Ik heb het regelmatig geschreven de afgelopen weken. Trap er niet in. Het voorjaar komt er aan en dan neemt het griepseizoen altijd af. Als de eerste snotneus in het najaar zich weer laat zien, zullen ze alle grondrechten beperkende maatregelen weer uit de kast trekken.

De globalisten hebben ons de totale oorlog verklaard en er is geen weg terug voor ze. Versoepelen en daarna weer maatregelen invoeren is een standaardmethode in de psychologische oorlogvoering.

En als ze tegen die tijd niet een of andere griepvariant kunnen verkopen, hebben ze nog oorlogen, verstoorde aanvoerlijnen, instortende energievoorzieningen en ander naars dat ze al jaren gepland hebben achter de hand.

Duitse minister van volksgezondheid vindt dat ongevaccineerden niet genoeg getreiterd worden, er moet meer gebeuren

Report24:

Volgens een ontwerp-resolutie zal Duitsland waarschijnlijk ook zijn Coronamaatregelen in de nabije toekomst versoepelen: tegen 20 maart moeten de “verregaande beperkingen op het sociale, culturele en economische leven” geleidelijk worden opgeheven.

In een eerste fase wordt de 2G-verordening in de kleinhandelssector opgeheven. Bovendien mogen voortaan 20 gevaccineerde en herstelde personen elkaar privé ontmoeten in plaats van 10.

Vanaf 4 maart moeten mensen in de horeca overschakelen van 2G op 3G: niet-gevaccineerden met een negatieve test mogen dan weer restaurants of cafés bezoeken. Het nachtleven, ondertussen, zal openen onder 2G+ voorwaarden.

Op 20 maart moeten alle “ingrijpende beschermingsmaatregelen” zijn ingetrokken. Het gaat bijvoorbeeld om verplichte regels voor thuiswerken. Daarna zijn alleen “laagdrempelige basisbeschermingsmaatregelen”, zoals het dragen van maskers, van toepassing.

Terwijl andere landen al lang besloten hebben Covid-19 als griep te behandelen en met het virus te leven, ontzegt Duitsland zijn bevolking elk vooruitzicht op normaliteit. Voor: In de resolutienota wordt reeds de hint gegeven dat strenge maatregelen in het najaar opnieuw “noodzakelijk” zouden kunnen zijn. De wet inzake infectiebescherming moet worden herzien en dienovereenkomstig worden aangepast. Dit bevestigt de beschuldigingen van de zogenaamde samenzweringstheoretici, die ook FDP-vicevoorzitter Kubicki onlangs naar voren bracht:

“Het is namelijk voelbaar dat ‘Team Vorsicht’ zo gecharmeerd is geraakt van de mogelijkheid van politieke alleenbeschikking – die basisrechten wil toewijzen en dus boven alle juridische zaken zweeft – dat de overweging om daar een einde te maken aan alle pandemische beleidsbeperkingen intussen een ondenkbare frivoliteit is geworden.” – Wolfgang Kubicki (FDP)


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Verplichte vaccinatie van volwassenen tot eind 2023

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

De oorlog die de WEF globalistische elite tegen het volk voert is nog lang niet voorbij.

Het gevolg van de gifprikken, een defect immuunsysteem, zal zorgen voor een toename van ziekten dat natuurlijk perfect ingezet kan worden in het najaar.

Dat zullen ze dus doen.

rick
rick
1 jaar geleden

Zij hebben voldoende capaciteit in ziekenhuis, waarom zijn ze zo langzaam? , waarom doen zij dat tegen bevolking? mRNA prik werkt niet voor omicron.

Peter.
Peter.
1 jaar geleden

De staat gaat bepalen als je een bedrijf (winkel) hebt je open of dicht kan wanneer het hun uitkomt,ne kosten van alles gaan ook door tijdens de sluitingen ,alleen een bedrijf als Pfizer met een jaarwinst van 38 miljard kan blijven bestaan ,iedereen mag winst maken ,maar hier klopt iets duidelijk niet .

bernard
bernard
1 jaar geleden

Echt triestig om de pagina’s te kunnen openen. Dit probleem duurt nu meer dan een maand.