatie. Vooral ook omdat Szekeres deze steeds autoritairder maatregelen graag bepleit in naam van de zogenaamde wetenschap.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


 

Duitsland overweegt politie in te zetten om vaccinweigeraars naar de prikbeul te brengen en het dodelijke biowapen te injecteren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

Tja, dit is een oorlog die gevoerd wordt met heel veel leugens en giftige injecties.

Dat de doktoren nu slachtoffers worden past wel in dat beeld.

Wanneer gaat bij de meerderheid de ogen open en kan dit gestopt worden?

HenryN
HenryN
1 jaar geleden

Ik kan de Oostenrijkse artsen alleen maar adviseren het land te verlaten en in een ander land een nieuwe praktijk te beginnen. Goede artsen zijn overal welkom. Laat het Oostenrijkse gezondheids systeem maar ontploffen.

Liberté
Liberté
1 jaar geleden
Antwoord aan  HenryN

In Frankrijk is dit al veel langer het geval.
Vluchten helpt niet, de landen volgen elkaar op.

Aan mijn lijf komt geen witjasnazi…..ik zie voor de echte artsen een warm welkom in de paralelle samenleving.

Alwine
Alwine
1 jaar geleden

Komt bekend voor. 80 jaar geleden mochten Joodse artsen ook hun beroep niet meer uit oefenen.

Gribus2
Gribus2
1 jaar geleden
Antwoord aan  Alwine

Komt bekend voor : zo’n 100 jaar geleden mochten artsen die zich baseerden op de natuur en holistische geneeswijzen ook niet meer meedoen dankzij de (joodse) rockefellermafia.

walhalladome
walhalladome
1 jaar geleden

Dit tuig dat echte artsen bedreigd moet ten alle kosten voor altijd het zwijgen worden opgelegd, net zoals de nazi doctoren allemaal de doodstraf hebben gekregen.

Gonnie
Gonnie
1 jaar geleden

Echt totally wrong, belachelijk.
Waar zijn ze in Gods naam , mee bezig. Nog te weinig mensen die het gewoon niet zien, hoe dom kan je zijn, heel jammer.Of er nog een weg uit is van deze rotzooi ,begin ik te betwijfelen

pipo
pipo
1 jaar geleden

als dokters onder elkaar moet dat toch te regelen zijn , als ze hun vaxxin in de vuilbak spuiten en een bewijs geven dat ze gevaxxineert zijn

Alice
Alice
1 jaar geleden
Antwoord aan  pipo

Maar het is oorlog. En wie kan je in een oorlog nog vertrouwen??