In Denemarken is vandaag de uiterste datum voor het einde van de pandemie. Zweden heft eind september vrijwel alle beperkingen in de coronacrisis op, meldt TKP. “Ons doel is altijd geweest om de beperkingen zo snel mogelijk op te heffen”, zei minister van Volksgezondheid Lena Hallengren onlangs tegen journalisten.

Volgens een parlementaire resolutie zal Denemarken vandaag, 10 september, de officiële status van Covid wijzigen, aangezien het niet langer zal worden geclassificeerd als een “kritieke bedreiging voor de samenleving”, maar als een infectieziekte die “gevaarlijk is voor de volksgezondheid”. De hoge vaccinatiegraad in Zweden is niet de reden voor het opheffen van de toch al betrekkelijk minimale beperkingen, want die is aanzienlijk lager dan in Duitsland en iets lager dan in Oostenrijk:

Dit is wat Zweden doet

In Zweden zijn vanaf 29 september alleen aanbevelingen van toepassing, bijvoorbeeld over hygiënemaatregelen en afstandsregels in openbare ruimten. Zweden zal eind september bijna al zijn wettelijk bindende beperkingen opheffen.

Tests hebben in Zweden lange tijd geen rol gespeeld, aangezien alleen zieke mensen worden getest om een diagnose te bevestigen. In Oostenrijk zijn de massale tests volledig uit de hand gelopen, volkomen zinloos en vooral voor kinderen een marteling.

Bars en restaurants

Alle resterende beperkingen die voor restaurants en bars gelden, worden op 29 september opgeheven. Volgens de huidige regels moeten plaatsen waar eten en drinken wordt geserveerd, maatregelen nemen om mensenmassa’s te vermijden en moeten gasten een afstand van ten minste één meter tot andere groepen gasten aanhouden.

Openbare evenementen

Momenteel zijn openbare evenementen en bijeenkomsten beperkt tot 300 bezoekers voor evenementen binnenshuis met zitplaatsen en 3.000 bezoekers voor evenementen buitenshuis met zitplaatsen. Indien het publiek in secties kan worden verdeeld, gelden de beperkingen voor elke sectie. Zweden heeft nooit een beperking gehad op privé-evenementen of bijeenkomsten in bijvoorbeeld privé-woningen.

Dagelijkse COVID-sterfgevallen in Zweden naar NUL, terwijl andere landen zich schrap zetten voor meer Lockdowns

Werken vanuit huis

Zweden raadt iedereen aan om sinds het voorjaar van 2020 thuis te werken, als de aard van hun werk dat toelaat. Zelfs deze aanbeveling zal eind september worden ingetrokken, maar de gezondheidsraad heeft werkgevers geadviseerd “geleidelijk” terug te keren naar fysieke werkplekken. Als een werknemer symptomen heeft, moet hij altijd thuiswerken (of zich zo nodig ziek melden) en zich laten testen op Covid-19. Werkgevers moeten maatregelen nemen om hen te helpen thuis te werken.

Lockdowns, maskerplicht, schoolsluitingen, massale tests en dergelijke zijn in Zweden sowieso nooit voorgekomen zonder ooit negatieve gevolgen te hebben gehad, zoals blijkt uit de volgende grafiek:

In Zweden mogen competente wetenschappers hun werk doen zonder door de politiek te worden beïnvloed. En ze werken voor de mensen van het land.

Zweden en Denemarken zijn overigens niet de enige landen in Europa die alle maatregelen hebben afgeschaft. Hongarije, Roemenië, Bulgarije en enkele andere landen hebben de facto alle maatregelen beëindigd. De grens met Hongarije is bijvoorbeeld volledig open, er is geen spoor van Hongaarse grenswachten te bekennen. Als u Oostenrijk wilt binnenkomen, moet u een test of een vaccinatie laten zien,

Oostenrijk en Duitsland zijn de landen met de meest dictatoriale maatregelen. Voor FFP2-maskers, bijvoorbeeld, hebben wij een unieke positie in Europa. Iedereen die in de zomer in een ander Europees land is geweest, zal de situatie in Oostenrijk en Duitsland al als benauwend ervaren. Als je naar de vergelijkingen kijkt, is gezondheid niet langer het probleem.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand – Product van hysterie en angstzaaierij

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cerberus
cerberus
1 jaar geleden

Oostenrijk blijkt na 86 jaar nog steeds geannexeerd te zijn, door duitsland.

Klaas
Klaas
1 jaar geleden

Gezondheid was überhaupt nooit het probleem. Er is geen virus, alleen maar tirannie.

#debeukerin