Verscheidene artsen hebben gewaarschuwd dat het niveau van de zorg op de coronavirusafdelingen daalt en dat sommige ziekenhuizen al niet meer voldoen, meldde Israel Hayom.

Volgens het rapport is de ontoereikende zorg in openbare ziekenhuizen te wijten aan een gebrek aan medisch en verplegend personeel dat is opgeleid voor de behandeling van coronaviruspatiënten, meldt Israël National News.

Volgens het ministerie van Volksgezondheid liggen er in het hele land 700 ernstig zieke coronaviruspatiënten in ziekenhuizen, van wie er 211 in kritieke toestand verkeren en 145 zijn geïntubeerd. Eerder deze week werd in een verslag van de overheidsinspectie gewaarschuwd dat er een tekort is aan medisch en verplegend personeel dat is opgeleid in IC-behandeling en intubatie, en dat Israël een groot aantal IC-bedden tekort komt.

Israël: Twee derde van de huidige Covid patiënten in ernstige toestand waren volledig gevaccineerd

Een afdelingshoofd in een van Israëls grote staatsziekenhuizen vertelde aan Israel Hayom: “Er zijn verpleegsters en dokters die niet opgeleid zijn en niet weten hoe ze ernstig zieke patiënten moeten behandelen, en sommigen van hen hebben geen idee wat ze ‘s nachts met de patiënten moeten doen. De patiënten betalen dit met hun leven, en de dokters zijn ook zeer uitgeput. Een deel van het personeel is niet in staat ernstige situaties aan te pakken en weet niet hoe om te gaan met geïntubeerde patiënten. Dit is ook een gevaar voor het leven van patiënten, en artsen eindigen hun diensten gebroken en volledig geschokt.”

“Deze week vertelde een arts me dat hij ‘s nachts in schok is als hij ziet dat medisch personeel en verpleegkundigen niet weten hoe ze patiënten moeten behandelen.”

Hij zei: “Er zijn artsen die een posttrauma hebben omdat ze zoveel patiënten in één nacht hebben zien sterven. Bijna tien patiënten stierven in één nacht, en daar hebben ze een trauma aan overgehouden, zoals na een bloedige oorlog.”

“De overbelasting van de coronavirusafdelingen is enorm, en wanneer de ziekenhuisleiding artsen en verpleegkundigen inzet die niet weten hoe ze ernstig zieke patiënten moeten behandelen, zijn de gevolgen desastreus. Dit gebeurt allemaal zonder dat het publiek het weet, en de ziekenhuisdirectie doet alsof alles bij het oude blijft en alles in orde is.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinaties

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Y.van Eekelen
Y.van Eekelen
1 jaar geleden

Ik ben zo bang dat wij Israël gaan volgen , ik heb mijn kinderen gewaarschuwd ,
maar ze zijn allemaal voor de prik gegaan……