Ongelooflijk – Zwitserland halveerde het aantal intensive care bedden sinds maart 2020!De bijna ongelooflijke vermindering van het aantal bedden op de intensive care die tijdens de Corona-crisis heeft plaatsgevonden, bedraagt ongeveer 50% en is gebaseerd op officiële overheidsgegevens, meldt Legitim. (vgl. covid19.admin.ch)

Uit de grafiek blijkt dat er in het voorjaar van 2020 tot 1600 bedden op de intensive care beschikbaar waren. (Volgens MEDINSIDE is de capaciteit zelfs tijdelijk verhoogd tot meer dan 1600 bedden op de intensive care in het voorjaar van 2020). Momenteel tellen de intensive care-afdelingen in Zwitserland slechts ≈ 800 bedden, d.w.z. iets minder dan de helft in vergelijking met het jaar daarvoor.

Opmerking: Uit de volgende statistieken blijkt dat Duitsland tijdens de Corona-crisis ook bedden op de intensive care heeft verminderd. (vgl. intensivstationen.net)

Zie je de tegenstrijdigheid? Terwijl de bedden op de intensive care massaal worden ingekrompen, gebruikt de regering de belasting van de intensive care juist om haar macht uit te breiden en een gevaarlijk genexperiment op te dringen aan het volk.

Duitsland sluit de helft van zijn ziekenhuizen ondanks dat die door Covid-19 overbelast zouden zijn

Conclusie: Als de regering zich echt zorgen zou maken over de belasting van IC-bedden, zou zij logischerwijs de capaciteit moeten vergroten in plaats van plaatsen te verkleinen. De regering is duidelijk niet goed bij haar hoofd en wij zouden toch uit de geschiedenis moeten hebben geleerd wat er gebeurt wanneer regeringen hun macht op een dergelijke manier uitbreiden. Degenen die nog steeds denken dat het optreden van de regering legitiem is, mogen niet vergeten dat er zelfs in de slechtste tijden van onze geschiedenis een stel onwetende meelopers waren die in feite precies deden wat zij vandaag doen: zich laten leiden door psychopaten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Betrapt: Heeft de Duitse regering maandenlang enorme fraude met IC-bedden verdoezeld?

 

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties