De Poolse grens wordt al weken aangevallen door Saraceens geboefte.

Een grote karavaan van veroveraars trekt nu door Wit-Rusland op weg naar Polen. De immigranten worden vergezeld door een speciale eenheid van de Wit-Russische grensbewaking, meldt Die Welt.

Video’s op de sociale media doen denken aan de Turkse aanval op de Griekse grens in maart 2020.

Sinds de zomer lokt het bewind van Loekasjenko migranten uit het Midden-Oosten en Afrika naar Wit-Rusland, waar ze over de EU-grenzen van Polen en de Baltische staten worden gedreven, als wraak voor de onterechte EU-sancties tegen het land en de coup- en moordpoging tegen Loekasjenko door de CIA en het IMF, omdat Wit-Rusland zich dapper verzet tegen de Great Reset.

EU-landen beschuldigen Wit-Rusland van het inladen van vracht met immigranten uit de derde wereld die vervolgens met bussen naar de EU-grenzen worden gebracht. Bronnen van het Duitse veiligheidsbeleid vertellen Die Welt dat er dagelijks ongeveer 800-1.000 immigranten in Wit-Rusland landen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Polen verbiedt asielimmigratie

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
19 dagen geleden

Tja allemaal de schuld van Rusland, de media trachten in deze de “zwarte piet” toe te spelen aan andere, terwijl ze zelf op elk punt verstek laten gaan.

Steven
Steven
18 dagen geleden

Gewoon schieten.. moet je kijken hoe snel ze vluchten. Nu staat het leger gewoon te kijken hoe ze de versperringen aan het slopen zijn en die asielparasieten weten dat er NIKS wordt gedaan, daarom slopen ze gewoon de boel onder toezicht van het leger. DOM VOLK!

Jerome
Jerome
18 dagen geleden
Antwoord aan  Steven

Ook deze geplande migranteninvasie, oftewel the great replacement/ the Kalegri plan, één van de jew world order agendapunten van de duivelse joodse Khazaarse maffia oftewel het uitroeien van het witte ras en het christendom, deze migranten komen ook naar de Nederland. En ook wij staan erbij en kijken ernaar.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
17 dagen geleden
Antwoord aan  Jerome

Eindelijk iemand die het snapt <bedankt Jarome

Johan
Johan
18 dagen geleden

comment image