Hoewel een leerling (9) van de lagere school in Voitsberg een vrijstelling van het masker heeft, moest hij de toets buiten maken – en dat midden in de winter. De onderwijsdirectie van Stiermarken onderzoekt het incident, meldt OE24.

Heel Oostenrijk heeft het momenteel over deze foto: een leerling zit – zonder masker – buiten voor de school en maakt een proefwerk. Dit geval deed zich voor op een lagere school in Voitsberg (Stiermarken). Hoewel Jason (9) regelmatig wordt getest en sinds 9 januari is vrijgesteld van het dragen van een masker, mocht hij zijn test niet in het klaslokaal afleggen met de andere kinderen, meldt het Stiermarkse FPÖ-deelraadslid Markus Leinfellner. De leerling mag niet deelnemen aan de face-to-face lessen. Maar omdat hij het proefwerk echt wilde maken, werd hem gevraagd buiten op zijn stoel te gaan zitten en het daar te maken, aldus Leinfellner. Nu hebben de ouders het kind van school gehaald en een advocaat ingeschakeld.

Hulpkreet uit Oostenrijk: Wij hebben uw hulp nodig, ons land verandert in een politiestaat

“Schandaal van de speciale klasse”

De FPÖ-politicus spreekt van een “schandaal van een klasse apart”. Het kan niet zo zijn dat een leerling als een lepralijder wordt behandeld ondanks het feit dat hij een medische verklaring heeft. Wij, leden van de Vrijheidspartij, zullen de minister van Onderwijs en de minister van Onderwijs van Stiermarken met deze zaak confronteren. Het is helemaal niet mogelijk om na dit incident over te gaan op business as usual.”

De onderwijsdirectie van Stiermarken heeft nu aangekondigd dat zij de zaak zal onderzoeken. In ieder geval is de echtheid van de foto bevestigd. De directie Onderwijs is het echter niet eens met de procedure.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oostenrijkse “elites” vieren feest: Lockdowns, maskers en gedwongen gif-injecties voor het slavenvolk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Liberté
Liberté
1 jaar geleden

Als je je kinderen belangrijk genoeg vind laat je ze NIET naar school gaan.
Onverantwoord van indoctrinatie tot verstikkende muilkorven.