Als het gaat om bijzonder onfrisse pesterijen van niet-gevaccineerde medeburgers, lopen Beieren en Saksen in Duitsland onbetwist voorop. In Beieren wordt de 2G-verordening nu zelfs misbruikt om leerling-bestuurders te chanteren zich te laten injecteren. Want: ook rijscholen vallen momenteel onder de 2G-verordening – één examen is niet meer voldoende. In gewone taal betekent dit dat iedereen die in Beieren een rijbewijs wil halen, gevaccineerd moet zijn, meldt Zuerst.

Veel rij-instructeurs en beginnende bestuurders kunnen niet begrijpen waarom 2G van toepassing is en waarom een test vóór elke rijles niet voldoende is voor de ongevaccineerden. Desgevraagd verklaarde het Beierse Ministerie van Volksgezondheid dat er een niet te verwaarlozen infectierisico bestaat in trainingsruimten en auto’s. De beste bescherming ertegen is een vaccinatie.

Een woordvoerster van het ministerie verklaarde: “Deze mogelijkheid van vaccinatie bestaat ook sinds 16 augustus 2021 voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar. Tegen deze achtergrond is het redelijk dat personen de daarmee gepaard gaande nadelen moeten aanvaarden als een gevolg van hun vrije beslissing om zich niet te laten vaccineren.” Commentaar overbodig.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland gaat niet-gevaccineerden uithongeren – Vaccinatieplicht vereist voor supermarkt

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

Hoe Duitsland ooit kon vervallen tot de NAZI staat is nu helemaal duidelijk.

Johannes
Johannes
1 jaar geleden

“Haal hier je rijbewijs voor een prikkie!”