Author and journalist and expert in matters of the global financial economy Ernst Wolff gave this speech on or around 24th Aug 2021. It is probably one of the best and most concise exposures of the whole fake Corona narrative and ends on a hopeful message of what people can do to to prevent the dystopic vision of Klaus Schwab and his supporters becoming ‘the new normal’. This video has english subtitles.

Bitchute:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


De Plandemie dient om een Coronapaspoort en vervolgens een digitale-ID in te voeren – Maar waarom? Hier is het antwoord

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cerberus
cerberus
1 jaar geleden

Australische truckers halen hun slag thuis : Australian Truckers Beat Govt – We Can Too | Armstrong Economics

Hans van Straaten
Hans van Straaten
1 jaar geleden

Zeer verhelderende toespraak. dank daarvoor

Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Het is INDERDAAD waarschijnlijk een van de beste en meest beknopte onthullingen van het hele nep-Corona-verhaal !
Na het zien van deze toespraak , samen met andere video’s van Ernst Wolff en anderen, die in dezelfde richting wijzen, wordt het gegeven ‘vaccinatie’ NOG bedroevender en triester.
Een onomkeerbare invasieve medische ingreep, die ontwikkeld is en mondiaal toegepast wordt, omwille van niet-medische redenen !! Al die mensen, die op zeer perfide manieren erin gelokt zijn en nu volledig zinloos overleden zijn en/of zwaar gehandicapt zijn geworden.
Catherine Austin Fitts heeft onlangs in een interview gezegd – en ik parafraseer -, dat het nieuwe geldsysteem dat de heersende klasse wenst in te voeren met o.a. een zgn. duurzame energievoorziening en de massasurveillance / -controle veel effectiever /makkelijker zal gaan indien de wereldbevolking eerst flink gedecimeerd wordt.
Dat kan de reden zijn waarom de wereldbevolking nu geïnjecteerd ‘moet’ worden met een nepvaccin.
Australië is nu een mooi voorbeeld om ons te laten beseffen dat de elite inderdaad in een paniekmodus verkeert.

Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Fantastische toespraak. Ik heb ‘t meteen van Odyssee gedownload en ik wil het gaan transcriberen, zodat ik het beter onthouden kan en gedeeltes indien van toepassing kan gebruiken in comments, zodat deze kostbare info zo breed mogelijk verspreid kan worden.
Het is een mooie ontwikkeling dat er steeds meer echte niet omgekochte experts een brede laag vd bevolking weet te bereiken met info, die de spijker op de kop slaat !! DIT is een NIET te stoppen ontwikkeling. Ik kan me voorstellen – omdat het blijkbaar altijd erger kan – dat de elite op een gegeven moment ook in overweging zal nemen om een complete stroomuitval te organiseren om het bewustzijnsvergrotingsproces bij de bevolking af te remmen; dit kan dan niet al te lang, omdat zijzelf ook energie nodig hebben voor hun eigen uitrol van digitaal totalitarisme.

Pippie
Pippie
1 jaar geleden

2 keer bekeken. Echt fantastisch! Wat een goed nieuws in dit slechte nieuws brengen jullie toch. Ik verdeel veel onder de nog slapende mensen. Ik ben mega actief maar veel mensen staan niet open voor een andere mening. Het is een verdomde uitdaging mensen die de MSM geloven te laten inzien dat dit het spel is en we samen moeten opstaan. Dit soort goede video’s helpen daar zeker bij. Top!