Het is nu 18 maanden geleden dat het bevel tot huisarrest van miljoenen volkomen gezonde mensen werd gegeven, kennelijk vanwege het dodelijke virus met een gemiddelde geschatte overlevingskans van ongeveer 99,85%, schrijft Rob Slane. Zodra de Britse premier zijn afschuwelijke toespraak had beëindigd, begon ik een stuk te schrijven, waarin deze woorden stonden:

“Dus dat lijkt het te zijn. Het einde van Groot-Brittannië zoals we het kenden. …Vergist u zich niet: dit is de meest monsterlijke aanval op een vrij volk in de geschiedenis van Groot-Brittannië.”

Welnu, hier zijn we dan, na 18 maanden van infantiele slogans, groteske Lockdowns, ontmenselijkende maskers, massaal misbruik van gezag, regering per dictaat, tirannieke machten in voorheen vrije landen die nog steeds onvoorstelbaar lijken, en het gevaarlijkste medische experiment in de geschiedenis, en deze woorden zijn volledig gerechtvaardigd gebleken. Het Groot-Brittannië dat wij kenden is verdwenen, en hetzelfde verhaal gaat op voor talloze andere landen, die ook in een heel andere plaats zijn veranderd. Toch rolt het project onophoudelijk verder op weg naar zijn dystopische, helse doel.

In een volgend stuk in april 2020, maakte ik de volgende opmerking:

“Persoonlijk vertrouw ik mezelf liever toe in de handen van de Levende God dan dat ik me overgeef aan het Bill Gatesiaanse Sociaal Afstandelijke Medische Despotisme van verplichte vaccins, certificeringen en gezondheidsapps dat om ons heen vorm begint te krijgen.”

Klinkt een beetje profetisch, nietwaar? En toch, ondanks het feit dat dit alles is uitgekomen, blijven degenen die mensen zoals ik toen bestempelden als samenzweringstheoretici omdat ze zulke dingen schreven, ons als zodanig beschouwen wanneer we waarschuwen voor nieuwe lockdowns, enorme economische tegenspoed, voedseltekorten deze herfst/winter, en door vaccins versterkte ziekte – zelfs wanneer deze dingen ook aan het gebeuren zijn. Ho hum!

Ik heb een groot deel van de afgelopen 18 maanden geprobeerd uit te zoeken hoe het komt dat normaal gesproken rationele mensen gewoon niet begrijpen wat er met henzelf, hun buren, hun samenleving, hun beschaving en de wereld gebeurt. Ik ben mij er terdege van bewust dat de regeringen ongekende propaganda hebben gevoerd van een soort dat Orwells Ministerie van Waarheid zou doen blozen. Ik ben er evenzeer van overtuigd – gezien de waarneming van velen dat er zoiets als massahypnose heeft plaatsgevonden – dat we te maken hebben met iets dat het menselijk domein te boven gaat; dat wil zeggen, geestelijke machten van boosaardigheid op hoge plaatsen, die de Bijbel talloze malen noemt als de oorzaak van tijden van grote misleiding (zie Openbaring 20:7-10, bijvoorbeeld). Maar toch, op een praktisch niveau, wat is het dat normale, scherpzinnige mensen de aard van wat zich voordoet volkomen doet miskennen?

Er zijn, denk ik, twee hoofdredenen.

De eerste is dat de enorme omvang en de gruwelijkheid van de enige verklaring die bij de feiten past – namelijk dat we een opzettelijke, “gecontroleerde afbraak” van de bestaande sociaal-economische orde meemaken, zodat die kan worden vervangen door een afschuwelijke gecentraliseerde technocratie – voor de mensen gewoon te veel is om mee om te gaan, vooral gezien de historisch ongekende tijden van comfort en welvaart die we hebben gekend. En dus blijven sommigen liever geloven in geruststellende leugens dan geconfronteerd te worden met verontrustende waarheden. Sommigen denken er liever helemaal niet aan, zoals een kind dat zijn ogen bedekt om het grote monster te laten verdwijnen. En sommigen geloven liever dat het allemaal een gigantische puinhoop moet zijn, die op een gegeven moment allemaal goed zal komen wanneer – tenminste in Groot-Brittannië – Boris eindelijk zijn zaakjes op orde krijgt en de Super-Libertarische Man wordt, wat ze zichzelf nog steeds wijs maken dat hij zou zijn.

Ik begrijp het sentiment. Ik wil niet dat deze specifieke waarheid waar is. Maar het is wat het is, en het volstaat te zeggen dat ze echt geen kleine kinderen injecteren met gevaarlijke experimentele producten vanwege een virus (waaraan ze een kans van 0,0001% hebben om te sterven). Ze doen het ook niet omdat ze onbekwaam zijn. Noch zal het sluiten van je ogen het doen verdwijnen.

De tweede reden is dat de auteurs van dit hele demonische debacle heel handig twee verschillende verhalen in elkaar hebben geweven, op zo’n manier dat mensen niet zien wat hen wordt aangedaan. Deze twee verhalen zijn:

  1. Er is een crisis in de volksgezondheid veroorzaakt door een virus
  2. We moeten reageren met een reeks beperkingen, die leiden tot Verlossing door vaccin.

Maar laten we deze uitwerken om te zien waar het echt om gaat.

Ja, er was inderdaad een virus in de menselijke bevolking, maar het was het door de mens veroorzaakte resultaat van “gain-of-function”-onderzoek dat al minstens twee decennia oud was. Dit virus was echter niet alleen potentieel gevaarlijk voor slechts een zeer klein deel van de bevolking (ongeveer 0,15%), maar – en dit is absoluut van fundamenteel belang – het was ook perfect behandelbaar voor deze mensen. Volgens een van Amerika’s meest vooraanstaande wetenschappers en artsen, Dr. Peter McCullough, had het door hem ingestelde behandelingsprotocol zelfs 85% van die kwetsbare mensen kunnen redden. Herinnert u zich dat de autoriteiten ooit spraken over behandelingen in 2020? U zeker niet, omdat ze dat absoluut niet deden. In feite hebben ze alle nieuws over dergelijke behandelingen onderdrukt, en alles wat we kregen was een onophoudelijk spervuur van gevallen, ziekenhuisopnames, sterfgevallen, gevallen, ziekenhuisopnames, sterfgevallen, alsof het een onbehandelbare ziekte was. Wat het niet was. Waarom zouden ze dat doen?

De ingevoerde beperkingen waren dus volstrekt onnodig, met name Lockdown en maskers, waarvoor geen enkel wetenschappelijk bewijs bestond toen ze werden ingevoerd, en nu ook niet meer, behalve dan datgene waaruit de enorme schade blijkt die ze hebben aangericht. Omdat ze volkomen onnodig waren, is de enige logische conclusie bovendien dat ze in werkelijkheid helemaal niets te maken hadden met volksgezondheid en bescherming tegen een virus. Denk er eens over na: als de autoriteiten wisten dat slechts een klein deel van de bevolking klinisch kwetsbaar was voor een bepaalde ziekte – wat ook zo was – en zij wisten dat die ziekte uitstekend te behandelen was – wat ook zo was – waarom was het dan in hemelsnaam nodig om miljoenen gezonde mensen die geen risico liepen, te dwingen thuis te blijven, geen sociale interacties meer te hebben, nutteloze doeken over hun gezicht te binden, en ten slotte zich te onderwerpen aan een experimenteel product dat volkomen overbodig is, en waarvoor geen veiligheidsgegevens voor de lange termijn bestaan (er komen gegevens voor de korte tot middellange termijn binnen, en zeggen dat het er afschuwelijk uitziet zou een understatement zijn)?

Het virus en de schijnbare reactie werden dus opzettelijk door elkaar gehaald, maar in werkelijkheid hebben zij niets met elkaar te maken, behalve dan dat het eerste werd gebruikt als dekmantel voor het tweede. Het doel van de Lockdowns was niet om de verspreiding van een virus te stoppen (wat het overigens in het geheel niet lukte). Het doel was om mensen zowel sociaal als economisch te controleren, met name om de economische activiteit te vertragen nadat triljoenen dollars in failliete economieën waren gepompt om ze overeind te houden (om hyperinflatie te voorkomen). Maskers werden geïntroduceerd als een psychologische controle om de angst gaande te houden tot de volgende Lockdown “nodig” was, en beide waren op hun plaats om mensen wanhopig genoeg te maken om de experimentele producten te begroeten als de Redder van de Wereld. Deze moesten dan leiden tot Vaxx paspoorten, die op hun beurt moesten leiden tot een universele Digitale ID. En het doel daarvan is de volledige onderwerping van hele bevolkingen in een Sociale Krediet, Transhumanistische Technocratie – een Digitale, Medische, Biologische Gevangenis. Samenzweringstheorie, hè? Je maakt het mee, maat.

