Het IQ-niveau in Zweden varieert sterk. Terwijl immigranten uit westerse landen vaak hetzelfde of een hoger IQ-niveau hebben dan Zweden, hebben immigranten uit de derde wereld een aanzienlijk lager IQ, waardoor het IQ-niveau in het hele land al is verlaagd. Dat schrijft onderzoeker Kyösti Tarvainen in een artikel over The Good Society.

Het gemiddelde IQ van Zweden is al gedaald tot 96,3 als gevolg van de hoge immigratie uit de derde wereld. Het zwaarst getroffen door een laag IQ onder de grote immigrantengroepen zijn Somaliërs, die een gemiddeld IQ van 67,7 hebben, meldt Fria Tider.

De informatie van Tarvainen komt overeen met eerdere feiten over het onderwerp die in 2015 werden gepresenteerd door Sture Eriksson, universitair hoofddocent psychologie aan de Universiteit van Uppsala en voormalig onderzoeker in testmethodologie en intelligentietests, in het artikel “Lage IQ verklaart waarom immigranten niet geïntegreerd zijn” bij Fria Tider Debat.

Een laag IQ kan het recht geven om het hele gezin naar Zweden te brengen

Een laag IQ correleert met hoge criminaliteit, hoge geweldsbereidheid en gebrek aan impulscontrole, blijkt uit verschillende onderzoeken. In statistieken over geweld en seksuele misdrijven is de oververtegenwoordiging van mannen uit landen met een laag IQ enkele honderden procenten.

“Het niveau van het gemiddelde IQ in Zweden daalt tot 92 in 2100 als er geen significante veranderingen optreden in de netto-immigratie”, schrijft Tarvainen in zijn onderzoek.

Hij laat ook zien dat vergelijkbare resultaten gelden voor Denemarken, Noorwegen en Finland.

Wanneer degenen die vandaag zijn geboren tachtig worden, zullen er 6,2 miljoen Zweden en 9,6 miljoen immigranten in Zweden wonen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von
Von
1 jaar geleden

Treurig om te lezen wat een ooit stabiel en homogeen land ( gevolg en oorzaak) was, nu door multi-culturele ideologie mislukt is. Dat krijg je als je vrouwen en cultuurmarxisten aan de macht brengt.Met Nederland gaat het niet veel beter, het importeren van laag IQ immigranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten leidt onherroepelijk tot vermindering van welvaart en etnische en culture fricties.

Hagar
Hagar
1 jaar geleden

De huidige massa-immigratie en integratie van deze primitieve mensen is de grootste ramp die de Europese volkeren ooit is overkomen.
Als we deze invasie niet snel stopzetten, en terugdraaien, wordt ons volk, onze beschaving en onze cultuur voor eeuwig vernietigd, en wordt Europa het terrein van zwarte oermensen, die tussen de ruïnes dwalen, en niet eens beseffen wat hier vroeger was.
Alles wat onze voorouders hebben opgebouwd, zal verloren gaan.

https://nationalvanguard.org/2021/09/racial-purity/

Kebe
Kebe
1 jaar geleden

Deze realistische conclusie zal snel door links worden aangegrepen als discriminatie