In de wet staat dat Fransen van achttien jaar of ouder moeten kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn om bijvoorbeeld restaurants, cafés en culturele locaties te mogen betreden. Ook voor het gebruik van het openbaar vervoer tussen verschillende regio’s zal een volledige vaccinatiestatus nodig zijn.

Een negatieve coronatest is niet meer te gebruiken als alternatief, waardoor ook wel wordt gesproken van een aangepaste 2G-regel of zelfs een 1G-regel. Alleen voor het betreden van zorglocaties, zoals ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en vaccinatielocaties, blijft een negatieve test voldoende.

Nu.nl


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Frankrijk: “Gezondheidspaspoort” als vernedering – Filosoof waarschuwt voor “smeulende burgeroorlog”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
1 jaar geleden

Wat als deze club van gehersenspoelde geïndoctrineerde volslagen krankzinnige idioten dan wel extreem criminele monsters dan wel een gezellige mix daarvan–andere mogelijkheden zijn er niet–en hun stompzinnige kortzichtige gelovers, vertrouwers, volgers er zelf achter gaan komen hoe gestoord ze eigenlijk zijn ? Als ze er achter komen dat ze hóe dan ook rekening zullen moeten gaan afleggen vanuit de echte oppositie dan wel vanuit eigen kamp, familie enz. enz. ? Als ze het al in de broek doen als er even iemand bij wijze van demonstratie met een fakkel voor hun deur staat, zonder enige agressie ?