Iedereen kreeg te horen dat degenen die de prik niet hadden gekregen er spijt van zouden krijgen, maar nu lijkt het tegendeel waar te zijn. In een opzienbarende ommekeer worden vrouwen die het COVID-vaccin hebben gehad in de uitgaanswereld gemeden door potentiële partners vanwege problemen met mogelijke geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid, meldt The Covid World.

Vrouwen in New York zijn begonnen te liegen over hun vaccinatiestatus omdat onder mannen de wijdverbreide indruk bestaat dat zij onvruchtbaar zijn of kinderen met geboorteafwijkingen zullen baren. Een man, die anoniem wil blijven, zei:

“In clubs beweren ze dat ze NIET gevaccineerd zijn. Ze zeggen dingen als ‘Oh COVID is bullshit’ of ‘Ik wil die nieuwe experimentele injectie niet proberen’.

Maar na een paar keer met hen uit te zijn geweest, geven de vrouwen uiteindelijk toe dat ze het vaccin hebben genomen … en kijken toe hoe de meeste potentiële echtgenoten hen bijna ter plekke verlaten.”

De persoon ging verder met te zeggen dat ten minste twee afzonderlijke vrouwen hem vroegen waarom hij de relatie met hen zou verbreken over iets als de injectie, en hij vertelde hen:

“Ik wil geen gebrekkige kinderen en ik kom niet in de buurt van een meisje dat me vanaf het begin recht in mijn gezicht heeft voorgelogen.”

Het aantal meldingen van geboorteafwijkingen bij vrouwen die gevaccineerd zijn, rijst de pan uit over de hele wereld. Een zeer vroege theorie van veel gerespecteerde artsen was dat het mRNA-vaccin zou interfereren met een eiwit genaamd Syncytin-1, dat cruciaal is tijdens de zwangerschap.

Helaas hebben veel vrouwen de wetenschap van de MSM “vertrouwd” en plukken zij nu de gevolgen van het optreden van hun regering, die de propaganda heeft versterkt en andersluidende stemmen het zwijgen heeft opgelegd.

Covid-vaccinatie: verstoorde menstruatiecycli en vruchtbaarheidsproblemen

Ter herinnering aan het soort propaganda dat destijds werd gevoerd, publiceerde FullFact een “fact check” waarin categorisch werd ontkend dat de vaccins problemen met de zwangerschap veroorzaken voordat er langetermijnonderzoeken naar deze kwestie waren gedaan.

“Er is geen wetenschappelijke reden waarom verwacht zou kunnen worden dat het vaccin invloed heeft op de zwangerschap. Uit studies waarbij zwangere vrouwen die gevaccineerd zijn werden geobserveerd, is gebleken dat mensen niet meer kans hebben op een miskraam als ze het COVID-19 vaccin hebben gehad.”

Ongevaccineerde mensen verklaren zichzelf Purebloods - Biologisch superieur

Het is moeilijk om geen medelijden te hebben met deze jonge vrouwen die meegingen in de leugens en de massavorming. Het was volkomen terecht dat zij zich zorgen maakten over een overhaast en ongetest farmaceutisch product op basis van nieuwe technologie.

Voor de “puurbloedigen”, de mannen en vrouwen die het zo lang hebben uitgehouden en de druk om zich te laten vaccineren hebben weerstaan, is de algemene verwachting dat ongevaccineerde vrouwen en ongevaccineerd sperma uiterst waardevol zullen zijn. Sommigen hebben zelfs gegrapt dat het de volgende Bitcoin zou kunnen zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ongevaccineerd sperma is de volgende bitcoin

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

Dit is aanzienlijk minder grappig dan het hier lijkt.

Een volgende generatie die ziekelijk is, is een héél groot probleem.