“Zelfs als kinderen en adolescenten en mensen van in de 20 besmet raken, is dat mild of asymptomatisch,” aldus het Japanse medicijnenbulletin Med Check. ‘Het is belachelijk om vaccinatie voor schoolkinderen te overwegen’.

Covid-vaccins kunnen voor twintigers een minstens zeven keer hoger risico op overlijden inhouden dan het virus zelf, zo waarschuwt een Japans medisch bulletin, meldt LifeSiteNews.

Uit een overzicht in het meest recente nummer van Med Check, een tweemaandelijks bulletin dat wordt gepubliceerd door het Japanse Instituut voor Geneesmiddelenbewaking (NOPJIP) als lid van de International Society of Drug Bulletins (ISDB), blijkt dat het overlijdensrisico van de prikken voor jongeren zelfs 40 keer zo groot kan zijn.

Med Check citeerde drie meldingen van personen tussen 20 en 29 jaar die binnen enkele dagen of weken na de vaccinatie stierven, en schatte het sterftecijfer voor die leeftijdsgroep op 3,2 per 1 miljoen. Een van de schijnbare sterfgevallen door vaccinatie was die van een 27-jarige professionele honkbalspeler, die acht dagen na de vaccinatie in elkaar zakte en na een maandenlange strijd in een ziekenhuis stierf.

In het bulletin werd opgemerkt dat het aantal sterfgevallen hoger kan liggen, deels omdat de Japanse regering alleen rapporten eist over vermoedelijke verwondingen door vaccins binnen 28 dagen na de injectie. Het Japanse ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn had tot 15 oktober in totaal 1.308 meldingen van sterfgevallen na COVID-vaccinatie ontvangen.

Zelfs met slechts drie gevallen was het risico van een dodelijke reactie op het vaccin aanzienlijk groter dan het gevaar van het virus voor jonge mensen, die in Japan een kans van 0,6-0,8 per 1 miljoen hebben om aan de ziekte te overlijden, aldus Med Check. Slechts zeven van de 11,8 miljoen Japanse twintigers stierven in juni 2021 aan COVID, en tien halverwege augustus.

Het risico op overlijden door vaccinatie was vanaf juni meer dan zeven keer zo hoog, en bijna vijf keer zo hoog tegen 11 augustus, vergeleken met het risico door coronavirus, stelde Med Check vast. Over een aantal jaren zou het risico op overlijden door vaccinatie bij twintigers wel 40 keer zo hoog kunnen zijn als bij COVID-19.

Med Check wees er ook op dat er tot september 2021 geen COVID-doden waren in Japan onder de 20 jaar. “Als kinderen in deze leeftijdsgroep worden gevaccineerd, kan dat de dood tot gevolg hebben”, waarschuwde het bulletin.

Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

“Zelfs als kinderen en adolescenten en mensen van in de 20 besmet zijn, is dat natuurlijk mild of asymptomatisch omdat zij minder SARS-CoV-2 receptor ACE2 hebben dan volwassenen, vooral oude mensen. Het is belachelijk om vaccinatie voor schoolkinderen te overwegen.”

Tussen 0,00 en 0,03 procent van de COVID-gevallen in de Verenigde Staten onder de 18 jaar hebben geleid tot sterfgevallen, en nul gezonde kinderen tussen de 5 en 18 jaar zijn overleden aan het virus tijdens de eerste 15 maanden van de pandemie in Duitsland, zo bleek uit een recente studie.

Het overlevingspercentage voor COVID-19 is geschat op niet minder dan 99,7 procent voor alle leeftijdsgroepen onder de 60 jaar.

De analyse van Med Check komt overeen met soortgelijke beoordelingen door andere deskundigen, zoals Dr. Jessica Rose, een virusimmunoloog die in september een FDA-panel vertelde dat de gevaren van de prik “groter zijn dan elk potentieel voordeel,” verwijzend naar een “hoogst abnormale” stijging van het aantal meldingen van vaccinatieschade als gevolg van de injecties.

“We zouden uiteindelijk duizenden van onze kinderen kunnen doden met deze op veiligheid ongeteste vaccins,” waarschuwde gezondheidsonderzoeker en voormalig Trump-functionaris Dr. Paul Elias Alexander eveneens in een artikel voor LifeSiteNews. “Er zijn geen goede veiligheidsgegevens, noch op middellange, noch op lange termijn, en ouders moeten nu opstaan en NEE zeggen!”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: aanzienlijk meer kinderen in ziekenhuis opgenomen met vaccinreactie dan met COVID-19-diagnose

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties