Ik wil uw aandacht vestigen op een kaart waarop de COVID-pandemie van vorig jaar en die van dit jaar naast elkaar worden gelegd. Het is een echte “een foto zegt meer dan duizend woorden”:

De symmetrie is inderdaad verbazingwekkend. En de conclusie, na meer dan 600 dagen COVID-manie, kan niet duidelijker zijn, meldt CovidWorld.

Geen enkele door “volksgezondheidsdeskundigen” voorgestelde bestrijdings- of onderdrukkingsmaatregel, inclusief de COVID-injecties, heeft iets wezenlijks gedaan om de realiteit op te lossen dat veel mensen ziek worden tijdens het jaarlijkse griepseizoen in hun regio. Deze wereldwijde oorlog tegen een virus verloopt ongeveer net zo goed als de oorlog tegen Afghanistan verliep toen het erom ging de Taliban uit te schakelen.

De lockdowns hebben het virus niet tegengehouden.

Het universele masker-regime heeft het virus niet kunnen stoppen.

De miljoenen en miljoenen maatschappelijke beperkingen en bedrijfssluitingen hebben geen virus gestopt.

En nu is het vrij duidelijk geworden dat de veelgeprezen “wonder” mRNA shots falen om het virus te stoppen.

In plaats van deze realiteit te accepteren, verdubbelen, verdrievoudigen en verviervoudigen de regeringen van de wereld de waanzin. Ondanks ongelooflijk hoge nalevingspercentages, met naar schatting meer dan 7,5 miljard COVID-injecties, heeft het mRNA-“geneesmiddel” niet voldaan aan de, toegegeven, onmogelijk te bereiken normen.

In een tijdsbestek van 6 maanden, gingen we van:

“Je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt”

En:

“Gevaccineerde mensen krijgen het virus niet en worden niet ziek”

En:

“Alle drie de vaccins zijn 100 procent effectief tegen ziekenhuisopname en overlijden.”

Op naar onze huidige realiteit van weer een seizoen van lockdowns, beperkingen, en de gebruikelijke, onzinnige “volksgezondheidsmaatregelen.”

7,5+ miljard injecties later, hebben diegenen onder ons die de gegevens van dichtbij hebben gevolgd, ontdekt dat alle voornoemde verklaringen, onderschreven door de meest gerenommeerde gezondheidsambtenaren ter wereld, complete onzin waren. Ze kwamen in de verste verte niet in de buurt van ook maar een greintje waarheid.

Vandaag weten we dat de injecties dienen als iets wat verwant is aan een potentiële 6-9 maanden profylacticum met onbekende bijwerkingen op lange termijn. De aflopende werkzaamheid, die het best werd waargenomen door landen die het eerst aan de beurt waren, zoals Israël en Ierland, bracht het regime van de boosterspuiten tot stand. De boosters zijn verkocht met het vreemde idee dat je “extra bescherming” kunt krijgen, ook al is je verteld dat je al “volledig gevaccineerd” was.

En de booster, die precies dezelfde samenstelling heeft als de oorspronkelijke injecties, lijkt niet verrassend hetzelfde gebrek aan virusdodend vermogen te hebben als de eerste twee injecties. In Gibraltar, de meest gevaccineerde plaats op aarde, is 100% van de bevolking gevaccineerd en 40% met een booster, maar:

Maar jij en ik, wij zijn hier niet de meerderheid, helaas. Degenen onder ons die helder nadenken over deze kwestie vormen een groeiende coalitie, maar we hebben nog steeds een zware strijd voor de boeg.

Wereldregeringen, met de hulp van Big Tech, hebben de massa’s ervan overtuigd, zonder enig wettig bewijs, dat het de “ongevaccineerden” zijn die verantwoordelijk zijn voor ons voortdurende COVID probleem.

Kijk eens naar de logica die gebruikt wordt door de leider van Oostenrijk, het eerste Westerse land dat COVID injecties verplicht stelt voor de gehele bevolking.

Vrijmetselaar-Kanselier Alexander Schallenberg, die zijn land in het hele land heeft afgesloten, vertelde de media dit weekend:

“Het verhogen van de vaccinatiegraad – en ik denk dat we het hier allemaal over eens zijn – is onze enige manier om deze vicieuze cirkel van virusgolven en afsluitende discussies voorgoed te doorbreken. We willen geen vijfde golf, we willen geen zesde en zevende golf.”

Oostenrijkse politie controleert steekproefsgewijs de vaccinatiestatus van winkelend publiek na lockdown van ongevaccineerden:

Oostenrijkse politie houdt willekeurige mensen op straat aan om er zeker van te zijn dat ze gevaccineerd zijn

Kanselier Alexander Schallenberg zei:

“Het doet pijn dat zulke maatregelen nog steeds genomen moeten worden.”

Schallenberg liegt en hij weet het. De injecties zullen een nieuwe golf van ziektes niet voorkomen. Deze “golven” zijn gewoon de realiteit van een seizoensgebonden respiratoir effect dat elk jaar opnieuw optreedt. De heersende klasse liegt al heel lang tegen de massa’s. Ze geven liever niet toe aan al deze verzonken kosten, dus zal de politieke elite de mythe in stand blijven houden dat de COVID-prikken nog steeds een soort wondermiddel zijn dat ze niet zijn.

Degenen die zich vanaf het begin van de COVID-manie niet aan de regels hebben gehouden, vormen de grootste bedreiging voor de macht van deze maniakale politici. Daarom vallen ze ons zo woest aan. De politieke elite doet alsof ze zich zorgen maakt over COVID, maar het is niet het virus dat hen ‘s nachts wakker houdt. Het zijn die vervelende individuen die weigeren door de knieën te gaan – dat zijn degenen in het vizier. De controlegroep is de grootste bedreiging voor de mensen aan de macht. Zij kunnen de politieke gevolgen niet overleven van een controlegroep die het beter doet dan de burgers die leven onder het gewicht van destructieve COVID Mania verplichtingen en maatschappelijke verordeningen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
1 jaar geleden

Tja en daar was de griep weer.