Sinds het begin van de vermeende Coronapandemie hebben de Oostenrijkse autoriteiten in opdracht van politici mensen gemarteld: Gezonde mensen worden ziek verklaard, als potentiële risico’s en verspreiders van de epidemie. Dit alles zonder enig bewijs – alleen om angst en paniek te zaaien en de bevolking te verdelen. Het Hooggerechtshof heeft daar nu een eerste stokje voor gestoken: Een gezond persoon kan er niet van worden beschuldigd iemand met een ziekte te kunnen of willen besmetten, meldt Report24.

Zoals zo vaak het geval is, staat het verslag over de uitspraak achter een “paywall”, zodat zo weinig mogelijk mensen er kennis van nemen – of er extra voor moeten betalen.

De zaak is drie keer behandeld – voor het Regionale Gerechtshof, voor het Hogere Regionale Gerechtshof en nu voor het Hooggerechtshof. Het vonnis is nu juridisch bindend en was drie keer hetzelfde: vrijspraak!

Vrouw hoestte in de richting van twee politieagenten: Aanklacht

Wat was er gebeurd? Een dronken Karinthische vrouw had tijdens een officiële handeling “opzettelijk” in de richting van twee politieagenten gehoest. Nadat zij in een quarantainegebied van Corona had gewerkt, werd dit geïnterpreteerd als een gevaarlijke aanval. Specifiek, mensen met besmettelijke ziekten in gevaar brengen. Het openbaar ministerie zette de zaak door, hoewel tests onomstotelijk bewezen dat de vrouw niet besmet was met SARS-CoV-2 en niet ziek was. Het openbaar ministerie heeft dus opzettelijk een volledig gezonde persoon aangeklaagd. De dame werd er ongegeneerd van beschuldigd een crimineel te zijn.

Alle rechtbanken vonden dat de gezonde vrouw in het recht stond

In eerste instantie stak de regionale rechtbank een stokje voor deze eis. De slimme advocaat Arthur Berger betoogde dat een gezond persoon logischerwijs niemand in gevaar kon brengen, en de rechtbank volgde hem. Het openbaar ministerie ging in beroep en moest zich neerleggen bij een soortgelijk vonnis van het Oberlandesgericht Graz. Ten slotte kwam de zaak op instigatie van het openbaar ministerie voor de Hoge Raad (OGH). De laatste bevestigde:

Indien iemand niet besmet is met een ziekte, kan het strafbare feit (het in gevaar brengen van mensen met overdraagbare ziekten) niet worden gepleegd.

Quote Kleine Zeitung, 22 februari, gedrukte editie

Vonnis wijst de weg voor besmettelijke ziekten

Deze informatie werd aan de Kleine Zeitung verstrekt door de woordvoerder van het Hooggerechtshof, Dr. Alexandra Michel-Kwapinski. Het arrest heeft precedentwerking voor alle soortgelijke gevallen en is niet alleen van toepassing op Corona, maar op alle infectieziekten waarvoor een aangifteplicht bestaat. In concreto: wie alleen maar verdacht wordt van een besmettelijke ziekte, maar deze aantoonbaar niet heeft, mag niet verdacht worden van de verspreiding ervan. Strikt genomen zou deze uitspraak verstrekkende gevolgen moeten hebben voor het gehele corona- en pandemiebeleid. De bal ligt nu bij de juristen om uit dit arrest op een rechtsgeldige manier af te leiden hoe in de toekomst moet worden omgegaan met quarantainevoorschriften of aanklachten wegens quarantaineovertreding tegen aantoonbaar gezonde, niet-besmettelijke personen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


COVID-19 studie van bijna tien miljoen vond geen bewijs van asymptomatische verspreiding, media stil

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pipo
pipo
1 jaar geleden

ik ben in kontakt geweest met een vriend die enkele uren later 40 gr koorts had en positief getest 4 dagen later bij mijn vriendin geweest ook positief getest ik ben tot hiertoe niet ziek geworden terwijl hun ruim 1 week ziek waren.
waarom? : voornamelijk weet wat je eet , er zijn taloze produkten in winkels en supermarkten die ons lichaam vergiften terwijl we vergeten ons lichaam te ontgiften.
kijk naar de natuur , er zijn papegaaien die giftige vruchten eten en daarna klei eten om te ontgiften.
wij hebben de klei niet nodig kan ook , maar het gebruik van scherpe kruiden ontgift ons lichaam ook ik heb maar 1 keer in mijn leven griep gehad en dat is 35 jaar geleden