Het is doorzichtige verkiezingsretoriek van het kaliber zoals in Nederland de VVD en in België de NVA altijd uitslaan. Als er verkiezingen in aantocht zijn ze tegen immigratie, criminaliteit en EU, om ons na de verkiezingen met huid en haar uit te leveren aan de EU-LGBT-dictatuur en zoveel als mogelijk criminele immigranten binnen te loodsen om ons te terroriseren.

De conservatieve presidentskandidaat Xavier Bertrand waarschuwt dat Frankrijk het risico loopt op een “burgeroorlog” vanwege de problemen met bendegeweld en ongecontroleerde massa-immigratie, meldt Summit News.

Het is elke avond oorlog in tientallen Franse steden - 150 districten zijn al compleet verloren

Bertrand is voorzitter van de regionale raad van Hauts-de-France en staat momenteel derde in de peilingen achter president Emmanuel Macron en Marine Le Pen in de aanloop naar de nationale verkiezingen, die in april volgend jaar zullen plaatsvinden.

“Er bestaat vandaag een reëel risico op een burgeroorlog”, zei Bertrand in het programma van de Grand Jury, en hij voegde eraan toe: “De president van de republiek moet alles in het werk stellen om dat te voorkomen, en daarvoor is het vooral nodig dat er een einde komt aan misdaden die niet worden bestraft. Elke sanctie moet uitmonden in een veroordeling aan het einde.”

Meer specifiek verwees Bertrand naar de problemen van gewelddadige criminaliteit die de buitenwijken van grote steden teisteren, waar immigranten zich in geradicaliseerde getto’s hebben gevestigd en weigeren te integreren.

Als reactie op het doden van criminelen die betrokken raken bij gewelddadige confrontaties met de politie, zijn stadsrellen een routine geworden in steden als Parijs en Lyon.

“Je hebt bendes, bendes die vechten met kalasjnikovs; zou dat geen burgeroorlog zijn?” vroeg Bertrand.

De situatie is zo onstabiel geworden dat sommige commentatoren, onder wie Bertrand’s presidentiële rivaal Eric Zemmour, hebben opgeroepen tot “herovering van dergelijke gebieden met geweld”.

Dergelijke getto’s zijn ook uitgebuit door terroristen, zoals Salah Abdeslam, een van de jihadisten van het bloedbad in Parijs, die over de grens naar Brussel sprong en zich vier maanden lang kon verbergen in het islamitische getto van Molenbeek voordat hij werd gepakt.

Zware straffen dreigen voor Franse generaals die waarschuwden voor een rassenoorlog

Uit een opiniepeiling die in april werd gehouden, bleek dat de meerderheid van de Franse burgers dacht dat een vorm van “burgeroorlog” waarschijnlijk was als gevolg van het mislukte multiculturalisme en aanvallen op de Franse identiteit.

Aanleiding voor de opiniepeiling was een brief die was ondertekend door 1000 militairen, waaronder 20 generaals op rust, waarin president Macron werd gewaarschuwd voor “verschillende dodelijke gevaren” die Frankrijk bedreigen, waaronder “islamisme en de hordes van de banlieue”, een verwijzing naar de gebroken voorsteden rond grote steden met een hoge criminaliteit en een grote immigrantenpopulatie.

Terwijl de Franse autoriteiten de waarschuwing afdeed als het werk van rechtse extremisten, beweerde National Rally leider Marine Le Pen dat de brief serieus genomen moest worden.

Fransen in Parijs starten stedelijke guerrillaoorlog tegen door Macron geïmporteerde cracknegers in de wijk Stalingrad

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Voormalig opperbevelhebber Frans leger: Burgeroorlog is onvermijdelijk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rika
rika
1 jaar geleden

dit is niet alleen in Frankrijk, ook België is toe aan ander leiderschap wegens de stijgende criminaliteit.