De idiote voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, kondigde aan dat, ondanks de waarschuwing van Poetin, de EU de aankoop en levering van wapens aan Oekraïne gaat financieren. De idioot zei ook dat de EU Wit-Rusland, dat niet bij de gevechten betrokken is, in de sancties gaat betrekken, omdat het een Russische bondgenoot is. Ze zegt dat de EU de Russische media wil verbieden omdat ze zich niet houden aan het officiële oorlogsverhaal, schrijft Paul Craig Roberts.

Dus, de voorzitter van de Europese Commissie kondigt aan dat de EU deelneemt aan de oorlog aan de kant van de Oekraïene, en de idiote VN-ambassadeur van Washington beschuldigt Poetin van het escaleren van de oorlog. We zien hier de resultaten van de veel te vele jaren dat Poetin zijn geduld met het Westen heeft bewaard. Het Westen is eraan gewend geraakt Rusland de ene straf na de andere op te leggen zonder dat dit gevolgen heeft voor hemzelf. Nu zijn er plotseling wel consequenties, en is het allemaal Poetin’s schuld.

Ik heb er een aantal jaren voor gewaarschuwd dat het beleid van geduld uiteindelijk zou mislukken omdat het Westen zou blijven aandringen tot het een rode lijn zou overschrijden. Dat is nu gebeurd, en de gevolgen zullen veel ernstiger zijn dan wanneer Rusland lang geleden zijn poot stijf had gehouden.

Russofobe idioten beschuldigen mij ervan pro-Rusland te zijn omdat ik een objectieve analyse geef in plaats van mee te doen aan de stompzinnige aanklachten. Ik ben degene die een kernoorlog zag aankomen vanwege het verkeerde beleid van beide partijen. Het zijn de westerse russofoben en het naïeve Russische vertrouwen in onderhandelingen die de plank hebben misgeslagen. Helaas blijkt mijn analyse juist te zijn. Ik kan niet zeggen dat ik er blij mee ben.

Update:

Het is verbijsterend dat niemand in de westerse leiding of media begreep dat Rusland serieus was over haar bezorgdheid over de veiligheid. Of het Westen de bezorgdheid van het Kremlin nu gerechtvaardigd achtte of niet, alles had in het werk moeten worden gesteld om Rusland gerust te stellen. In plaats daarvan werd het tegenovergestelde gedaan. De idioot Stoltenberg zei: “Als het Kremlin minder NAVO aan zijn grenzen wil, zal het alleen maar meer NAVO krijgen”. Wat een arrogant domme opmerking. Deze roekeloze idioot is de secretaris-generaal van de NAVO. Hij had onmiddellijk uit zijn functie gezet moeten worden.

Ik heb er 8 dagen geleden op gewezen dat deze extreem agressieve reactie op een oprechte veiligheidszorg van een grote militaire mogendheid zeer ernstige gevolgen zou hebben. Het Kremlin werd ervan overtuigd dat de veiligheidsbelangen van Rusland niet door onderhandelingen konden worden geregeld. Het was de volslagen idioot Stoltenberg die de Russen op het spoor van een invasie zette.

Het Westen heeft geen Russische experts meer. Het Westen heeft mensen die direct of indirect op de loonlijst staan van het militair/veiligheidscomplex en die niets anders doen dan Rusland de huid vol schelden. Het Westen heeft geen enkel vermogen om de andere kant te zien. Bovendien benoemt het Westen, om zijn inclusiviteit te tonen, vrouwen tot ministers van defensie, nationale veiligheidsadviseurs en hoofden van de Europese Commissie. De vrouwen moeten laten zien dat ze net zo hard zijn als mannen en nemen daardoor nog slechtere beslissingen.

Wij staan op het punt op te houden te bestaan, alleen maar omdat de westerse wereld niet in staat is een verstandige beslissing te nemen. Het idiote Westen heeft niets anders gedaan dan het oorlogsvuur aanwakkeren en staat nu op het punt om in deze vlammen te worden verteerd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Herinnering dat corrupte Joe Biden in Oekraïne was om onderzoek naar zijn junkiezoon Hunter Biden stop te zetten

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Mee eens:van der Leyen heeft heel wat op haar geweten,zo ze dat al heeft.Wat ik ernstig betwijfel!

pipo
pipo
10 maanden geleden

een kernoorlog gaat er niet van komen Poetin weet ook wel indien hij een kernraket naar ons stuurt dat er automatisch kernraketten zijn richting komen en een kettingreaktie zal geven over gans de wereld.
de kernraketten van nu zijn meer dan 1000 X groter dan die dat op Nagasaki gevallen zijn.
vergeet niet dat alle kernraketten tezamen 100 X de ganse wereld kunnen vernietigen en dat gewoon voor een machtsvertoon.
men zegt wel dat de elite op dat moment in veilige bunkers zouden zitten ja ok , maar eens moeten ze naar buiten komen in een onleefbare wereld , liever zij dan ik