Farmaceutische megacorporatie Pfizer is nu bezig met de ontwikkeling van een COVID-pil die moet worden ingenomen naast de COVID-vaccins die het bedrijf al duizelingwekkend veel geld hebben opgeleverd.

De nieuwe pil zal naar verwachting tegen het einde van het jaar op de markt komen en zal twee keer per dag moeten worden ingenomen, meldt National File.

https://twitter.com/osler78/status/1433021961748221959

“Succes tegen #COVID19 zal waarschijnlijk zowel vaccins & behandelingen vereisen,” zei Pfizer CEO Albert Bourla op woensdag. “We zijn verheugd te kunnen melden dat we een fase 2/3-studie zijn gestart van onze orale antivirale kandidaat die specifiek is ontworpen om SARS-CoV-2 te bestrijden in niet-gehospitaliseerde volwassenen met een laag risico.”

Pfizer gaf dezelfde week ook een persbericht uit waarin het volgende werd verkondigd:

“Indien succesvol, [heeft het geneesmiddel] het potentieel om te voorzien in een belangrijke onvervulde medische behoefte, door patiënten te voorzien van een nieuwe orale therapie die kan worden voorgeschreven bij de eerste tekenen van infectie, zonder dat ziekenhuisopname nodig is”.

Het bedrijf beschreef het geneesmiddel als een “onderzoekende oraal toegediende proteaseremmer antivirale therapie die specifiek is ontworpen om COVID-19 te bestrijden – in niet-gehospitaliseerde, symptomatische volwassen deelnemers die een bevestigde diagnose van SARS-CoV-2-infectie hebben en geen verhoogd risico lopen op progressie naar ernstige ziekte, wat kan leiden tot ziekenhuisopname of overlijden.”

Het is duidelijk dat Pfizer zich ervan bewust is dat zij een blanco cheque hebben van regeringen om elk medicijn te produceren dat verondersteld wordt “het coronavirus te bestrijden” en het onmiddellijk goedgekeurd te krijgen voor “noodgebruik”.

Ze zeggen nu dat mensen het zullen nemen “bij het eerste teken van infectie,” wat zou betekenen zodra je positief test met een PCR test, waarmee je zelfs papaja’s, motorolie en geiten positief kunt testen.

Zoals we weten ontsporen deze dingen snel, en het zou niet verbazen als de regering/media zou eisen dat iedereen op aarde begint met het nemen van dagelijkse pillen als preventie om het dodelijke coronavirus te bestrijden.

De media zullen, net als met het vaccin, verklaren dat iedereen die weigert hun pillen te nemen een bedreiging voor de samenleving is, en geweld pleegt. Natuurlijk kunnen ze alle soorten drugs in deze pillen stoppen die ze willen, en ze kunnen mensen er verslaafd aan maken, of ze anders ziek maken zonder deze pillen.

In Aldous Huxley’s Brave New World kregen mensen SOMA om ze onder controle te houden.

Soma is een drug die elk soort ongemak verdooft, van angst tot stress tot algemeen onbehagen. In het boek deelt Bernard Marx het uit als snoepgoed, door M&M-achtige pillen aan volwassenen en kinderen aan te bieden vanuit een grote vitrine in zijn kantoor, of vanuit een kleine dispenser die hij bij zich draagt.

De EU is vorig jaar een fact-checkers programma begonnen dat ze letterlijk SOMA noemen.

Brave New World: EU start project SOMA - Sociaal Observatorium voor desinformatie en sociale Media Analyse

Er is een aflevering van Star Trek waarin de bemanning ontdekt dat een ras “medicijnen” produceert voor een ander ras om te vechten tegen een dodelijke ziekte, maar eigenlijk is er geen ziekte en het medicijn dat ze hen geven is een verdovend middel.

Misschien is de pil niet echt een verdovend middel, maar het kan iets zijn dat zo ontworpen is dat je het de rest van je leven moet slikken.

Johnson & Johnson stopte jarenlang asbest in zijn babypoeder en het bedrijf stopt het kankerverwekkende benzeen in zijn zonnebrandcrème, maar de vaccins die het bedrijf maakt voor een virus dat niet dodelijker is dan de griep, waar na decennia nog geen werkend vaccin voor ontwikkeld is, zijn natuurlijk veilig.

https://twitter.com/Mr_Veracity_/status/1433630317844205588

Wat er hier ook aan de hand is, het is schandalig en verschrikkelijk.

De regering en de media zijn er totaal niet in geslaagd enig bewijs te leveren voor een pandemie, en nu dringen ze de bevolking een oneindig aantal drugs op.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Israël verplicht iedere 6 maanden een nieuwe vaccinatie – anders geen vaccinatiepaspoort

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ilse
Ilse
1 jaar geleden

Het ‘vaccin’ veroorzaakt levensbedreigende bloedklonters. Officieel staat de teller in de VS, EU en UK samen al op meer dan 50.000 doden en miljoenen serieuze bijwerkingen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Slechts een tot tien procent van de bijwerkingen wordt gemeld. Omdat het de bedoeling is dat je om de zoveel tijd een nieuwe spuit gaat halen, wordt het probleem van die bloedklonters natuurlijk steeds erger. Vandaar dat Pfizer er vanaf de derde of vierde spuit pillen bij gaat geven. Als een soort bloedverdunner. Om te overleven, zul je die levenslang dagelijks moeten nemen.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Wedden dat er in de twee-daagse pillen van Pfizer gewoon Ivermectine zit?

Qvic
Qvic
1 jaar geleden

De bedoeling is duidelijk achter deze pillen, iedereen moet gefaseerd afgemaakt worden. De zwakste onder ons zullen het eerst gaan.