Neem alleen deze twee experimentele injecties en het leven kan weer normaal worden, zeiden ze…

“Amerikanen zullen ‘waarschijnlijk’ een 3e Covid injectie nodig hebben om te kwalificeren als ‘volledig gevaccineerd,’ bericht RT.

Wat het betekent om “volledig gevaccineerd” te zijn zal veranderen, zei Covid-adviseur Anthony Fauci, die suggereert dat het standaardschema binnenkort drie doses zal omvatten, te midden van berichten dat FDA-medewerkers hun bezorgdheid hebben geuit over een overhaaste introductie van boosters.

Hoewel Fauci opmerkte dat de beslissing uiteindelijk zal worden overgelaten aan federale gezondheidsinstanties, vertelde hij verslaggevers tijdens een persbriefing op donderdag dat hij gelooft dat een extra dosis “waarschijnlijk” nodig zal zijn voor Amerikanen om in de nabije toekomst als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd, waarbij hij recente gegevens uit Israël aanhaalde.

Fauci: "Het niveau van het virus bij gevaccineerden is hetzelfde als bij niet-gevaccineerden"

“Vanuit mijn eigen ervaring als immunoloog zou het me helemaal niet verbazen als de adequate, volledige vaccinatieregeling waarschijnlijk drie doses zal zijn,” zei hij, eraan toevoegend dat de boostergegevens uit Israël een “zeer duidelijke” en “dramatische” verbetering van de bescherming lieten zien.[/wpdiscuz-feedback]

In Israël is de doeltreffendheid van de vaccins in de loop van de tijd aanzienlijk afgenomen, en het land rapporteerde een grote piek in ernstige ziekten onder de volledig gevaccineerden (volgens de vorige definitie van twee doses) vanaf juli. Fauci wees echter op een studie die gebaseerd was op gegevens van ongeveer 1 miljoen Israëli’s van 60 jaar en ouder, waaruit bleek dat een derde dosis van de Pfizer-prik een “substantieel positief effect” had, resulterend in een tienvoudige vermindering van ernstige ziekte.

Hoewel Fauci benadrukte dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en Food and Drug Administration (FDA) nog een definitief oordeel moeten vellen over boosters, zei hij dat er “goede reden is om aan te nemen” dat derde doses niet alleen een “sterke” immuunrespons bij ontvangers zullen produceren, maar ook een “duurzame”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Dr. Fauci’s instituut spendeerde 424.000 dollar aan wrede experimenten op en euthanasie van Beagles, onthult onderzoek

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Wanneer sluiten ze deze demente dwaas op ??

Jan
Jan
1 jaar geleden

Ze willen hetzelfde spelletje spelen als wat Israël nu doet om de cijfers van gevaccineerde doden en gewonden te verbergen.

In Israël worden officieel degenen die twee doses van het zogenaamde vaccin van Pfizer hebben gekregen, niet langer als gevaccineerd beschouwd.

Denk er eens over na: elke Israëlische burger die ziek wordt en/of sterft, nadat hij wel dubbel maar niet driedubbel is ingeënt, zal officieel worden bestempeld als “niet volledig ingeënt” en dus ongevaccineerd .

Zij kunnen dus beweren dat Covid in de eerste plaats “ongevaccineerde mensen” treft, ook al heeft de meerderheid van de mensen die ziek worden twee doses van Pfizer’s mRNA-cocktail gehad.  

Net zoals ze taalkundige trucs hebben gebruikt om “sterfgevallen door welke oorzaak dan ook” te veranderen in “Covid-doden”, en “asymptomatische positieve tests” in “Covid-gevallen”, hebben ze nu een maas in de wet gecreëerd om “gevaccineerde mensen” die ziek worden te veranderen in “ongevaccineerde mensen”.

https://www.frontnieuws.com/hoe-en-waarom-israel-veranderde-wat-volledig-gevaccineerd-betekent/