De laatste 18 maanden kunnen dus gezien worden als een gecontroleerde sloop, verborgen achter een crisis in de volksgezondheid, in 7 stappen:

Stap 1: Angst
Stap 2: Afsluitingen
Stap 3: Maskers
Stap 4: Vaccins
Stap 5: Vaxx Pasjes
Stap 6: Universele Digitale ID
Stap 7: Digitale Gevangenis

Schaakmat

Ik weet eerlijk gezegd niet wat de autoriteiten nog meer moeten doen om de mensen op dit alles te wijzen. Australië lijkt momenteel op een meer welvarende versie van Noord-Korea, en de tirannieke premier van Victoria, Daniel Andrews, heeft de burgers zojuist meegedeeld dat volgend jaar geen Vaxx-paspoort, maar een Booster-paspoort nodig zal zijn. In Israël worden de dubbelgeprikten nu beschouwd als niet-geprikt als zij er niet mee instemmen driedubbelgeprikt te worden, en de driedubbelgeprikt zullen vervolgens worden beschouwd als niet-geprikt als zij er niet mee instemmen vierdubbelgeprikt te worden. Vraag niet eens naar de vijfdubbele, want zoals professor Sucharit Bhakdi herhaaldelijk heeft gewaarschuwd, tegen de tijd dat je zover bent, moet je ervoor zorgen dat je laatste wil en testament in orde is. Ik zou geen tijd hebben om alle andere voorheen vrije landen en hun despotische maatregelen te noemen die het leven verwoesten, de samenleving verwoesten en de beschaving afbreken.

Wat u ook dacht over Lockdowns en maskers, wat u ook dacht over vaccins, of u nu een prik hebt gekregen of niet, u moet nu toch wel de stank van duizend ratten ruiken? U moet toch beginnen in te zien hoe u bent bedrogen? Niets van wat uw regeringen beloofden als u deed wat u gezegd werd, is uitgekomen, en in plaats van drie weken om wat kromming af te vlakken, bent u hier 18 maanden later en uw toekomst, de toekomst van uw kinderen en zelfs de toekomst van uw beschaving zijn in het grootste gevaar. Houdt u alstublieft op met uzelf voor de gek te houden dat het om een virus gaat en besluit alle wettige middelen te vinden die u ter beschikking staan om u te verzetten tegen wat er gebeurt.

Maar laat ik op een zeer optimistische noot eindigen, wat ik als postmillennial christen niet anders kan dan doen. Hoewel ik er niet aan twijfel dat we in 2020 een tijdperk van grote duisternis zijn binnengegaan, of dat er nog zwaardere oordelen zullen komen, twijfel ik er ook niet aan dat de Eeuwige God in zijn soevereiniteit dit heeft laten gebeuren, uiteindelijk om de naties tot inkeer te brengen na decennia van afvalligheid, goddeloosheid en grove afgoderij. En Hij zal het doen, zodat de hele wereld vervuld zal worden met zijn heerlijkheid en zijn zegen over alle volken zal zijn. Zoals zijn woord belooft:

“Alle einden der aarde zullen zich herinneren en zich tot de Heer wenden,
en alle geslachten der volken zullen zich voor uw aangezicht aanbidden.
Want het koningschap behoort de Heer toe, en hij heerst over de volken.” (Psalm 22:27-28)


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Fundamenteel oneens met dat het een gain-of-function virus zou zijn. Ze hebben gewoon de griep, die plots weg is, een andere naam gegeven:

Het Coronavirus en zijn vaccin maken deel uit van een gelaagde hoax

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

Amen halleluja

Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Ik wil de schrijver van bovenstaand artikel feliciteren met zijn voortreffelijk kort overzicht vd huidige mondiale teringzooi. Heel goed dat hij het financiële aspect er niet buiten gelaten heeft, omdat het mijn inziens de hoofdoorzaak is.
Omdat we in een gigantisch ingewikkelde Informatie-oorlog verzeild zijn geraakt, waarin het keihard werken is om de ware feiten en alle juiste onderbouwingen die daarbij horen bij zoveel mogelijk mensen te krijgen- we hebben immers het punt bereikt van een Leven en Dood-kwestie- is het terugvallen op aloude steunpilaren, zoals religie, een houding die de boel alleen maar verder compliceert.
Zodra religie erin betrokken wordt moet ik altijd aan Ockham’s Razor denken. De stelling dat de hypothese gekozen moet worden die de minste aannames (!) bevat en de minste entiteiten veronderstelt, wanneer er verschillende hypotheses zijn die een verschijnsel in gelijke mate kunnen verklaren.
Nu stikt het van de aannames in de religies en daarom lijkt het mij verstandiger om als men persé religieuze terminologie wenst te gebruiken, zoals de ‘Levende God’, dat men er ook bij vermeldt hoe het bedoeld wordt.
Elke religie heeft zogezegd immers haar eigen vertaling nodig – even los vh feit dat er erg veel overeenkomsten bestaan tussen de religies -, en dat is op zich al een nimmer eindigende Heracles Opdracht op zichzelf. Voor diegenen, die de religieuze terminologie wel kunnen ‘vertalen’ is het reli-woordgebruik in dit artikel heel goed te plaatsen / begrijpen, maar zij die het [ nog steeds ] heel letterlijk interpreteren kan het als een bevestiging werken, terwijl het nog steeds om aannames gaat.