De miljardenmarkt van de ziekte-industrie groeit - en zo ook de veroorzaakte verwoesting

Nieuwe cijfers uit Engeland tonen aan dat 65% van de mensen die omschreven worden als “COVID-patiënten” pas positief testten op COVID nadat ze voor iets anders in het ziekenhuis waren opgenomen.

De cijfers staan in een rapport van MailOnline’s Senior Health Reporter, die zich beroept op officiële overheidsstatistieken, meldt Summit News.

“In de twee weken tot 21 december registreerden ziekenhuizen in Engeland 563 nieuwe coronaviruspatiënten – waarvan de meerderheid wordt verondersteld Omicron te zijn nu de variant de dominante vlek van het land is.”

“Maar slechts 197 (35%) werden primair behandeld voor Covid, terwijl de overige 366 (65%) pas positief testten nadat ze waren opgenomen voor iets anders.”

Deskundigen vertelden de krant dat het belangrijk is onderscheid te maken tussen mensen die het ziekenhuis binnenkomen als gevolg van COVID en degenen die er positief op testen nadat ze om andere redenen zijn binnengekomen.

Lancet-artikel: 50-75% van de positieve PCR-tests zijn geen besmettelijke mensen

In Londen, waar de bezorgdheid over een piek in het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van Omicron wordt aangevoerd als rechtvaardiging voor meer beperkingen, is het aantal zelfs nog hoger, met 70 procent van de COVID-hospitalisaties waarbij de diagnose wordt gesteld nadat de patiënt reeds was opgenomen voor andere aandoeningen.

Uit de cijfers blijkt eens te meer hoezeer de COVID-cijfers worden opgeblazen, niet alleen wat het aantal gevallen betreft, maar ook wat het aantal sterfgevallen betreft, waarbij veel mensen met tal van ernstiger co-morbiditeiten sterven zonder dat zij aan COVID lijden, maar die toch als COVID-doden worden geteld.

De journalist onthulde ook dat slechts 5 procent van de ziekenhuisbedden in Engeland bezet is door COVID-patiënten en dat “de totale ziekenhuisbezetting momenteel 89 procent bedraagt”, wat een behoorlijk cijfer is voor de NHS in de winter.

Dergelijke cijfers ondermijnen het pleidooi voor nieuwe beperkingen, maar worden zelden zelfs maar genoemd in de berichtgeving in de mainstream media.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië herziet dodental COVID-19 van 130.000 naar minder dan 4.000, geeft toe dat 97% van de sterfgevallen foutief was bestempeld

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties