Het beleid van de Scandinavische landen en de EU begint steeds meer uiteen te lopen. Terwijl de Noordse landen alle Coronamaatregelen hebben afgeschaft verplichten steeds meer EU-lidstaten vaccinaties en Apartheidspassen.

https://twitter.com/PeterSweden7/status/1446523689504317462

Ook het vaccinatiebeleid begint nu uiteen te lopen.

Moderna, Inc. heeft aangekondigd dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) toestemming heeft verleend voor de derde dosis van zijn mRNA-gebaseerde COVID-19-vaccin, Spikevax (mRNA-1273), voor gebruik bij bepaalde immuungecompromitteerde personen van 12 jaar of ouder. De extra dosis moet worden toegediend na ten minste 28 dagen na de voltooiing van de eerste tweedoseringsbehandeling, meldt Zacks Equity Research.

EMA-voorzitter Emer Cooke was jarenlang lobbyist voor Europa s grootste farmaceutische organisatie

Tot de immunogecompromitteerde personen behoren patiënten met een verzwakt immuunsysteem, zoals ontvangers van orgaantransplantatie bij wie de initiële respons op vaccinatie laag was.

Gegevens van de recente klinische studie die door het bedrijf werd uitgevoerd bij 120 deelnemers die een transplantatie van vaste organen hadden ondergaan, toonden aan dat de derde dosis mRNA-1273 de immuunrespons verbeterde in vergelijking met placebo.

De gegevens van enkele klinische studies toonden aan dat antilichamen bij geïmmuniseerde personen tot zes maanden aanhielden. De gezondheidsautoriteiten blijven echter zeer waakzaam vanwege de uiterst besmettelijke aard van de Delta-variant en de aanwezigheid van andere COVID-19-varianten. Bovendien bleek uit de gegevens van een vergelijkende studie dat temidden van de prevalentie van de Delta-variant de doeltreffendheid van beide vaccins afnam, met een meer uitgesproken afname voor BNT162b.

Corruptieschandaal in Brussel: hebben vaccinfabrikanten de EU-commissaris omgekocht?

De boosterdoses van deze beide vaccins – Pfizer PFE/BioNTech’s BNTX BNT162b en Moderna’s mRNA-1273 – hadden in augustus een vergunning gekregen in de Verenigde Staten voor immuungecompromitteerde volwassenen.

De aandelen van Moderna zijn dit jaar tot nu toe met 218% gestegen, terwijl de sector met 10,9% is gedaald.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Duitsland: aanzienlijk meer kinderen in ziekenhuis opgenomen met vaccinreactie dan met COVID-19-diagnose

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Corruptie viert hoogtij in Brussel en in de meeste regeringen van de lidstaten.

Willy
Willy
1 jaar geleden

Goedgekeurd, of niet, steek hem in uw eigen reet !!!