De prikmaniak bedenkt niks zelf, want dit zijn precies de maatregelen die we ook in andere landen gezien hebben om mensen die nog ongeschonden DNA hebben te dwingen de doodsprik te nemen.

Geen duidelijker bewijs dat er geen onafhankelijke landen, laat staan democratieën meer bestaan dan dat. Een globalistische heerserskaste bepaalt welke maatrelen hun lakeien moeten nemen en opleggen aan de bevolkingen.

En dan zijn er nog dwazen die roepen om nieuwe verkiezingen ..

NOS:

Minister De Jonge sluit niet uit dat er speciale maatregelen komen voor mensen die niet gevaccineerd zijn.

Over welke extra maatregelen er op dit moment wordt nagedacht, wil De Jonge niet zeggen. Mogelijkheden zouden kunnen zijn: een coronapas op het werk, zoals bijvoorbeeld in Italië geldt, of het corona-toegangsbewijs alleen nog mogelijk te maken voor gevaccineerden en mensen die recent corona hebben gehad, zoals in Duitsland.

Dit zal leiden tot massale ontslagen, nog meer economische verwoesting en tweespalt in de samenleving en dat is exact de bedoeling. Het is de Great Reset vernietigingsagenda.

Italië: 16% van de werknemers is zijn baan kwijtgeraakt door verplichte vaccinatie

De NOS gebruikt als titel: “De Jonge wil maatregelen om ongevaccineerden te ‘beschermen’ tegen IC-opname“, maar dat is volkomen kul. De Jonge wil ongevaccineerden dwingen een prik te nemen. Dat heeft niks met beschermen te maken. Ongevaccineerden zijn uitstekend beschermd. Het zijn juist de gevaccineerden die nooit meer een superieure natuurlijke immuniteit kunnen verwerven. En het zijn de gevaccineerden die in de ziekenhuizen belanden. En naarmate de gifprik langer de tijd gehad heeft zijn verwoestende werk te doen en de vaccinzombies meer boosters hebben gehad zal de pandemie van de gevaccineerden alleen maar toenemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Demoniserende prikmaniak Hugo de Jonge wil Lockdowns voor ongevaccineerden

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Trap die debiel is eindelijk het gekkenhuis in waar die thuis hoort.

Den tuut
Den tuut
1 jaar geleden

Loopt die nog rond er zijn er die in het verleden voor minder opgesloten zaten. Hugo de slet van Klaus

Petra
1 jaar geleden
Antwoord aan  Den tuut

Dood door dodelijke injectie is de logische oplossing voor dat het zooitje in den Haag en OMT.
Voor Hugo graag een extra pijnlijke gifprik. Dat heeft hij wel verdiend.

Stephan
Stephan
1 jaar geleden
Antwoord aan  Den tuut

De macht doet en verzint wat het maar wil, en daarna . . .zien we het volk zich in allerlei bochten moet gaan wringen om het in de eerste instantie te WETEN te komen wat er verzonnen is, dat stadium kòst al heel veel tijd en moeite, daarna durven er mensen op te staan, die 24/7 zich moeten inzetten om die nieuwe kennis niet te laten verwateren door bewijzen te zoeken, het allemaal bespreekbaar te maken, het bewustzijn te laten groeien en te laten beklijven, tegelijk moeten deze mensen de anderen uitleggen dat ZIJZELF ook initiatieven kunnen / moeten nemen. Want nu zien we ook dat er bv in Afdeling Nederland een relatief kleine groep mensen zijn, die het voortouw trekken [ in de Nieuwe Media bv ] – dat schijnt in dit soort situaties altijd zo te gaan – en de rest volgt en lauwert deze moedige medeburgers, terwijl elke burger zijn EIGEN capaciteiten zou moeten (her-)ontdekken, want het systeem waarin we te lang geleefd hebben heeft systematisch de notie van onze eigen krachten / capaciteiten doen laten verwateren / laten vervreemden van waartoe WIJ in staat zijn.
Dus voor het Volk is het ELKE keer als zoiets in de geschiedenis gebeurt een Hercules Klus om uit de matrix te komen en te (her-)ontdekken dat WIJZELF fucking powerful zijn.
Daarvoor moet je wel eerst het systeem BEGRIJPEN en een niet onbelangrijke bijkomstigheid: je GESCHIEDENIS !!
Zodat je makkelijker de herhalingen van bep. vuige processen OP TIJD kunt doorzien en herkennen om vervolgens daaromtrent te KUNNEN anticiperen.
Vaak hebben we in onze geschiedenis kunnen zien dat er pas echte mobiliteit bij een volk opgang komt zodra alle systemen betreffende de basisbehoeften door de macht vh moment afgebroken en gecorrumpeerd worden.
Zoals er voor deze komende winter [ en eigenlijk ook nu al op bep. plekken op aarde ] ‘voorspeld’ wordt dat de distributiesystemen voor voedsel dermate lastig gevallen worden, zodat het resulteert in legen schappen bij de super. . .Misschien mogen alleen nog de geprikten daar boodschappen doen, maar gezien de levensgevaarlijke bijwerkingen zal die groep ook snel slinken. Dus alles is in het voordeel voor niemand. Even los van die geheel apart staande wereld vd echte macht, samen met haar media.

Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Als je naar een museum gaat kun je wel eens zo’n apparaatje nemen, die je tijdens de rondgang vertelt over alle kunstwerken die je ziet. De crimineel Hugo de J. moeten we ook zo zien zodra hij zijn scheur opentrekt. Hij is een ‘recording’, een apparaat, waarvan de tekst en inhoud van te voren door ANDEREN is geupload. Zijn bovenbazen, welteverstaan. Hugo is niets meer en niets minder dan een afspeelapparaat. Net als de MSM het Doorgeefluik is voor overheden / grootbedrijven, om een voorgeschreven werkelijkheid richting het Volk te masseren, zodat het net echt en waar lijkt.
Kijk ook even naar het recente interview van Jorn Luka met onze held Gideon van Meijeren, waarin het fenomeen ‘poppenkast’ wordt belicht.

ps: Ik vind het spijtig, dat er – voor zo ver ik weet ! – geen enkele onderzoekjournalist [ van het niet omgekochte soort ] diepgaand onderzoek heeft gedaan naar de BANKREKENINGEN van de uitvoerders in de Haagse terreurorganisatie [ a.k.a. overheid ]. Wat krijgt Kaag vd WHO betaald als toezichthouder coronamaatregelen ? Wat krijgt bv een Balkenende betaalt voor zijn inzet voor de verwezenlijking van de SDG’s in Afdeling Nederland? Hoe was het mogelijk, dat een MinPres. een Penthouse kon kopen van 3,5 miljoen (?) ? Etc. Enz.
De Duitse min. van VWS Spahn heeft in Berlijn een optrekje van 4,5 milj. gekocht . . .
Enfin, ik wil gewoon berichten zien waar ik kopieën vd bankafschriften van bv de crimineel Rutte of een de Jonge kan zien en lezen. En die uitgebreid behandeld worden.