Een arts, die ook eigenaar is van een diagnostisch lab, heeft een 20-voudige toename van kankers gevonden sinds de uitrol van het COVID-19-vaccin. Uitleggend over zijn bevindingen zei hij dat de vaccins ernstige auto-immuunproblemen lijken te veroorzaken, op een manier die hij beschreef als een “omgekeerde HIV” reactie, meldt Great Game India.

Op 18 maart meldde Dr. Ryan Cole, een patholoog en eigenaar en exploitant van een diagnostisch laboratorium, in een video geproduceerd door het “Capitol Clarity” project van de Idaho-staatsregering, aan het publiek dat hij een enorme “uptick” ziet in verschillende auto-immuunziekten en kankers bij patiënten die gevaccineerd zijn.

“Sinds 1 januari zie ik in het laboratorium een 20-voudige toename van endometriumkankers ten opzichte van wat ik op jaarbasis zie,” meldde dr. Cole in de videoclip die op Twitter werd gedeeld.

https://twitter.com/ToTheLifeboats/status/1430589141344034816

“Ik overdrijf helemaal niet, want als ik naar mijn cijfers van jaar tot jaar kijk, heb ik zoiets van ‘Goh, ik heb nog nooit zoveel endometriumkankers gezien’,” vervolgde hij.

Bij de presentatie van zijn bevindingen op 18 maart vertelde Cole de Idaho-bewoners dat de vaccins ernstige auto-immuunproblemen lijken te veroorzaken, op een manier die hij omschreef als een “omgekeerde HIV-reactie”.

Cole legde uit dat er twee soorten cellen nodig zijn voor een goede werking van het immuunsysteem: “Helper-T-cellen, ook wel CD4-cellen genoemd, en killer-T-cellen, vaak CD8-cellen genoemd.

Volgens Cole is er bij patiënten met HIV sprake van een massale onderdrukking van de “helper-T-cellen”, waardoor de functies van het immuunsysteem instorten en de patiënt vatbaar wordt voor een groot aantal ziekten.

Op dezelfde manier beschrijft Cole, “wat we zien na het vaccin is een daling in je killer T-cellen, in je CD8 cellen,”

“En wat doen CD8 cellen? Ze houden alle andere virussen in toom,” vervolgt hij.

Net zoals HIV het immuunsysteem ontregelt door CD4 “helper”-cellen te onderdrukken, gebeurt hetzelfde wanneer CD8 “killer”-cellen worden onderdrukt. Volgens Dr. Cole’s deskundige mening is dit wat het geval lijkt te zijn met de COVID-19 injecties.

Cole verklaart verder dat als gevolg van deze door het vaccin veroorzaakte “killer T-cel” onderdrukking, hij een “stijging” ziet van niet alleen endometriumkanker, maar ook melanomen, evenals herpes, gordelroos, mono, en een “enorme stijging” van HPV wanneer “gekeken wordt naar de biopsieën van de baarmoederhals bij vrouwen”.

Onvruchtbaarheid, kanker en HIV-achtige symptomen bij jonge vrouwen na mRNA-vaccinatie

Dr. Cole verklaart in zijn video dat melanomen niet alleen vaker opduiken, zoals endometriumkankers, maar dat de melanomen zich ook sneller ontwikkelen en ernstiger zijn bij jongere mensen, dan hij ooit eerder heeft waargenomen.

“Het meest verontrustend is dat er een patroon is van dit soort immuuncellen in het lichaam die kanker onder controle houden,” verklaarde de arts.

“Ik zie invasieve melanomen bij jongere patiënten; normaal gesproken vangen we die vroeg op, en zijn het dunne melanomen, [maar] ik zie dikke melanomen de laatste maand of twee explosief toenemen,” voegde hij eraan toe.

Cole kwam in de schijnwerpers te staan in januari 2021 toen de Idaho-regering een inspanning op touw zette onder de naam “Capitol Clarity,” met het verklaarde doel om Idahoans op de hoogte te houden van de feiten rond COVID-19.

Capitol Clarity heeft sindsdien Dr. Ryan Cole meerdere malen gehost om informatie te verstrekken aan het publiek over de veiligheid van vaccins en COVID-19 maatregelen in het algemeen.

De video’s van Dr. Cole op deze evenementen, die oorspronkelijk werden geplaatst op YouTube, zijn sindsdien verwijderd door het Google-videoplatform in een voortdurende poging van censuur door Big Tech.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Waar zijn de autopsies van de vaccindoden?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties