In een gevangenis in Texas raakten gedetineerden binnen zeer korte tijd besmet met COVID-19, ook al was een groot deel volledig gevaccineerd. Hoe is dit mogelijk? Een studie van het Amerikaanse Ministerie van Justitie geeft nu duidelijke antwoorden en rechtvaardigt virologisch het onmiddellijke einde van de vaccinatie-apartheid, schrijft Dr. phil. Clemens Heni.

Een groot team van onderzoekers van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft in een onderzoek in een gevangenis in Texas vastgesteld dat gevaccineerde gevangenen precies even lang en even ernstig besmettelijk waren als niet-gevaccineerde gevangenen.

Veel officiëler en statistischer kan een studie bijna niet zijn. De onderzoekers zijn allesbehalve critici van gentherapie of “vaccinatie”. Maar zij lijken nog steeds een vonk van onderzoeksgeest te hebben en wilden eigenlijk weten of gevaccineerden veel korter of in mindere mate besmettelijk zijn dan ongevaccineerden, met andere woorden: of maatregelen die de ongevaccineerden discrimineren virologisch en epidemiologisch gerechtvaardigd kunnen zijn. En dat zijn ze niet.

Het gaat over een uitbraak van Corona in een gevangenis in Texas in juli 2021. In de weken daarna werden regelmatig swabs en tests afgenomen bij een geselecteerde groep gedetineerden. Het resultaat is: er is geen verschil tussen de gevaccineerde en de niet-gevaccineerde gevangenen:

Er werden geen significante verschillen gevonden in de tijd tot de laatste positieve RT-PCR-test. De mediane duur van de RT-PCR-positiviteit was 13 dagen bij volledig gevaccineerde deelnemers versus 13 dagen bij niet volledig gevaccineerde deelnemers (p=0,50; figuur 2); en 10 dagen bij deelnemers met een bekende voorgeschiedenis van eerdere SARS-CoV-2-infectie (ongeacht de vaccinatie) versus 13 dagen bij deelnemers zonder een bekende eerdere infectie (p=0,12). (…)

Er werd geen statistisch significant verschil ontdekt in de duur van de viruskweekpositiviteit (figuur 4) tussen deelnemers die volledig gevaccineerd waren (mediaan: 5 dagen) in vergelijking met deelnemers die niet volledig gevaccineerd waren (mediaan: 5 dagen; p=0,29).

Studie: spike-eiwit in Corona-vaccins vernietigt immuunsysteem en DNA-reparatie

Geen enkele besmette gevangene stierf aan COVID-19, hoewel meer dan 70 procent overgewicht of obesitas had, zo bleek uit de studie. Eén gevaccineerde en één niet-gevaccineerde persoon werden in het ziekenhuis opgenomen. De meest voorkomende symptomen waren rhinitis, verminderde smaak en hoest. Aangezien een gevangenis een besloten ruimte is, zijn de resultaten veelzeggend voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, kantoorcomplexen, enz.

Wie nu verplichte vaccinatie voor verplegend personeel wil doordrukken, liefst als giftig kerstcadeautje van de irrationele nieuwe Duitse regering, die negeert het onderzoek en wil juist de mensen die tot voor kort dom werden toegejuicht de afgrond in duwen, de werkloosheid in of zelfmoord. De ziekenhuizen, bejaarden- en verpleeghuizen en mobiele zorgdiensten hebben de 10 tot 25 procent die niet gevaccineerd zijn nodig. Het is hun vrije keuze.

Zoals uit deze studie blijkt, is elke gevaccineerde mannelijke en vrouwelijke verzorger even lang en even ernstig besmettelijk als een niet-gevaccineerde mannelijke of vrouwelijke verzorger. Deze gentherapie brengt geen klinische immuniteit en geen steriele immuniteit. Degenen die dit nog steeds niet begrijpen, willen het niet horen vanwege slechte bedoelingen.

Ook tegen deze achtergrond is elke 2G-regulering pure pesterij en totalitaire willekeur. Als ziekenhuizen nu alleen gevaccineerden en “herstelden” toelaten (uitzonderingen bestaan theoretisch), dan geeft dat alleen maar aan hoe onwetenschappelijk de respectieve ziekenhuisleiding, de respectieve overheid, het respectieve café of restaurant, theater, bioscoop enz. te werk gaan. Wie geen ongevaccineerd bezoek meer toelaat, vooral in ziekenhuizen of verpleeghuizen, handelt met minachting voor de mensheid en ook irrationeel en onwetenschappelijk, antidemocratisch.

Onlangs nog kreeg ik van een ziekenhuismedewerker te horen dat het zeer gerechtvaardigd was om 2G in te voeren – dat in 2020 zonder enige vaccinatie niet bestond en ook niet kon bestaan – omdat gevaccineerden ook besmettelijk konden zijn, maar minder lang of minder ernstig.

Dit is een mythe die nu is ontkracht door deze zeer officiële studie uit de VS. Wedden dat geen enkel ziekenhuis dat nu al 2G heeft, zich met dit wetenschappelijk onderzoek zal bezighouden omdat het veel leuker is mensen te selecteren dan democratisch, serieus en evidence-based te werken en te handelen? Gevaccineerde mensen zijn even lang en even sterk of zwak besmettelijk als niet-gevaccineerde mensen!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Waarschuwing: ineenstorting van het vaccinverhaal

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties