Het verhaal van de leugenmedia dat ongevaccineerden de ziekenhuizen vullen en sterven aan COVID valt snel uit elkaar, misschien wel sneller dan ze zelfs hadden verwacht.

U hoeft alleen maar de officiële overheidsgegevens te lezen om te zien dat het in feite de volledig gevaccineerde bevolking is die sterft aan Covid-19. Een Public Health England rapport dat op 3 september werd vrijgegeven bevestigde dat 70% van de Covid-19 sterfgevallen sinds februari 2021 onder de gevaccineerde bevolking waren.

WXYZ TV Channel 7 in Detroit vroeg hun kijkers op hun Facebook-pagina afgelopen vrijdag om hen een direct bericht te sturen als ze een geliefde hadden verloren als gevolg van COVID-19 als ze weigerden om een van de COVID-19 vaccins te krijgen.

Dit is een duidelijke aanwijzing dat ze wanhopig worden om deze verhalen te vinden, en dat ze het moeilijk hebben om ze te vinden.

Het bericht op hun Facebook-pagina had, op het moment van publicatie vandaag, meer dan 182.000 reacties ontvangen, en het lijken allemaal reacties te zijn van mensen die dierbaren hebben verloren na het krijgen van een COVID-prik, en reacties waarin hen wordt gevraagd waarom ze dat verhaal niet verslaan, zoals The Gateway Pundit, Health Impact News, The Daily Expose en anderen gemeld hebben.

Er stond niet een enkele reactie tussen waarin stond dat ze iemand verloren aan COVID na het weigeren van een COVID-19-prik.

Mensen die tot zwijgen zijn gebracht en gecensureerd op Facebook en andere Big Tech platforms maakten gebruik van de mogelijkheid om hun verhalen te delen. Het is verbazingwekkend dat Facebook ze heeft laten staan, maar nadat zovelen commentaar hadden gegeven, zou het waarschijnlijk een nog groter verhaal zijn geweest als ze het bericht en de commentaren hadden weggehaald.

Wat zal WXYZ nu gaan doen? Zullen ze doen wat de meeste kartelmedia doen, gevoed door bijna onbeperkte middelen van hun miljardairs Wall Street eigenaren die bijna allemaal verbonden zijn met de farmaceutische industrie, en gewoon doorgaan en acteurs inhuren om het verhaal te doen en ze te verzinnen?

Hier zijn een paar screenshots van de commentaren die representatief zijn voor wat mensen posten, voor het geval ze dit toch weghalen.

 


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


In het ziekenhuis opgenomen “Covid”-patiënt die spijt had dat hij de prik niet had gekregen op BBC News is een acteur

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties