Singapore zag er ooit wel vrij normaal uit, voor Chinese begrippen, maar kapitalisten en libertariërs hebben het veranderd in een architectonische hoogbouwhel

Alle landen met een hoge vaccinatiegraad krijgen te maken met varianten. Het kan alleen maar tot de conclusie leiden dat de vaccins de varianten veroorzaken. Precies zoals Montagnier en VandenBossche al voorspeld hadden.

Het gebeurde in Israël, de Seychellen, Gibraltar, IJsland, Malta en nog wat landen die ik nu vergeet met een hoge vaccinatiegraad.

En wantrouwig als ik ben als het om onze bloedzuigende Elite gaat, verdenk ik ze van opzet zoals ik gisteren aangaf: “Het is een briljant plan. Er is geen pandemie. Je verzint er een om de mensen vaccins op te dringen die wel een pandemie veroorzaken, en dan kun je alle maatregelen implementeren die je wenst.

De Nederlandse regering, die zijn ziel verkocht heeft aan die bloeddrinkende Elite, beweert dat het vaccin alleen werkt als iedereen het neemt, en dat de niet-gevaccineerden een bedreiging vormen voor de gevaccineerden – en daarom moet iedereen nu gedwongen worden. Door middel van de Coronapass en de eis dat werknemers zo meteen geïnjecteerd zijn. Versoepelingen noemen ze dat.

Ik vraag me vaak af of de NOS-stagiaire die dit onderwerp gemaakt heeft al met betonnen schoenen op de bodem van de Noordzee rondwandelt, want dat het niet de bedoeling was dat dit uitgezonden zou worden lijkt me evident.

NOS: Gevaccineerden net zo besmettelijk als niet-gevaccineerden

Hugo de Jonge heeft elke belofte die hij ooit gedaan heeft in zijn leven gebroken. Hij gaat daarvoor naar de hel, waar hij eeuwig zal branden, maar hij denkt kennelijk dat dat van later zorg is, of dat de duivel te vertrouwen is. Dit is dus geen belofte maar een aankondiging:

Dit argument werkt echter niet in de landen die al zwaar gevaccineerd zijn. Die landen komen er nu achter dat het vaccin gewoon niet werkt, punt uit.

Singapore is een klein land van neurotische Chinezen die te autistisch en te goed van vertrouwen zijn om te vermoeden dat het coronavirus een gigantisch bedrog is dat hen is opgedrongen door de bloeddrinkende globalistische Elite.

De Singaporezen hebben dus hun injecties genomen, en komen er nu achter dat er iets vreselijk mis is gegaan, meldt Zero Hedge.

Singapore heeft net een vaccinatiegraad bereikt waar veel andere ontwikkelde economieën jaloers op zouden zijn: 80% van de volwassen bevolking is gevaccineerd. En toch blijft het worstelen met een van de ergste uitbraken tot nu toe. Op zondag meldde het land met 5,7 miljoen inwoners 555 nieuwe lokale COVID-19-gevallen, het meeste sinds augustus 2020. Een dag eerder registreerde Singapore zijn 58e COVID-dode, een gedeeltelijk gevaccineerde 80-jarige man met een voorgeschiedenis van diabetes, hoge bloeddruk en hartproblemen.

In plaats van de beperkingen te verlagen, verbood het Singaporese ministerie van Volksgezondheid vorige week sociale bijeenkomsten op het werk, naar verluidt omdat clusters werknemers die rond de waterkoeler roddelden tot een uitbraak leidden. En in hun vrije tijd is Singaporezen gevraagd om maximaal één sociale bijeenkomst per dag bij te wonen.

Ondanks het feit dat Singapore een van ‘s werelds zwaarst gevaccineerde landen is, is er niet veel veranderd in het leven als gevolg van de COVID-pandemie. Alex Cook, een deskundige op het gebied van modellen voor infectieziekten aan de Nationale Universiteit van Singapore, erkende dat het leven er “niet zoveel op vooruit is gegaan als we hadden gehoopt”, ondanks het feit dat Singapore een van ‘s werelds meest gevaccineerde landen is.

Er is iets merkwaardigs gebeurd sinds Singapore 80% heeft bereikt, herinnert Cook ons eraan: “De ziektegevallen in de gemeenschap zijn in feite gestegen sinds we een dekking van 80% hebben bereikt, deels omdat we meer sociale evenementen toestaan voor degenen die gevaccineerd zijn en, durf ik te zeggen, meer vermoeidheid bij de controlemaatregelen,” vertelde Cook aan het ABC.

En de vooruitzichten zijn niet bepaald positief: Gan Kim Yong, medevoorzitter van de multi-ministeriële task force, zei dat de “zorgwekkende” stijging van het aantal infecties “waarschijnlijk zal oplopen tot 2000 nieuwe gevallen per dag”, en beschreef de komende twee tot vier weken als “cruciaal”.

Het is een les die niet uniek is voor Singapore; “Een belangrijke les uit heel Zuidoost-Azië is dat het ongelooflijk moeilijk is om de verspreiding van Delta te voorkomen en, zoals Singapore laat zien, zelfs hoge vaccinatiecijfers zullen niet veel helpen,” voegde Cook eraan toe.

Hoewel ze meestal symptomatisch zijn, vindt Singapore nog steeds veel doorbraakinfecties onder de gevaccineerden. Op dit moment is dit slechts het meest recente bewijs dat zelfs de herziene officiële werkzaamheid van de Pfizer-vaccinatie niet realistisch is als we kijken naar het aantal ziektegevallen.

Een andere wetenschapper zei dat de voortdurende verspreiding slechts een teken is dat 80% gevaccineerden nog steeds “te laag voor delta” is. Leong Hoe Nam, een infectieziektedeskundige van de Rophi-kliniek in Singapore, zei dat de Delta-stam de doelpalen had verzet wat betreft het niveau van gemeenschapsvaccinatie dat nodig is.

Maar als we kijken naar recente golven van COVID-infecties in de VS, Europa en Azië, begint het erop te lijken dat het virus zich gewoon zo snel aanpast, dat vaccins gewoon niet effectief genoeg zijn. Misschien is natuurlijke immuniteit toch de betere route.

Geen enkele regering zal willen toegeven dat ze het helemaal mis hebben, en dat het vaccin niet werkt. De grote Nieuwe Wereldorde samenzwering is alleen gericht tegen blanke landen. Ga maar na; India geeft Ivermectine, Mexico geeft Ivermectine, Afrika geeft Ivermectine en China doet niet mee. En er ontstaat niet een enorme ophef over. Singapore kan gewoon ophouden met het toneelstuk en zeggen dat het coronavirus van “pandemie” naar “endemisch” is gegaan en dat de mensen er maar mee moeten leren leven.

Zoals we al hebben gezien in Zweden, Wit-Rusland, Afghanistan en heel Afrika, is het zo dat als je gewoon stopt met testen op het virus, je je er ook niet meer van bewust bent dat het bestaat. Mensen zullen nog steeds infecties aan de luchtwegen krijgen, sommigen zullen naar het ziekenhuis gaan en sommigen zullen sterven, maar het aantal sterfgevallen zal hetzelfde zijn als altijd, omdat er nooit een nieuw virus is geweest.

Dat is de duidelijke uitweg voor landen die dit niet gebruiken om te proberen een bizarre nieuwe sociale orde in te voeren en de bevolking tot slaaf te maken in een technocratisch controlesysteem.

Zelfs zonder in een samenzwering te geloven, moet een land als Singapore in staat zijn om te kijken naar de manier waarop de miljardairs en banken de middenklasse in Amerika hebben geplunderd, en zich afvragen of het mogelijk is dat de regering en de media een andere agenda hadden dan de volksgezondheid bij het pushen van deze extreme virusagenda.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


IJsland geeft vaccinatiestrategie op – Wil nu groepsimmuniteit bereiken door het virus te laten rondgaan

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties