Dr. Vladimir Zelenko gelooft dat SARS-CoV-2 een biowapen is. Patenten over een periode van twee decennia ondersteunen deze mening. Degenen die het wapen hebben gecreëerd, hebben ook tegengiffen onderzocht en geïdentificeerd, waaronder de zinkionofoor hydroxychloroquine.

Het tegengif voor Covid werd opzettelijk onderdrukt om mensen aan te moedigen de Covid injectie te krijgen, waarvan Dr. Zelenko gelooft dat het een middel is om mensen te markeren voor het slavensysteem van de Nieuwe Wereld Orde.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dokters waarschuwen: Corona-vaccinaties met mRNA-technologie “als een biowapen – Experimentele injectie met dodelijke bijwerkingen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties